חילופי כוכבות!

../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif חילופי כוכבות! ../images/Emo41.gif

קודם כל, תודה רבה לכוכבת היוצאת - סאני
! מילאת אותנו באהבה לשמש, ולמוזיקה, והבאת לנו המון אור. היה שרשור ממש כייפי, ונהניתי מאוד להכיר אותך מקרוב!
ולכוכבת החדשה: קבלו את libi4
שמה נתי, היא בת 28, היא אמא לשניים, ועוד אחד שאוטוטו מגיע... [או אחת?]
. היא מנהלת חשבונות, ויש לה תואר ראשון בספרות עברית
ובלשון עברית
. אוהבת מוזיקת דאנס, ים תיכונית ועברית
. מאומצת מאז היותה בת 10 ימים. בת מזל קשת. יללא, אתן מוזמנות לשרשר שאלות ....

etiush

New member
כוכבת חדשה

דווקא תפס את עיניי הקטע עם הלימודים והילדים. האם למדת לתואר לפני שילדת או תוך כדי? אם כן, איך מצליחים להתמודד עם הכל במיוחד בלי אמא?

libi4

New member
אז ככה../images/Emo41.gif

בשנה השנייה התחתנתי ובשלישית הייתי כבר בהריון,ילדתי את אדיר אחרי הסיום אך עדיין כתבתי סמינריונים. אימי נפטרה רק לפני חודש אך במשך כל תקופת הלימודים תמכתי בה ועזרתי...אומנם לא הייתי מצטיינת אבל הממוצע היה 78...סביר לא...? איך מתמודדים? לאט לאט עם ראש מורם... יומנעים...

טוב, אמשיך עם הלימודים:

בעצם, לימודים מול עבודה. יש הבדל גדול בין מה שלמדת, לבין עיסוקך בפועל. איך זה? מה את יותר, אישה של אותיות, או אישה של מספרים? האם את אוהבת את עבודתך? האם עסקת בעבר בתחומים אחרים?

libi4

New member
לימודים../images/Emo70.gif

אכן שסיימתי את התואר לא המשכתי לתעודת הוראה או לתעודת עריכה לשונית כי לא יצא... לגבי העבודה: אני כרגע בתחום הכספים כי התקדמתי בעבודה לתפקיד זה ובעברי הרחוק בצבא רכשתי לעצמי את התעודה של הנה"חש סוג 1+2 . אני אישה מאוד רוחנית...לא של מספרים דיגיטליים אלא אחרים.... אני אוהבת לקום בבוקר ולהגיע לעבודה אבל יש ימים ש....אבל עדיין מגיעה...לא מעזה לשכב במיטה ככה סתם..... לא הספקתי לעסוק בהרבה תחומים אבל... בצבא מילצרתי....זו היתה חוויה מתקנת.. עבדתי בבנק למשכנתאות.... והנה אני פה... הייתיח רוצה לנהל איזה מקום משלי...אולי בוטיק.... אהה והכי חשוב...עסקתי קצת בטאפרוייר....אבל רק קצת כי אין לי כושר שכנוע לאנשים שיקנו משהו יקר ולא שימושי.... וזהו סקאלי...

האם חשבת ....

לקרוא לילדיך בשם של אמך...או שם דומה לשלה אני חושבת כשאלד מתישהו... זו תיהיה הדילמה שלי האם זו היתה שלך?

libi4

New member
שמות../images/Emo47.gif

האמת....שאני בהריון בחודש שמיני.....ויש לי בן ככה שזה לא כל כך רלבנטי..אצלנו נהוג לכבד סבים וסבתות ולכן לבני יש שם שני נוסף על שם סבי אב אימי ולקטנה שלי יש 3 שמות...שם אחד ראשי לא קשור...נועה...שם שני רבקה ע"ש סבתי אם אבי ושם שלישי עליזה ע"ש סבתא של בעלי שהבטיח לאביו שהוא יקרא לבת על שמה... וזהו... אולי הבת הבאה... רחלי..ע"ש אימי...

