כוכבת של כוכבים!

ועוד ...

יש לך 5 ילדים, את גם לומדת, וגם עובדת- איך את מספיקה הכל????? וגם - איך זה 'מרגיש' להיות שוב סטודנטית? וגם - איך היו הבחינות?

מי אמר שאני מספיקה הכל?

פשוט שיניתי את סדר העדיפויות שלי ולמדתי לעגל פינות איפה שאפשר. בראש עומדים בני הבית אח"כ העבודה והלימודים ורק בסוף הרשימה מופיעים התריסים והפנלים. ההרגשה להיות סטודנטית, אני חושבת שיש שוני תהומי בין לימודים בגיל צעיר ללימודים בגילי. אני לומדת כי אני רוצה וכי אני נהנית לא כי אני צריכה וזהו שורש ההבדל. כשלומדים בגיל צעיר זה לרוב למטרת רכישת מקצוע לחיים ואז לרוב הלימודים מאוד לוחצים כשלומדים בגילי לומדים לרוב בשביל הנשמה, כדי להרחיב אופקים ונהנים מהלימודים. הבחינות בסדר הבעיה נעוצה בעבודות שאיתן אני עדיין תקועה. מקווה לקבל הארכה.

Cat79

New member
השאלות שלי ואת לא חייבת לענות

הבנתי שאמא נפטרה מסרטן ראות. גם אמא שלי. את יכולה להרחיב קצת? כלומר, כמה זמן מרגע הגילוי היא נפטרה (אצלי 4 חדשים)? היו גרורות? (אצלי כן, בכל הגוף, מה שהכריע אצלנו היה הגרורות בעצמות). היא הייתה מעשנת? (אצלי, כמו קטר). תודה מראש אם את מסכימה לענות.

המחלה

אמא שלי נפטרה מסוג אלים ביותר של סרטן הראות. לצערי היא עישנה, ניסתה המון פעמים להפסיק אבל לא הצליחה. את הגידול גילו למעשה בגלל גרורה בראש. היא נפטרה 5 חודשים מרגע גילוי המחלה.

Cat79

New member
מעניין אותי לדעת

האם את מעשנת? אני בחיים שלי לא ניסיתי שנאתי את זה מאז שאני זוכרת את עצמי (את הריח). אחותי התחילה לעשן מדי פעם אחרי מותה של אמי. אבא שלי הפסיק לכמה חדשים אבל חזר שוב.

למעלה