בת אל, לגבי האייקונים

אם את רוצה אייקון אחרי מילה או שורה מסויימת, שימי שם את הסמן עם העכבר במקום הרצוי.
כלומר תקבעי ששם יהיה האייקון. אםזה לא מצליח ובכל זאת הוא קופץ להתחלה או למקום אחר, תמחקי את האייקון ותחזרי על הפעולה.
כך אני עושה וזה מצליח.

ועוד משהו בת אל, אם איני טועה את

שאלת מספר פעמים מדוע הודעות שלך כתגובה לא מופיעות מיד אחרי הודעה אליה הגבת, ונדמה לי שגם ענו לך שהשרשור רץ לפי השעות ביום ולא משנה למי את מגיבה, לכן חשוב שאם את מגיבה למישהו מסויים, פשוט תכתבתי את זה בשורת הנושא, וידעו למי את מתכוונת. אני אומרת לך זאת כי ראיתי שמספר פעמים אחרי ההודעה שלך את כותבת הודעה נוספת וכותבת למי זה היה מיועד. גם לי לקח זמן להבין את ל רזי הפעילות של תפוז, כי בפורומים אחרים מחוץ לתפוז זה נוהג אחרת. שיהיה לכולנו כיף ושבת נהדרת.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב, גם אני רוצה לספר על העישון

שלום כולם, עישנתי 2.5 קופסות ליום וכך גידלתי ילדים. הרבה פעמים קרה שהייתה לי סיגריה דולקת במאפרה לא שמתי לב והלכתי להדליק אחרת. בעיקבות ניתוח עתידי שלחו אותי בין היתר גם לעשות צילום ריאות. זה היה חורף, כולם השתעלו ורק אני היחידה שהייתי בריאה לחלוטין. האחות יצאה עם רשימת התשובות ואמרה: "מי שלא אקרא בשמו ימתין לבדיקת רופא" גיחכתי. נו, שתביא את התשובות ונלך הביתה" לאט לאט ככל שהיא קראה יותר ושמי נעדר, התחלתי לדאוג. הרופא בחדר הסמוך אליו אמרו לי להיכנס הודיע לי חד וחלק "יש לך כתם בריאה" הרבה לא הבנתי, רק הבנתי שאני צריכה להפסיק לעשן. הם בתחילה חשבו שמתחיל שם גידול ממאיר. עכשיו נחשו: הפסקתי? קדחת במקלחת. המשכתי לעשן הלאה. מיד אחרי שירדתי מהמיטה לאחר הניתוח הדלקתי סיגריה בשרותים. כמה שנים לאחר מכן החלטתי שאני חייבת להפסיק. בערב יום כיפור זרקתי את כל הסיגריות. מדוע ערב יום כיפור? כי ביום כיפור אני לא מעשנת ולא אוכלת, מה אומר לכם? עברו מאז 20 שנה, זה היה קשה מאוד והיה שווה מאוד מאוד. הפכתי אדם חדש. היום אני מבצעת דברים שלא ביצעתי לפני 20 שנה בגלל הסיגריות. מאחלת לאריקה ושקדיה ולעוד מי שרוצה להפסיק

erika6

New member
נושא עישון יש הרבה ספורים../images/Emo108.gif

לצערינו במקרים עם סיום כואב. אני מעשנת כבדה לפי לשון הרופאים. וגם עשו לי ביופציה ושום דבר לא מרתיע אותי מלהמשיך לעשן, למרות הנסיונות הרבים ואולי בגלל, שלצערי בליתי לא מעט ימים במחלקה האוניקולוגית, עם קרוב משפחה. ומה ראיתי שם, אחות שעישנה ללא הפסקה, אחות אפשר לומר שידעה יותר טוב מהרופאים מה לעשות. פגשתי שם חולה ריאות, שלעולם לא עישן גם לא ידע מה זה לעשן, וחלה בריאותיו. רופא באותה מחלקה עישן. הם ידעו היטב מה הם עושים בבראותם. ישבתי בבית חולים אחר, בכניסה ועישנתי, משהו פנה אלי וביקש שאני לא אעשן על ידו כי הוא חולה בסרטן ריאות. התחלנו לדבר וגם הוא ציין שאף פעם לא עישן ולא היה בסביבת מעשנים. נכון שיש סטטיסטיקה ומחקרים למחביר, אבל אין סטטיסטיקה כמה חולי סרטן יש שמקבלים מזהום האויר שאנו נושמים מהאוכל שאנחנו אוכלים מחוסר איזון של החיים, מדאגות, צרות ועוד. אינני באה להצדיק את העישון גם אני מודעת לענין, רק שלא יגידו לי שהכל בא מהעישון. וכמובן שקדיה 4 סיגריות ליום אין בו ולא כלום. זה לא צריך להדאיג אותך. "עובדים" אלינו כל הזמן, אסור ואסור זה ואסור שם אסור וכל הזמן מחקרים על גבי מחקרים ומה שהיה מותר אתמול אסור היום. כך שהעיקר נהיה בריאים עם או בלי

