../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

עכשיו דווחתי מכלביית יסעור שמולי המקסימה
אומצה. מה-זה אומצה, נחטפה
היא אומצה על ידי זוג צעיר מקיבוץ עין המפרץ. באישור בני הזוג נתנו לי מהכלבייה את הטלפון שלהם, ומחר אהיה איתם בקשר. ישששששששששששששששששששששששששששששששש

sortyka

New member
מזל-טוב למולי

מיכל כל הכבוד לך על כל ההשקעה והדאגה , שיהיה למולי בהצלחה בביתה החדש

יש וטרינרים רשותיים ויש וטרינרים רשותיים../images/Emo70.gif

אני חייבת בהזדמנות זו להגיד מילה טובה ענקית על ד"ר אסתי איילי, הווטרינרית הרשותית של מועצת מטה אשר (שקיבוץ יסעור הוא בתחומה). ד"ר איילי עומדת בראש הכלבייה ביסעור, כלבייה שקולטת אליה כלבים כמעט מכל הגליל המערבי (עכו, נהריה, מעלות, שלומי וכל קיבוצי ויישובי הסביבה. זו טריטוריה ענקית). לצד הכלבייה פועלת עמותת מתנדבים בתמיכתה של ד"ר איילי. כלבים מן ההסגר שלא נדרשים עוברים בתום ימי ההסגר לעמותה ובכל שבת מתקיימים שם ימי אימוץ עם הצלחות ענקיות. אני לא יכולה לומר בוודאות שאין המתות בהסגר העירוני, אחרי הכל זהו הסגר עירוני, אבל אני כן יכולה להגיד שנעשים שם את כל המאמצים למסור כלבים וכמה שיותר. היד על המזרק לא קלה בקיבוץ יסעור ויש שם כלבים שכבר חודשים ארוכים מחכים לבית חם. אין כלב שנכנס לשם ולא ניתן לו הצ'אנס, גם אם זו תקופה ארוכה מאוד, לחיים טובים. הבנתי שהיו שם היום יופי של אימוצים
אם אתם מטיילים בגליל המערבי, סעו בשבת לבקר בקיבוץ יגור. מלאכת קודש של צדיקים נעשית שם. אני, אישית, מפרסמת להם בכל שבוע בעיתון שאני עורכת ("צפון-1", שרואה אור בגליל המערבי) מודעות על ימי האימוץ, חינם אין כסף. ד"ר איילי, שבוע אחר שבוע, דואגת, אישית, לפרסומים האלה. יש וטרינרים רשותיים שיש מה ללמוד מהם

שלא תפספסו את העדכון הזה ../images/Emo13.gif

הנה תמונות של מולי מביתה החדש. זה עתה הגיעו במייל. אני כל כך מאושרת
זהו. היא קיבוצניקית מהיום

AntilopA2

New member
וואו!../images/Emo12.gif

ראיתי את התמונות שלה בפורום צמחונות וטבעונות! נשבעת שחשבתתי עליה!

DannielR

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף לקרא ולראות את התמונות

אני בטוחה שאין מאושרת ממך. עידכון מוצלח, הלוואי שנשמע עוד הרבה עידכונים כאלו.

shima

New member
אני בוכה פה מאושר ../images/Emo24.gif

כ"כ דאגתי לקטנה בהסגר, וקיוויתי שיהיה סוף טוב למענה ולמענך! את יכולה להוסיף עוד הצלה לרקורד המדהים שלך! תזמיני את הבעלים החדשים לפורום שלנו.... איזה עידכון משמח!!!

מיכל ../images/Emo24.gif

אני אחיו של הבחור שדיברת איתו בטלפון ואימץ את הכלבה. ראיתי אותה כבר פעמיים היום, איזו גורה מתוקה ומקסימה! אני גם הצלם מאחורי התמונות
אצלם עוד בעתיד ואוכל להעביר לך... אני וחברתי ביקרנו את הערב את הכלבה בביתה וקנינו לה כלי מים מעוצב, לכבוד הבית החדש והחיים החדשים. את יכולה להיות רגועה - ההורים המאמצים יאהבו אותה וצפויים להם חיים חיים מאושרים יחד, איתם ועם הכלב שלי (בן הדוד החדש שלה). וכל הכבוד לך על כל המאמצים!

איתן ../images/Emo24.gif

תודה רבה לכם. איך קוראים לה עכשיו? תמסור לה שאני אוהבת אותה מאוד. היתה בינינו אהבה ממבט ראשון, איך שמצאתי אותה. לצערי, יש לי כבר שני כלבים ויותר מ-20 חתולים ולא יכולתי להשאירה אצלי. אחרת לא הייתי חושבת פעמיים. מסור את תודתי לכולם ואת אהבתי לכלבונת המקסימה הזו. אני מחכה לתמונות שלה בכליון עיניים. ריגשת אותי מאוד. אתם נהדרים
תודה בפעם המיליון

למעלה