היי ליבי

צייני 3 תכונות בולטות שלך. האם יש משהו שהיית משנה לו יכולת? קצת שאלות אישיות, אם לא בא לך לענות תדלגי: מתי גילית שאת מאומצת? האם בסביבה ידעו? איך התייחסה הסביבה? האם האימהות שלך הושפעה מעובדת היותך מאומצת? תודה מראש על התשובות.

libi4

New member
תכונות בולטות....../images/Emo41.gif

תכונות בולטות שלי: אוהבת לעזור רגישה ישירה משנה...כן, אני לא מסודרת... ידעתי שאני מאומצת מאז שאני מכירה את עצמי....וכו....לם ידעו....והתייחסו בסקרנות מאוד.... האימהות שלי הושפעה מהיותי מאומצת כי אחרי הלידה הראשונה הרגש שלי היה מאוד אימהי...יותר אימהי אולי כי אני מאומצת....כי הפלא של ההריון,הסחיבה של תשעת החודשים והנס הזה עשו לי רק טוב.... בבקשה... לגבי התחושה שלי לאימי הביולוגית....הכעס ואי ההבנה הפכו לחמלה....

האם את מכירה

את אימך הביולוגית? אם לא, האם ניסית לאתר אותה בעבר? אם לא, האם את חושבת שתנסי פעם?

libi4

New member
אמא יש רק אחת

לא מכירה אותה...את הביולוגית....פתחתי את תיק האימוץ לפני החתונה כי ככה יצא...ושמעתי את הסיפור של המסירה וזהו.... לא רוצה להכיר אותה כי אין ביננו קשר אלא קשר דם.... אמא אמיתית היא אמא שמגדלת,שקמה בלילות,שמעניקה,שתומכת,שמנשקת ושמחנכת.... זוהי אמא אמיתית

נ ע ם ב ת

New member
הי ליבי ../images/Emo140.gif

איך העובדה שאת בת מאומצת משפיעה עלייך ביחס למות אמך ? האם את חושבת שהיית חשה אחרת לו היית בתה הביולוגית ? נעם.

libi4

New member
תחושה קשה מאוד../images/Emo14.gif

אני חושבת שלאמא היה קשה לעזוב אותנו יותר מאמא ביולוגית כי היא קיבלה אותנו במתנה ועל מתנה יקרה צריך לשמור....אין לי ולא היתה לי אמא אחרת....ואיני חושבת שהייתי חשה אחרת.....

הילה 4 2

New member
הי libi4

האם מבחינת הטקסיות של האבל ישנו הבדל בין אם ביולוגית ומאמצת? יושבים שבעה? קורעים? ואם לא, האם את חושבת זה היה לך חסר... תודה, הילה

libi4

New member
האבל שלי../images/Emo142.gif

מבחינה הלכתית איני חייבת בכל מנהגי האבל.....אך אחי ואני נהגנו כמו ילדים ביולוגים לכל דבר ואיני חושבת שמשהו אחר היה נכון... אמא אמיתית היא אמא שמגדלת....שקמה בלילות,שמלטפת,שנותנת תרופה,שנמצאת בשביל ילדיה בכל מצב.... זו אמא....

SunShine28

New member
כמה שאלות

1. יש לך אחים ואחיות? 2. קטנים יותר, או גדולים יותר ממך? 3. איך היחסים ביניכם? תודה, סיגלית

libi4

New member
אחים...../images/Emo41.gif

יש לי אח אחד שקטן ממני ב-5 והוא לא אח ביולוגי שלי.... היחסים טובים מאוד....וחזקים...

Storm131

New member
הי libi4

מצטערת מראש אם אני חוזרת על שאלות שנשאלו. האם יש לך קשר עם אימך הביולוגית?יש לך אחים או אחיות?איך השפיע עלייך העניין של גם לאבד אם וגם להיות מאומצת מבחינת תחושת השייכות.ממתי ידעת שאת מאומצת?

מיקימק

New member
הי ליבי

לגבי אחים- האם מאז שאמך נפטרה היחסים התהדקו? איך הקשר עם אביך?

למעלה