בת אל 7

New member
לאריקה...כל אחד עושה את החישוב

של עצמו...אך לא לשכוח שיש הרבה שחושבים אחרת ומרגישים אחרת ליד מעשנים כגון חולים נשמתיים, ולהשתדל לא לעשן בקרבת אנשים אלא כשנמצאים לבד. למרבית המזל אסור לעשן במקומות ציבוריים...ועל כך תבוא הברכה.

shkedud

New member
נכון אריקה, יש המון סיפורים על

אנשים שחוטפים כל מיני כולירות גם ללא עישון, אבל יותר ויותר מחקרים מראים שעישון עושה צרות לבנאדם. את יודעת? בכל מקרה הבנאדם מתייסר: אם הוא מעשן - הוא מתייסר על כך, ואם הוא הפסיק - הוא מת לסיגריה, וזה מציק לו - אז מה עדיף? אבל אני רוצה לנסות על באמת להפסיק, ותתארי לעצמך שעל ה3-4 האלה אני לא יכולה לוותר. לאחותי כרמלה היה פוליפ על מיתרי הקול. הרופא אמר לה לפני הניתוח שאם היא לא מפסיקה לעשן, זה הופך לממאיר. היא עשנה 2-3 חפיסות ביום והפסיקה.

עמליה3

New member
סיגריות?

אני עישנתי אבל לא הרבה ולפניארבעים שנה היה צורך להוריד לי יבלת ממיתרי הקול והרופא אמר לי שלא ינתח אותי אם אני ממשיכה לעשן וכך החלטתי לא לעשן ולא עישנתי יותר. בעלי המשיך לעשן ובנותי שנאו את הריח והיו מחביאות לו את הסיגריות. כשאביו חלה(ריאות) הרופא הודיע לו חד משמעית שאם לא יפסיק לעשן מקומו במקום אביו וכך גם הוא הפסיק לעשן. היום אנחנו לא סובלים עשן ובביתינו אף מעשן לא מדליק סיגריה כי יודעים את הדבר. בקיצור רק אדם לבדו יוכל להחליט להפסיק ובלי החלטה כזו כל תוכנית גמילה לא תעזור. אחרי החלטה כזו אפשר לפנות לעזרה רפואית או נפשית. אם אין אני לי מי לי.

shkedud

New member
וואו איזה סיפור

הוא מאוד משכנע, ואני זקוקה לכאלו כדי להשתכנע ולהפסיק עם השטות המזיקה הזו תודה יעלי

odo13z

New member
שבת שלום שקדוד. כמעט ראשון.../images/Emo140.gif

כל השבת לא הייתי במחשב. לא נעלמתי. צריך להכיר לאט לאט את האנשים בפורום הזה. אני אקרא קצת את השרשורים כדי להכנס לאווירה של האנשים ולהכיר אותם.

shkedud

New member
שבת שלום אודו

נרגעתי
כפי שאולי ראית צירפתי כאן בפורום מאמר על נזקי עישון, גם ממעט סיגריות, וסיפרתי שאני רוצה להפסיק, אז ישר קיבלתי מלאן תגובות מעודדות, ובועז1 אפילו מוכן לתת לי קורס גמילה. אז יוצאים לדרך בתקווה להצליח. אין לכם מושג, חברים וחברות, כמה התגובות שלכם מעודדות ומחזקות, ועצם העובדה שאני משתפת אתכם, זו מעין התחייבות, ואח"כ לא יהיה לי נעים להפסיק בתהליך... שבוע נפלא לכולם

למעלה