Lopezit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo27.gif

עידכנתי את התרגומי שירים במאמרים לפי האלבומים ואתם יכולים לתרגם שיריםםםםםםם פתחתי הודעה והיחידים שתרגמו היו ארז ואבי זה לא כ"כ קשה לתרגם שיר
לפחות משו שיהיה אפשר לכתוב עליו בתקופה המאוד לחוצה הזאת של ג'ניפר שמרוב חדשות אני מתפוצצת ואין לי כח לכתוב

NoWords

New member
את צוחקת, נכון?

רמת הכתיבה בשירים של ג'ניפר ממש רדודה
ב5 דק', אפילו פחות מתרגמים שיר שלה

NoWords

New member
I,Love

אני אוהבת ילד, אני אוהבת אותך מאוד אני אוהבת אתה ואני היינו האחד בחברת השני די הרבה זמן אבל אני לא חושבת שאתה מבין את מה שאני מרגישה כלפייך אתה בייבי, זה לקח לי זמן (כן כן) להבין שאתה היית נאיבי אולי היית עיוור ולא יכולת לראות את הרגשות שלי אלייך, אתה לא מבין כל הדברים שעברתי לצייר תמונה מושלמת רק בשבילך (תמונה בשבילך) אפילו אמרתי לחברים שלך, אבל זה לא עזר אז בייבי, אתה חייב לדעת, אני לא יכולה לחכות עוד [פיזמון:] אני אוהבת אותך יותר ממה שתוכל לדמיין אוהבת השתדלתי כ"כ חזק להראות לך אני אוהבת אותך כמו שמלכה אוהבת את המלך שלה אוהבת בייבי, ניסיתי להראות לך הסתכל עליי, נסה להבין שאני כאן בשבילך וכל מה שתעבור, לא משנה מה, בקש ממני מה שתצטרך אני אביא לך רואה בייבי, אני מנסה לגרום לך לראות (מנסה לגרום לך לראות) זו לא העמדת פנים אני רוצה להיות האישה שאתה צריך רק תן לי להיות קרובה אלייך, קח אותי בליבך כל יום אני רוצה אותך ועוד ועוד (רוצה אותך עוד ועוד) אף פעם בחיי לא הייתי ככה בטוחה אני לא יכולה להתעלם מהרגשות הללו אז בייבי, תן לי לדעת כל מה שאני מנסה לומר זה... [פיזמון חוזר] בייבי, כבר כל כך הרבה זמן אני מנסה להוכיח לך כמה אכפת לי ממך ילד, אתה צריך לדעת שאני אף פעם לא אתן לך ללכת אבזבז את שאר חיי בניסיון לגרום לך להבין את זה [פיזמון חוזר]

QueIronia

New member
"אני, אוהבת" בעברית נשמע פתטי

לחלוטין (לא שבאנגלית הוא נשמע בסדר, אבל בכל זאת...)

NoWords

New member
Still Around

זוכר מה שאמרת לי ביום שנפגשנו כאילו זה היה אתמול, אני זוכרת את קולך, הבטחת להיות עדיין בחיי לא משנה מה תצטרך לעשות כדי להיות שם עבר זמן והנה אנחנו כאן נזכרים בזמנים טובים שחווינו יחד אני עדיין מדמיינת אותנו יחד צעירים וכ"כ מאוהבים אף פעם לא בנפרד, אתה היית ליבי נראה כאילו תמיד זה היה אנחנו [פיזמון:] אני זוכרת שהיינו בפארק החזקנו ידיים ואמרת לי אני הדבר היחיד שאת צריכה ואני אעשה את חייך למושלמים אם אומר שהיה האישה שלך תישאר איתי לעד בוי, אתה אף פעם לא מאכזב אותי למרות הכל אתה עדיין איתי עדיין איתי (כן) אני עדיין מאמינה בכל אותם דברים שאמרת לי בימים ההם נתת לי אהבה וקיימת את כל ההבטחות שלך אני שרה את השיר האהוב עלייך בראשי כשאתה לא איתי עד שאתה בא הבייתה, אוחז אותי בזרועותייך ומחזיק בי אני יכולה לדמיין אותנו זקנים ועדיין מאוהבים אף פעם לא בנפרד, אתה ליבי גורם לי לחייך, אנחנו עדיין מאוהבים [פיזמון חוזר] מסתכלים אחורה על כל השנים [מארק אנטוני:] הא זוכרת את הפעם הראשונה שבאתי לביתך? אביך הסתכל עליי כאילו יש לי שלושה ראשים [ג'ניפר: אני אף פעם לא אשכח את היום הזה] הא היינו כל כך מאוהבים [ג'ניפר: מסתכלים אחורה על כל השנים] היית כל כך יפה וצעירה [ג'ניפר: ואני אף פעם לא אשכח את היום בו נכנסת לחיי, ומה אמרת לי] אני לא מאמין שאת עדיין שלי זה מטורף אני אוהב אותך [פיזמון חוזר]

