ואת יודעת למה.
ד ד י ק ל ה היחידה New member 12/7/07 #21 ניצנץ תזהר!!!!! "רק שמעדיפה כרגע לגדל אותו, ככה אוכל לחמניה עבה יותר" נראה לי שהיא התכוונה אליך.....
ד דובונת איכפת לי New member 12/7/07 #22 ../images/Emo23.gifבימים הקרובים תמיד תסתכלי מאחורייך../images/Emo23.gif לעולם לא תדעי מאיפה ה- יבוא לך יאללה פאפגאיו? או שהוא קטן מידי להאכיל את שתינו?
../images/Emo23.gifבימים הקרובים תמיד תסתכלי מאחורייך../images/Emo23.gif לעולם לא תדעי מאיפה ה- יבוא לך יאללה פאפגאיו? או שהוא קטן מידי להאכיל את שתינו?
ד ד י ק ל ה היחידה New member 13/7/07 #31 תסתמי.. ואל תשכחי שאני יודעת איפה את גרה (וגם הGPS) וחבל שאיזה משו ישפך לך על השמלה הלבנה כמה שניות לפני החופה.. חבל.... יש לך 24 שעות להתנצל בפומבי.
תסתמי.. ואל תשכחי שאני יודעת איפה את גרה (וגם הGPS) וחבל שאיזה משו ישפך לך על השמלה הלבנה כמה שניות לפני החופה.. חבל.... יש לך 24 שעות להתנצל בפומבי.
ד דובונת איכפת לי New member 13/7/07 #32 ../images/Emo23.gif../images/Emo216.gif../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif../images/Emo23.gif לכי לישון על האף.
../images/Emo23.gif../images/Emo216.gif../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif../images/Emo23.gif לכי לישון על האף.
ד דובונת איכפת לי New member 12/7/07 #23 ../images/Emo23.gifאתה לא אמור להיות בעבודה?../images/Emo88.gif../images/Emo23.gif
E Eran De Niro New member 13/7/07 #33 קוראים לו או לה פרגית ועל באמת הוא יהיה טעים בתוך לחמניה עם חומוס קצת סלט ופטרוזליה וסחוג יאמי יאמי יאמי (האמת שאני מעדיף את זה
קוראים לו או לה פרגית ועל באמת הוא יהיה טעים בתוך לחמניה עם חומוס קצת סלט ופטרוזליה וסחוג יאמי יאמי יאמי (האמת שאני מעדיף את זה
ל ללי מטורללי New member 13/7/07 #37 אמאאאאאאאא../images/Emo5.gif לא , זה קשהההההה מאוד אני לא אוכלת יותר ביציםםםםםם עד החמין של מחר בבוקר נשבעת לךךךךךךךךךך.
אמאאאאאאאא../images/Emo5.gif לא , זה קשהההההה מאוד אני לא אוכלת יותר ביציםםםםםם עד החמין של מחר בבוקר נשבעת לךךךךךךךךךך.
S s h e l l y 2 4 New member 12/7/07 #24 איייכסססהההה יש דברים שעדיף לא לדעת כמו למשל שאח"כ אנחנו אוכלים את זההההה
S solee New member 13/7/07 #36 יוו ../images/Emo13.gif אפשר אשכרה לספור את המיטוכונדיות והריבוזומים ..... מגניב.