כוכבת של כוכבים!

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifכוכבת של כוכבים!../images/Emo41.gif

בוקר טוב בנות, שבוע חדש, כוכבת חדשה. קודם כל, תודה לקאט
על שבוע הכוכבות הנפלא והמאוד מעניין שלה!
ולכוכבת השבוע הזה: קבלו את --- מיכל של הכוכבים! באופן מפתיע שמה מיכל, היא בת 38, מורה, נשואה ואם ללא פחות מ-5 ילדים! חוצמזה היא גם סטודנטית לאנגלית באוניברסיטה, אוהבת מוסיקה, ספרים, בישול, חובבת מחשבים מושבעת, והכי אוהבת בעולם את חמשת הכוכבים שלה.
מיכל תצליח להיכנס חאינטרנט רק פעם ביום, אבל מבטיחה לענות על כל השאלות. שיהיה בהצלחה, ו-יללא! להתחיל לשאול שאלות ....

טוב אז ככה כמה שאלות לי אליך

1. האם המוות של אמך שינה בך משהו על הסתכלות בחיים? 2. איך הכרת את בעלך? 3. האם תמיד רצית משפחה גדולה?

עונה

אבל מתחילה בקצת רקע. התימתי מאבי בגיל 3 ואני בת יחידה ללא אחים ואחיות. העובדה הזו העצימה פי כמה את הכאב שליווה את מותה של אמא שלי. למרות שהייתי כבר נשואה ואם לתינוק תחושת הבדידות היתה ועודנה נוראית. המוות של אמי שינה המון בהתיחסות שלי לחיים. הדבר שהכי בא לידי ביטוי היא הרצון שיש לי להספיק כמה שיותר ולעשות כמה שיותר כי למעשה אין לדעת אם יהיה מחר. את בעלי היכרתי באמצעות קרובת משפחה שלי שהיתה שכנה שלו. הייתי ילדה בת 18 והוא היה בן 20. מאוד מצא חן בעיני הרעיון של להכיר מישהו כל כך צעיר כי הייתי משוכנעת שמזה תצא רק חברות ולא חתונה. אבל תוך חודש היה ברורלנו שאנחנו רוצים להתחתן וההמשך מובן. רציתי משפחה גדולה בגלל אותה תחושת בדידות עצומה שדיברתי עליה בהתחלה.

Storm131

New member
הי מיכלי

כמי שחוותה יתמות גם מאב וגם מאם האם את יכולה להצביע על הבדל בתחושה.האם זה העצים את הפחד? אני אפילו לא מסוגלת לחשוב על מצב שבו אבי לא יהיה כבר למרות שאנחנו לא קרובים,כי זה אומר יתמות מוחלטת.

תראי

מאבי התיתמתי בגיל מאוד צעיר כך שמבחינתי מאז ומתמיד לא היה לי אבא. אני רק זוכרת שתמיד ליווה אותי פחד נוראי בקשר לאמא שלי. אם היא אחרה במספר דקות נתקפתי בפחד כי היה ברור לי שאם יקרה לה משהו אני אשאר לגמרי לבד.כן.יתמות מוחלטת היא בפירוש קשה יותר לדעתי.

אז ככה

לאחר החתונה למדתי מחשבים והיו שנים בהן לימדתי מחשבים הן בבבתי ספר והן בחינוך הבילתי פורמלי. לפני כ6 שנים החלטתי ללמוד אנגלית באוניברסיטה וכרגע אני מלמדת אנגלית.

מיקימק

New member
אז ככה

קודם כל - כל הכבוד- 5 ילדים זה לא צחוק. והשאלות שלי: מתי איבדת את אמא שלך? איך הצלחת לגדל 5 ילדים בלי עזרה של אמא? איך הילדים שלך מתייחסים לזה שאין להם סבתא מהצד שלך? ומה בעיקר את אוהבת לבשל?

עונה

את אמא שלי איבדתי לפני 17 שנים. הבן הבכור שלי היה עדיין תינוק. לגבי גידול הילדים, לא קל לגדל ילדים ללא עזרת אמא. בעיקר חסרה לי העזרה הנפשית לא הפיזית. האפשרות להרים טלפון לאמא ולקבל עיצה טובה, הזדהות, איכפתיות. לגבי יחס הילדים לעובדה שאין להם סבתא: קשה להם. קשה בעיקר בחגים, בשבתות, בימי הולדת וכדומה. לבעלי יש הורים אבל הם רחוקים מאיתנו פיזית כך שהחוסר הוא למעשה חוסר משני הצדדים.לגבי הבישול, האמת היא שהאהבה הגדולה שלי היא דווקא אפיה. אני אוהבת לאפות לחמים ועוגות. מאוד כיף לי לארח אנשים ולהכין דברים מיוחדים. יש לי בבית אוסף של ספרי בישול ואפיה שמספרו עומד כרגע על 72.

נ ע ם ב ת

New member
הי מיכל ../images/Emo39.gif

האם הילדים מפיגים אצלך את תחושת הבדידות ? איך הקשר שלך איתם מושפע מהעדרה של אמא ?

תשובה

במובנים מסוימים הילדים מפיגים את תחושת הבדידות ולו רק בשל העובדה שהם מספקים המון תעסוקה ואין כל כך זמן לחשוב ולהרגיש. הקשר שלי איתם מושפע דווקא מהזכרונות שיש לי מהקשר עם אימי. אימי היתה אם חמה, איכפתית, אוהבת ומפנקת. ואני מאוד מאוד משתדלת ללכת בדרכה.

יפעת 44

New member
ובכל זאת עובדה שבחרת

ללדת לא מעט ילדים.. אני מניחה שאת מאד נתרמת על ידם. ?

למעלה