לירונר

New member
הסיכום השבועי - 05/01-11/01

אמנם קצת באיחור, אבל עם הרבה אהבה... בואו נראה מה היה לנו בשבוע שעבר
גלעד יא הצליח לזעזע את הפורום (וגם לעצבן באותה ההזדמנות...) אהוב יקר שלי - דנה ברגר מזעזעת, נקודה. סוף פסוק.
בדיון שהתפתח על "האם שגרה זה רע
"
- שוב הקסים אותנו loKKo עם פניני החוכמה שלו. המסקנה היא ששגרה זה לא דבר רע, אבל צריך גם לגוון מדי פעם, כי אחרת זה משעמם, ווגם עולות תהיות רבות אם באמת כדאי להמשיך בקשר שכזה.
הסקר המשעיר עלה, וכבר הצביעו 41 אנשים. מה זה אומר עלי
מה זה אומר עלינו
התחלנו לדבר כבר על מפגד הפורום שבדרך. את רוב הפרטים תוכלו לקרוא בהודעה הזו, וכמו שאמרתי - תשתדלו להגיב לכל מה שאתם יכולים, זה חשוב וזה בראש ובראשונה בשביל כולכם.
בשרשור שהתפתח בפורום אהבה בגיל ההתבגרות על דיעות הגולשים לגבי הומואים / לסביות / דו , הוצגו בעצם כל הדיעות של החברה הישראלית. אז למי שלא יודע עדיין - יש את כל אלה שמטורפים עלינו ואוהבים אותנו, את אלה שאוהבים רק את הלסביות שמחרמנות אותם, ואת ההומופובים וההומופובים המוזרים והפנאטיים. שווה הצצה למי שעדיין לא קרא, דיי ארוך אבל הורס, מעצבן ומשעשע.
אני לא רוצה שוקולד. ואני עדיין לא מבין למה אנשים חושבים שכשמישהו פונה אליהם באיזו הצעה נחמדה, או סתם נרדם עליהם באוטובוס אז הוא הומו...
שמישהו יסביר לי מה הולך בשרשור על הגדל איבר המין... איך זה שאנשים עוד לא קלטו שהגודל לא קובע
בנאדם עם גפרור של 10 ס"מ יכול לז**ן פי מליון יותר טוב מאשר מישהו עם קיסם 21 ס"מ. הגודל לא קובע, רק הביצועים
ל yoavon1 יש חבר
המון המון אושר, אהבה, סקס סמים ורוקנ´רול
סיכום "בצהריי השבת עם מרקו"
מKה אפורה היא החוליה החזקה של פנינת הטריווי-קו. 10 מתוך 10,
חזי-חילזון הוא החוליה החלשה (שלום
), אני וpink it דורשים את החזרתו של התואר לידנו, העצומה תעלה בקרוב.
גלעד יא זיהה שמדובר בג´ורג´ מייקל ב"פינתו של מר-קוקו" גלעד ושרימפיניון מובילים עם תיקו 3 ניחושים.
פינת "אני המנהל" רק כדי שתבינו מה המנהל שלכם מסוגל לעשות (כי הוא המנהל... ) השבוע חסמתי את גלעד יא (בן זוגי שיח´
). אתם שואלים למה
עשיתי את זה רק כדי לרשום לו בהודעת החסימה שאני אוהב אותו...
כבד ציינתי שאני מיוחד
פינת ה
הפורום, לברוכים הבאים, מוענקת בזאת ל:
ComeUndone
mike16
gayloh
shayrok
טיול כפרי
מעיין הקטנה
הפורום, לברוכים השבים, מוענק בזאת ל:
חזי חילזון
spainbar
RedRose החליף את הכינוי, וכעת הוא נקרא בפי ההמונים pink it
הודעות מערכת
ערב הצ´אט יוקפא בזמן הקרוב,
לכל אלה שלקחו בו חלק עד היום.
מפגש הפורום יתקיים בקרוב (אז שיגעתי לכם את השכל עם זה, אבל אני חייב...)
במקרה ומישהו רשם הודעה והיא נשלחה יותר מפעם אחת - תמיד תגיבו להודעה הכי אחרונה שנשלחה. וזאת מכיוון שאני מוחק את כל השאר, ואם במקרה תרשמו תגובה ואני מחקתי את ההודעה - התגובה שלכם תעלם ביחד איתה, גם אם עוד לא שלחתם.
ולסיום... החלטתי להתעלל בכם הפעם קצת, נראה מי יענה על השאלות במשחק (סטייל גלגל המזל הנאכס) hangaroo שבוע נפלא מדהים ומהמם שיהיה לכולנו.

לירונר

New member
אני מיוחד../images/Emo70.gif

והכותרת הייתה כל כך יבשושה... איזה מן הומו לא_משקיע_בכותרת אני... הייתי חייב קצת צבע

למעלה