האמנם .... נא ללחוץ על הקישור הזה
ר רוןרוןרון New member 21/9/03 #1 ../images/Emo124.gif ../images/Emo35.gif האמנם ../images/Emo35.gif .... נא ללחוץ על הקישור הזה
P perrinat New member 21/9/03 #2 ../images/Emo12.gifלא שמעתי על זה......../images/Emo103.gif אבל אם כן אז זה יכול להיות מגניב
ט טיטול לא נקי New member 21/9/03 #6 אממ.. לדעתי זאת שמועה.. אבל אני מתנדבת לברר את העיניין עם אייל.. עידכונים בקרוב
מ מממאאמייייי New member 22/9/03 #8 שירי מימון תתאים לארוויזיון../images/Emo105.gif בדרך כלל לאירווזיון- צריך שיר קצבי, בזה שירי מעולה
D Dream within a Dream New member 22/9/03 #9 ../images/Emo41.gifנראה לי שזה יהיה גדול עליה עכשיו היא צריכה קצת זמן להשתפשף.. למרות שהיא יכולה לתת הופעה ענקית
../images/Emo41.gifנראה לי שזה יהיה גדול עליה עכשיו היא צריכה קצת זמן להשתפשף.. למרות שהיא יכולה לתת הופעה ענקית
B BaMbA 1 New member 22/9/03 #10 ../images/Emo45.gif היא יכולה להיות מעולה בשביל הארוויזיון, אבל זה באמת יהיה גדול עליה.. בתוך כמה חודשים היא נהפכה מבחורה אלמונית לבן אדם שכל ישראל מדברת עליו.. היא באמת צריכה טיפה זמן.. אבל בלי ספק, היא יכולה לתת הופעה מדהימה
../images/Emo45.gif היא יכולה להיות מעולה בשביל הארוויזיון, אבל זה באמת יהיה גדול עליה.. בתוך כמה חודשים היא נהפכה מבחורה אלמונית לבן אדם שכל ישראל מדברת עליו.. היא באמת צריכה טיפה זמן.. אבל בלי ספק, היא יכולה לתת הופעה מדהימה
D Dream within a Dream New member 22/9/03 #11 ../images/Emo41.gifבואו.. ניתן לה שנה להתבשל קצת.. אפילו קצת יותר.. אח"כ, שתרביץ שם הופעה ותביא לנו את התחרות לארץ
../images/Emo41.gifבואו.. ניתן לה שנה להתבשל קצת.. אפילו קצת יותר.. אח"כ, שתרביץ שם הופעה ותביא לנו את התחרות לארץ