מחר 16-3

chemical beats

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מחר 16-3

שמירה אימבר מתארחת בוואלה וידאו צ'ט. רביעי, 19:00.

Joe the wolf

New member
מישהו יודע האם...

שמירה שכרה את שירותיו של איש יחס"צ שדואג לחשיפה הנאה שלה? או שהכל בעזרת הכריזמה האישית שלה?

../images/Emo80.gif סיכום האירוח ../images/Emo80.gif

קשה לי לפרגן לאולפן הוידאו של וואלה. האמצעים הטכניים של האירוחים שם עלובים ביותר. בכל מקרה, כמה נקודות על שמירה, כפי שבאו לידי ביטוי באירוח:
שמירה אימבר בת 62. נמצאת בקול ישראל מאז שנת 72'.
היא במשא ומתן עם שתי תחנות רדיו אזוריות, בתקווה שהיא תוכל להגיש מוזיקה.
מוזיקה מועדפת: קלאסית, ג'אז, מזרחית בחלקה. העיקרון הוא שהמוזיקה תהיה טובה. "מכל התוכניות היתה לנו תוכנית ברשת ה' שנקראה "אמא לא תמות על זה", ב- 72. אחר כך הרשת הזו הלכה."
השדר האהוב: אבי אתגר בהגשת מוזיקה, לאה ליאור בהגשת ג'אז, ובחדשות את קובי ברקאי וצבי סלטון.
משמרת / מהדורת החדשות הקשה ביותר: "אסון המסוקים. היה צריך שעה אחרי שעה להקריא את כל (שבעים ושלושת) השמות, גם מבחינה דיקדוקית, וגם מבחינה ריגשית.
בברקלי היא למדה לשון, עברית, תיאטרון, דרמה.
במהלך השעה, מה הקריינים עושים כשהם במשמרת: "אני היייתי מתקנת תחתונים וגרביים, מנמנמים, קרה גם שלא התעוררתי, ישנתי בתוך תא הקריין ולא קמתי."
מה דעתה על הרדיו האיזורי: "אני ירושלמית. לא יוצא לי לשמוע רדיו אזורי, אפילו לא 88FM."
רדיו אמריקני או בריטי: "אמריקני, יותר פשוט מהשפה של הבריטים".
מה מקור השם שמירה? "אבי יחיאל שהיה בלשן יצר את השם, מהשם שמריהו שהיה השם של סבי ובן-דודו".
הקשר לנפתלי הרץ-אימבר: "היה לו אח ובן-דוד בשם שמריהו, ואני הנכדה של בן-הדוד. חוץ מזה שהוא היה היפי זרוק, מטורף."
כמה מרוויחים הקריינים בקול ישראל? "אנחנו עובדי מדינה, בדרגה שבה אני הייתי לפני הפרישה, מדובר ב- 14 אלף ש"ח לחודש."
כמה ילדים יש לשמירה? "שתיים. שלי, בגרעין לפני גיוס לנח"ל. הגדולה, מור, לומדת וטרינריה בסלובקיה."
איך מלאכי חזקיה נראה? "כמו שכתבו בצ'אט: מתולתל ויפה, עם עיניים יפות, והוא בולגרי, והוא גאון במשחקי מילים. הוא קסם של בחור."
מה יש לך נגד הקריינות של עדי טלמור? "לא אישי, הוא נשמע כאילו הוא שר, ולא מקריא."
איך מתקבלים למחלקת הקריינים של קול ישראל? "פונים לקובי ברקאי מנהל המחלקה."
שמירה לא מעוניינת לשדר בטלוויזיה.
משאלה כללית על דן כנר היא התחמקה: "הרשו לי לא לדבר על האיש הזה".
שאלה אחרונה: "שמירה, זה קצת אישי, אבל את צמה ביום כפור?"
- "לא. רק בין ארוחות." מלכה, כבר אמרנו?

למעלה