Final Four

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif יעל היא המתמודדת הכי אמיתית

מבחינת למי מגיע לנצח- ליעל. אבל אני כמו כולם בטוח שהיא הולכת לעוף בפרק הבא.

יניבל1

New member
למה מגיע לה לנצח?

התחרות היא מי השורד הכי טוב או מי היית רוצה יותר בתור חבר?

Volldemort

New member
אממ.. לא זה ולא זה

יעל הייתה הכי אמיתית- לא מתייפייפת שמשקרת מול/מאחורי הגב, אלא זאת שבאמת באה לכאן כדי לצאת "מלאכית". אולי היא לא הייתה 100% מלאכית אבל לה בכל אופן מגיע לזכות במיליון.

123SimSit

New member
אבל היא לא עשתה כלום במשחק!

היא הייתה עוד אחתת מאלה שנגררו עם דן!

גילי1002

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי.. היא הכי "ראויה"

מבחינת אופי והיכולות הפיזיות, אבל מההדחה הקודמת הבנתי שהיא גרועה אסטרטגית.. למרות שברור לה ששחר האחרונה שתצביעה נגדה, והיא סה"כ קול לטובתה, היא העדיפה להדיח אותה ולמה? בגלל הנאמנות השבטית?! פאתט... היא כאילו חיה מיום ליום וזה נראה שהמטרה שלה היא לדחות את הקץ- את ההדחה שלה, ולא באמת שואפת לנצח..

o pie

New member
אבל היא הייתה טיפשה. לא מגיע לה מליון

היה מגיע לה (ואולי גם היא הייתה מקבלת) את המליון אם היא הייתה מצילה את התחת שלה כשהיא הייתה יכולה, עושה ברית עם סבאנה ומעיפה את דן.

gabi2410

New member
מה פתאום

הכי טוב לה להיות בגמר עם דן ונעמה.את דן כולם שונאים כי הוא תחמן בוגד,ואת נעמה כולם שונאים כי היא נעמה.מה היה עוזר לה גמר עם ליה ומושיק,שיותר חזקים ממנה ויותר אהובים ממנה?

o pie

New member
אנחנו מדברים על יעל פה. לא על מרינה.

היא לא תגיע לגמר עם דן ונעמה. היא עפה בפרק הבא...

Ultra Spidey

New member
זה לא קשור למשחק

השורד האחרון נמדד לפי מוטו הסדרה - Outwit, Outplay, Outlast ולא לפי כמה תמים הוא היה
כל המטרה היא להיות מעורב בפוליטיקה ולהתגבר על כולם

idodo cohen

New member
ממש לא מגיע לה.

פספסה כל הזדמנות ליצור מהלכים מעניינים במשחק, ואם היא אכן תעוף בפרק הקרוב זו תהייה החותמת מעל ההרגשה שהיא לא עשתה כלום מאז האיחוד. וזה בזבוז, כי היא באמת בחורה טובה. אבל לנצח לא מגיע לה.

JoNy Boi

New member
מזל שמרינה לא עפה..

בתאכלס אין מצב שאני רוצה אותה בגמר היא רעה בטירוף..אבל כוסית אז ממש מתאים שהיא תעוף רגע לפני הגמר..

דריווש1

New member
הלוואי שיעל תעוף

הבן של נעמה חייב ללמוד שאין מקום בעולם לאנשים חלשי אופי ונגררים.

אם אני הייתי במקום דן (שבטוח נשאר) ../images/Emo190.gif

הייתי מתאחדת עם משה (שהוא שפוט שלו ומעריץ אותו עד אין קץ) ועם יעל שמעמדה מאוד נמוך בקרב הבנות, ו8אז מדיחה את מרינה (שמעצבנת אותי) ו/או את נעמה... וגם אם הייתי במקום משה או במקום יעל זה מה שהייתי עושה.

SN9801

New member
מה ההגיון בזה?!../images/Emo12.gif

הרי דן יודע שכולם שונאים אותו. בשביל מה לו לקחת לגמר אנשים כמו יעל או משה שהצופים מחבבים הרבה יותר?! ברור שהוא רוצה להישאר עם שתי הביצ'יות כי אותם יש לו סיכוי לנצח בגמר!

../images/Emo58.gif מרינה לא בטוחה בשלב הבא

יכול להיות מצב שהיא מותרת על החסינות במועצת השבט ומדיחים אותה. תיאורטית זה אפשרי ואם אתה (מנהל) יודע משהו שאנחנו לא, אז תסמן

למעלה