GrEeN AliEn
New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif../images/Emo36.gif../images/Emo124.gif
וול.. מי שעוד לא שם
לאט לאט (או מהר מהר..) מתקרב לו החג ראש השנה! ורציתי קודם כל לאחל לכולם ראש השנה שמייח! אז ראש השנה שמח לכל חברי פורום מש"ה היבש אבל השולט! וגם ליידע את הציבור שלפני כ-8 ימים לפורום מלאו 4 חודשים טוב לדעת שמישהו דואג לזה
מזל"ט לפורום!
ועכשיו לעוד עניין והפעם עניין גדול! אני מתחילה תחרות תפוח בדבש חכו חכו לא ישר לשאול מה זה הנה אני מסבירה:
מה זה תחרות תפוח בדבש? אוקיי.. תחרות תפוח בדבש זו תחרות שכל אחד מחברי הפורום יכול להשתתף בה בתחרות הזאת חברי הפורום יקחו תמונה של אחד או כמה משחקני מש"ה ויעשו לו מין ראש השנה שכזה.. אני יודעת שעוד לא הבנתם כי עוד לא סיימתי אז בעצם מה זתומרת "יעשו לו מין ראש השנה שכזה?" זתומרת שיצטרכו להוסיף לא תפוחים ודבש אפשר מצוירים אפשר תמונות אמיתיות מה שרוצים וישרשרו לכאן ואני ומי שלא ישתתף בתחרות נבחר את התמונה הנבחרת ומי שעשה את התמונה הנבחרת אמנם לא יקבל פרס (אלא אם כן יהיה לכם רעיון לפרס ונוכל לתת לכם אותו) אבל יזכה בהרבה תהילה!
איך משתתפים? טוב כדי להשתתף אתם צריכים לעשות משהו ממש פשוט.. אתם צריכים לשלוח לי מסר עם שם כינוי בפורום וגיל ואתם כבר תהיו רשומים לתחרות
ומה עם התמונות? את התמונות אתם תשרשרו לכאן. הערה: אם לא נרשמתם לתחרות תמונתכם לא תיחשב כחלק מהתחרות! זהו! אני מקווה שתרשמו לתחרות זה עלול מאוד לעזור לפורום ונראה לי שכולם פה רוצים קצת יותר רוח חיים. להתראות! נ.ב. יש שאלות? שרשרו לכאן! בבקשה לא לנצל"ש
וול.. מי שעוד לא שם