האלבום מיום ראשון בחנויות!

Rincewind

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif האלבום מיום ראשון בחנויות!

רבותיי, חיכינו וחיכינו והנה הוא בא - אלבום הבכורה של knob, מיום ראשון בכל חנויות התקליטים בארץ! האלבום, ששמו כשם הלהקה, הוא אלבום הבכורה של ההרכב. הם עובדים עליו כבר קרוב לשנתיים, במטרה ליצור אלבום דאנס-פופ מקורי (ללא קאברים, שהשתלטו כמעט לחלוטין על הז'אנר בשנים האחרונות), שיהיה רלוונטי למסיבות ולרדיו כאחד. האלבום הוא אלבום כפול! בחלק השני של האלבום תוכלו למצוא עיבודים אלטרנטיביים ומאוד מיוחדים של תומר בן ארי התותח ל-8 מהשירים באלבום. אז מה מחכה לנו בחלק הראשון? 1 I'm lost - גירסת הרדיו של הלהיט הכי גדול והכי ידוע של ההרכב - קלאסיקת מועדונים במלוא מובן המילה. 2 Only you -הסינגל החמישי מהאלבום (שעדיין לא יצא רשמית, אגב). 3 Music - הלהיט הקיצי של החורף האחרון, האוס משולב עם גיטרה קלאסית משגעת. 4 Don't tell me - הסינגל השני של ההרכב, גם הוא יצא במקור ב-2006, הוא השיר עם הסאונד הכי סולידי באלבום - וגם עם הכי הרבה מילים! 5 Coincidence - הקצב יורד בשיר 5 לשיר סולו של ניב, עם ביט אלקטרוני חזק חזק ולחן שמזכיר הרכבים כמו דפש מוד. 6 On my own - הסינגל השלישי מהאלבום מופיע פה בעיבוד קצת שונה ויותר סולידי. 7 No more - שיר אלקטרו-ערבי- הקטע הכי מזיז תחת ששמעתם בשנה האחרונה! 8 X-press yourself - התשובה הישראלית ל-Alive של מונדוטק. קטע אלקטרו שיכבוש מסיבות. 9 Not about you - אלקטרו-רוק כועס ובועט, בסט מלא עם גיטרות חשמליות וביט אלקטרוני עצבני. 10 Sorry - כנראה השיר הכי פופי באלבום, אופטימי, קליל וכיפי. 11 Call me - רבותיי, תגידו שלום לרינגטון הבא שלכם! 12 Sometimes - שיר כיפי עם גרוב מעולה, ואחלה חותמת לפרק ההאוס של האלבום. 13 Sad song - את הבלדה שסוגרת את האלבום אתם ודאי מכירים, אבל הגירסה שמסתובבת ברשת אינה הגירסה שמופיעה באלבום. מרגש ונוגע. הצצה לאלבום, שהכין עודד, תוכלו לשמוע כאן: http://youtube.com/watch?v=9kpp2zKk8BU

הוהו!

באמת שאני מחכה לזה הרבה זמן
אני מקווה שהוא יגיע מהר לטאוור של באר שבע כי הם בדרך כלל לא מספקים את הסחורה בזמן
שיהיה בהצלחה. אה, ואת ההצצה אפשר לשמוע גם כאן

milkshakit

New member
../images/Emo99.gif כ"כ מתה לשמוע כבר הכל!!!!!!!!!!!!

מחכה כבר לקנות

X Slider

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!

אני מאווווווד מקווה שאני לא אסגור את השבוע הזה!!!

GuyHemed

New member
עד שיצא האלבום..

כבר נגמר לי הכסף חחחח לא נעים לבקש מאמא
היא כבר צריכה לקחת הלוואות בגללי חחח זאת נראה לי הפעם הראשונה שאני שומע אלבום שלם! רוב השירים שמעתי דרך השמעות הבכורה שהם עשו ברדיו וזה פשוט אלבום מעולה!!!!!!!!!!

TheMashMash

New member
=]] שמעתי - מעולה חוץ מזה ששינו לי את MUSIC

מה הם חשבו לעצמם?! :(

למעלה