נושא עישון יש הרבה ספורים../images/Emo108.gif
לצערינו במקרים עם סיום כואב. אני מעשנת כבדה לפי לשון הרופאים. וגם עשו לי ביופציה ושום דבר לא מרתיע אותי מלהמשיך לעשן, למרות הנסיונות הרבים ואולי בגלל, שלצערי בליתי לא מעט ימים במחלקה האוניקולוגית, עם קרוב משפחה. ומה ראיתי שם, אחות שעישנה ללא הפסקה, אחות אפשר לומר שידעה יותר טוב מהרופאים מה לעשות. פגשתי שם חולה ריאות, שלעולם לא עישן גם לא ידע מה זה לעשן, וחלה בריאותיו. רופא באותה מחלקה עישן. הם ידעו היטב מה הם עושים בבראותם. ישבתי בבית חולים אחר, בכניסה ועישנתי, משהו פנה אלי וביקש שאני לא אעשן על ידו כי הוא חולה בסרטן ריאות. התחלנו לדבר וגם הוא ציין שאף פעם לא עישן ולא היה בסביבת מעשנים. נכון שיש סטטיסטיקה ומחקרים למחביר, אבל אין סטטיסטיקה כמה חולי סרטן יש שמקבלים מזהום האויר שאנו נושמים מהאוכל שאנחנו אוכלים מחוסר איזון של החיים, מדאגות, צרות ועוד. אינני באה להצדיק את העישון גם אני מודעת לענין, רק שלא יגידו לי שהכל בא מהעישון. וכמובן שקדיה 4 סיגריות ליום אין בו ולא כלום. זה לא צריך להדאיג אותך. "עובדים" אלינו כל הזמן, אסור ואסור זה ואסור שם אסור וכל הזמן מחקרים על גבי מחקרים ומה שהיה מותר אתמול אסור היום. כך שהעיקר נהיה בריאים עם או בלי