Final Four

Volldemort

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifFinal Four../images/Emo37.gif

1. מרינה 2. ? 3. ? 4. ? הימורים, ועכשיו!

bendoosh

New member
לפי ההצצה בפרק הבא ../images/Emo58.gif

יעל עפה.. כי רואים את נעמה ומרינה נלחמות.. ואת משה ודן יושבים בצד

galya13

New member
יעל

או משה. ברור מי עוד יכול לעוף. מה שבטוח זה שדן, מרינה ונעמה נשארים

blur2

New member
חבל..

הבנות צריכות להתאחד ולהדיח את דן ואחריו את משה.

limli

New member
אני אוהבת את יעל היא חמודה ובן אדם טוב

ומרינהה אני שונאת אותה מפרק לפרקקק. היא ביצ'ית אבל מהאכזריות אי אפשר לאהוב אותה!! גם נעמה בי'צית אבל היא לפחות מצחיקה, אני יכולה להתחבר אליה, ואוהבת אותה.....

kobzor

New member
מצחיקה?

פרחה מטומטמת. מזכירה לי את הפקאצות מהבצפר שלי.

JoNy Boi

New member
אותן בנות שלא שמות עליך?

ובגלל זה אתה מוציא את התסכול על נעמה? במילה אחת: פאתט

kobzor

New member
מעניין מאיפה קיבלת את הרושם הזה.

כי האמת היא שזה דיי הפוך. אני ממש לא שם עליהן. עברתי את השלב של להיות עם מישהי מטומטמת ועם אופי מגעיל.

שלום אני חדש פה...ו../images/Emo58.gif

לא ממש חדש כי אני קורא פה מאז שהפורום נפתח רק שלא ממש יצא לי להגיב להודעות... לפי הרשימה שפורסמה פה לפני כמה זמן רשימה שלי המודחים....אז בפרק הבא
יעל אמורה להיות המודחת הבאה... כך לפי מה שפורסם... ואגב הרשימה לא טעתה היה רשום גיא ליה עידן שחר ...וזה היה באמת הסדר הנכון...

../images/Emo207.gifמה באמת קרה ללילה העיזה של נועם?

אז על פי ידיעה שפורסמה בגיא פינס לפני מספר ימים{אגב אני לא יודע אם כתבו את זה פה} העיזה פשוט הפריעה לנועם לישון בלילה מה שקרה זה שהעקיצות של היתושים הציקו לה והיא פעתה כל הלילה והפריעה לנועם לישון לכן לקחו אותה משם....

אבו זקן

New member
בדיוק להיפך

מקורות יודעי דבר (ושחין) מוסרים שלילה הועברה למקלט לעזים מוכות. כאילו לא די בכך שהנחרות של בעל הטנגה לא נתנו לה לישון בלילות, הוא גם ניסה לשחוט אותה באחד מהתקפי השגעון שלו. מסתבר שהוא חלם שבבטן שלה מוחבא פסלון חסינות כפול.

idodo cohen

New member
הימורים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה, הייתי חייב :$ אממ, בטח משה..
.

Upgrade U

New member
מגיע למשה ויעל

יעל רק עכשיו נזכרה שהיא בסכנה ופתאום מתחילה לבכות פאתטית :/ אבל עדיין חבל לי עליה. אחת האנשים היותר נורמלים שהיו בכל התכנית - רק חבל שהיא לא אסטרטגית טובה.

למעלה