Richie Sambora

למה?

כי... א)אין בפליקס כלום על בון ג'ובי ב)כלום לא חשוב אצלכם בפורום,חוץ משאלונים מעעפנים ו..ג) שמעתי שאת המנהלת פה,יש לך תשובות ושאלות לא קשורים לכלום שיהיה

מה זה תלמד להתנהג?

תגידי מנהלת....האגוטריפ של הפורום עלה לך למוח?< על מה את לעזזאל מדברת??!?!?!?!?!?!?!?!?! מה זה תלמד להתנהג?...זה בגלל שיש לי ניק של"ערס" וערס לא מתחבר עם רוק או עם בון גו'בי??? סגנון דעה קדומה כזו או סתם אני טועה?

nogao10

New member
יש לי שאלה אלייך

מה אתה מחפש כאן? נראה לי שאתה לא אוהב את בון ג'ובי (ועל זה אנחנו מדברים כאן) אם אתה מחפש חדר וויכוחים, אני בטוחה שתמצא להקות וחדרים אחרים ששונאים ערסים כי אנחנו אוהבים כאן את כל מי שאוהב את בונג' אז או שתצטרף או שתרד מזה סבבה?!

אני מאוד אוהב את ג'ון

ויותר את ריצ'י,.. איך הגעת לזה שאני מחפש וויכוחים? משמעותה של הערס,זה משהו אישי ממלחמת לבנון השניה בזמן ששמרו לך על התחת.
בקשר לבון ג'ובי,אין כל קשר כאן להכנס לוויכוחים יש לי על המחשב 250 ג'יגה של ג'ון,הופעות לא רשמיות מ85,ועד 2007 כנראה שאנשים מקנאים בי שיש לי את החומר המבוקש,ובשאר תוכנות ההורדה...לא מוצאים זות...אם כבר אתם מחפשים לריב... חח עוד קליפ בדרך

nogao10

New member
נראה לי......

פשוט אנחנו בנות עדינות
וקשה לנו להסתדר עם קללות...... ועכשיו לעסק הרציני, מה בדיוק אמרת על הופעות
אם יהיה לך בא לשלוח את זה אני אשמח לקבל כל הופעה, כל דבר (אם יש לך הופעות של שני האלבומים האחרונים, אני מאוד אשמח לקבל אותן) וחוץ מזה, אם אתה אוהב את בונג' אז אתה יותר ממוזמן להצטרף

nogao10

New member
ממש חמוד!

נכון זה נראה כמו הזיה של מישהו, בגלל שהכל צבעוני חוץ מהלהקה?! המון תודה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאיזה הופעה יפה!

אני הכי אוהבת ממנה את Misunderstood

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשמתי לב

שרוב הבנים שאוהבים את בון ג'ובי אוהבים יותר את ריצ'י והבנות..את ג'ון :p בכל מקרה ברוך הבא..תהנה!

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההה

קפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה