סקר חדש

Volldemort

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo40.gif סקר חדש

בתחילת השבוע פורסם סקר חדש, שכנראה רבים לא שמו לב אליו. אז היכנסו והשפיעו!
"מהי דעתכם על כך שצילומי העונה השנייה יהיו בגוואטמלה או באפריקה?" בכלל, האם המקום חשוב לכם? מה יותר חשוב- המיקום, המתמודדים, העניין, הטוויסטים? מה הופך עונה לעונה טובה? (ובבקשה, בלי התפרצויות של "צריך הפקה שלא מצילה מתמודדים" ועוד קללות על ערוץ 10. תודה)

קרמפה

New member
../images/Emo70.gifאם היא תהיה כמו הנוכחית../images/Emo70.gif

אז ממש לא אכפת לי. כי אני לא אראה אותה. כשהתחילה התכנית אני ממש תכננתי את הלו"ז שלי ככה שאוכל לראות כל פרק. אבל מאז שהתחילו להציל את התחת של דן כל שניה כדי שיהיה מעניין, התכנית הרבה פחות מעניינת אותי, ואני כמעט ולא רואה אותה עכשיו. אם אני רואה אז זה פעם בשבוע ומזפזפ תוך כדי. הכי חשוב בשבילי לגבי העונה הבאה: לא אכפת לי שההפקה תתערב, אבל לעזאזל, שזה לא יהיה כזה ברור! זה פשוט מוציא את הכיף. ועוד דבר, אני מקווה שבעונה הבאה יקפידו על עריכת הפרומואים, שהמצב לא יהיה כמו עכשיו. ששבוע לפני הפרק כבר אפשר להבין מי מנצח ומי הפסיד לפי הטון דיבור, או פשלות יותר מפגרות, כמו אז שראו את נועם בסירה של סבאנה.

falson

New member
מסכים עם קרמפה. העונה הזאת כבר אבודה,התחלתי ל

לראות. עונה הבאה אני כבר לא יראה

Jen74

New member
לדעתי המקום פחות חשוב

יותר חשוב מי המתמודדים ומה הן המשימות. זה נחמד שיהיה במקום שיראה פראי ושתהיה התמודדות עם הטבע אבל כאמור, זה משני למי האנשים ומה המשימות.

LiRs Lullaby

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

המיקום פחות חשוב מאשר בחירת המתמודדים והמשימות. מצידי שיעשו את זה גם בחוף בעזה ונראה אותם שורדים

על חוף הים

בהתחלה חשבתי שהמיקום לא משנה, אבל במחשבה שניה כדאי שזה יהיה על חוף הים אי שם על פני הגלובוס. כי בלי חוף ים לא יהיו בגדי ים, ובלי בגדי ים מה נראה?

kobzor

New member
אמריקאי עונה 3

היה באפריקה לא היה לא ים ולא נעליים ובכל זאת הייתה אחלה עונה איתן (Y)

בעד,

לא כ"כ משנה לי איפה יצלמו. יהיה נחמד לראות עוד נופים אחרים. איך הם ישרדו בחום וכל זה..

למעלה