NoWords

New member
תיקון משפט אחד

אם אומר שהיה האישה שלך ל.. אם אומר שאהיה האישה שלך

NoWords

New member
He'll Be Back

אני יודעת יותר טוב מכולם איך מרגישים כשרוצים מישהו כ"כ חזק אחרי שאתם נפרדים עדיין מחכה לשיחת הטלפון הזו עדיין אפילו כשהם לא מתקשרים עדיין לא מוכנה ללכת ולחשוב שכל זה נגמר מתנהגת כאילו לא שמעת כשהם מנסים לומר לך הם לא רוצים להיות איתך יותר תקועה בדרכייך, בוחרת להתעלם כי במחשבותייך, אתם עדיין יחד חושבת שזה ימשך אבל לא לעולם עוזבת אותך בלי שיחה, בלי מכתב כשהוא מבין שזה לא נהיה יותר טוב [פיזמון:] הוא יחזור כדי לכפות על הימים הבודדים הוא יחזור כשדברים לא יסתדרו בדרך שלו הוא יחזור כשהוא יראה שזה לא אותו דבר הוא יחזור (הוא יחזור) הוא יחזור (הוא יחזור) הוא יחזור הוא יודע שהוא יצטרך את האישה שלו הוא יחזור כשהחברים שלו אומרים לו שהוא משוגע הוא יחזור הוא יודע שהוא עשה טעות הוא יחזור (הוא יחזור) הוא יחזור (הוא יחזור) הוא יחזור אתה לא רוצה להאמין אבל רואה את זה קורה מעיר אותך משנתך, מכל החלומות שהיו לך עדיין מחכה לחזרתו עדיין מקווה שהוא ילמד מתעוררת ומבינה את האמת, מפנה זמן בשבילו מה שהוא מנסה לעשות לך מתגעגעת ככל שהימים עוברים נסי בכל כוחך לא לבכות ולהמשיך לקוות כי במחשבותייך, אתם עדיין יחד חושבת שזה ימשך אבל לא לעולם עוזבת אותך בלי שיחה, בלי מכתב כשהוא מבין שזה לא נהיה יותר טוב [פיזמון חוזר] לחשוב הכל לרצות להתעקש לחשוב הכל לרצות להתעקש הוא יחזור לחשוב הכל לרצות להתעקש לחשוב הכל לרצות להתעקש [פיזמון חוזר]

NoWords

New member
עכשיו 5 וחצי, בוקר טוב לכם../images/Emo42.gif

חחחח אני עוד מעט רק הולכת לישון
ואני אתעורר רק עוד איזה 12-13 שעות ככה
*מקווה שלא יעירו אותי לפני כן
* לילה טוב.
או לכם- בוקרטוב

|יד|בוקר אור../images/Emo70.gif

לאדעת מה אתכם...אני ישנתי מ-11 בלילה עד עכשיו והיה לי נוראא כיףף:))) ועכשיו אני צרכה ללכת להכין מחנה קיץץץ ארררר

למעלה