חילופי כוכבות!

libi4

New member
יחסים...

הקשר עם אחי היה הדוק תמיד....והוא רק מתהדק יותר.... אספר לך סיפור מצחיק... אני ואחי גדלנו באותו חדר והוא כל כך חיכה שאעזוב את הבית ואז כשהתחתנתי הוא לא יכל לישון בחדר לבד ובא אלינו לישון כדי להרגיש את הביחד.... הקשר עם אבי מורכב מאוד....כרגע הוא טוב....אחרי תקופה קשה של ויכוחים אבל הכל תקין כעת...

libi4

New member
היי

קשר עם הביולוגית אין ולא יהיה כי אין לי צורך בכך....היתה לי אמא אחת והיא איננה....לא מפנימה עדיין... יש לי אח אחד מאומץ לא מאותם הורים צעיר יותר.... העיננין של האיבוד היה יותר קשה כי זה באיזשהו מקום אובדן כפול....או זכייה כפולה...לא בטוחה שאני יכולה עכשיו ממש להחליט אבל היה קשה לאבד את אמא.....שבחרה לקבל אותי ובחרה לגדל אותי הכי טוב שיש..... שייכות אליה זו שייכות כפולה ומכופלת וגם מבחינת מנהגי האבלות נהגתי כבת ביולוגית ללא דופי.... ידעתי שאני מאומצת שמאז שאני מכירה את עצמי....תודות לאמא שגידלה אותי בפתיחות...

חברות ...

מי הן חברותייך הטובות ביותר? כמה זמן אתן חברות / איפה הכרתן? מה בהן הפך אותן לחברותייך הטובות ביותר?

libi4

New member
חברות......./images/Emo122.gif

חברה טובה ממש אין לי....לכל אורך השנים בכל מיני מסגרות היו לי חברות אך הן היו תקופתיות...לא ממש אמיתיות....כיום יש לי שני מעגלי חברות שלצערי המעגל שאחד ממש הוכיח את עצמו בתקופה הקשה ואני שמחה שהן חברותיי....והן באמת חברות אמיתיות... מה הופך חברה לאמיתית? שהיא נמצאת בשבילך בכל הזמנים...בעיקר בקשים....

ועוד שאלה -

בטח בתור אימא ל-2 אין לך הרבה זמן פנוי, אבל כשיש לך [או כשהיה לך בעבר] - איך את אוהבת להעביר אותו? מה התחביבים שלך?

חולפת2

New member
../images/Emo140.gifליבי שלום! הנה שאלותיי:

ספר שקראת ומאוד אהבת,מסוג הספרים שהשאירו עליך חותם,שממשיך ללוות אותך, הרבה אחרי שסיימת לקרוא.
שיר שאת מאוד מתחברת אליו.
עם איזו דמות היסטורית או עכשווית היית רוצה לשבת לכוס קפה?(טוב,גם ארוחה
)
הדבר שהכי חסר לך שנהגת לעשות עם אמך? אלו השאלות הכלליות.אח"כ אשאל עוד.לא חל עלי עקרון הרצף:))

libi4

New member
אהבה לדברים

ספר שקראתי....הבושם...ואין לי מושג למה הוא השפיע כל כך עליי..... דמות היסטורית שמעניינת אותי:גולדה מאיר הכי חסר לי זה פשוט לשבת לקפה עם אמא ולקשקש על הכל....

libi4

New member
זמן פנוי...../images/Emo41.gif

אין הרבה אבל מה שיש מתבזבז ב... בישול אינטרנט טלביזיה.... טלפון עם חברה... ולקרוא.... דבר שאין לי כל כך הרבה זמן אבל...מנסה.....

למעלה