sporTV

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

חברים יקרים, שברנו שיא! בשנה האחרונה הייתה יציבות בפעילות בפורום. אבל, בחודש נובמבר האחרון, היה פשוט מרשים! ~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! הייתה עלייה של 100% בכמות ההודעות בפורום. ~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! אותי זה משמח, מקווה שגם אתכם
עד לעלייה הבאה
שבת שלום.

sporTV

New member
אכן

ניתן לזקוף את זה לזכות הדס ואסף! ראו זאת כמחמאה

הדסי22

New member
חחחחח הכל בזכותי

אין עלי!!! העליה במספר ההודעות פה ביזכותי!!!! וקצת ביזכותכם :)

vikvik

New member
לא לא לא ותרשו לי

מאז שספורטי מנהל את הפורום , הפורום בעליה מתמדת של איכות וכמות! הבן אדם הביא איתו כישורים מדהימים של אנושיות , אחריות , בגרות ומלא מלא חן. המון המון המון תודה וגאווה על הניהול שלך!

sporTV

New member
ויקויק

רשמה שהבאתי איתי בגרות, אחריות ואנושיות, בין היתר "החזרתי" אותך
, אולי זו הייתה טעות
ויקויק, אני לא יצרתי את מה שיש כאן, אני תמיד הייתי חלק ממה שיש כאן, ומה שיש כאן זה אותנו. בגלל זה אני כל כך נהנה להיות חלק מכם.

orii

New member
אני חותם עלך דברי ויקויק

כל הכבוד לספורטי. הכל, הכל בזכותו.

itamarc8

New member
שבת שלום לכם!

קודם כל אני רוצה לברך את הפורום מאז שהוא גדל ויש יותר הודעות ממש מרשים . מה שלומכם ואיך המרגש? אצלי הכל טוב וחש בטוב. שבוע הבא אני אנהל את המחסן עם הפקידה המנהל שלי הוא מסולמי יוצא לחופש של חג הקורבן ככה שאני אתחיל לעבוד מ5 וחצי בבוקר עד 6 וחצי בערב עם לא 7 בערב. אני קיבלתי גם לכתוב סידור עבודה לנהגים וזה לוקח די זמן אקווה לעבור את השבוע בקלילות למרות שאני יודע שיהיה לי קצת קשה אשתדל לבוא לפה ולכתוב לכם איך עובר לי הימים חוץ מזה אני מרגיש טוב יוצא לבלות מידי פעם עם חברי הצאט אני רוצה לאחל לכם שבת שלום ואחלה שבת שקטה ושלווה לכולם והמון בריאות ממני איתמר.

למעלה