ק נ י נ ו .

g u r a

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

תודה מתוקה! אם אני מסתכלת לאחור...לגיל 28 מי היה מאמין..(אני לא האמנתי) שבגיל 38..אני אהיה אמא לשלישיה נהדרת
,נשואה לאיש יקר וטוב ואקנה בית כזה!!!!!! (שווה לשמור על אופטימיות!
)

הדבר הכי הכי חשוב (ועכשיו ברצינות)

לפני הכניסה להתקין מזוזות (למרות שאני לא דתיה) וכניסה אך ורק ברגל ימין כל המשפחה (כולל הכלב, הדגים, והאוגרים) באדי

g u r a

New member
גם אני לא דתיה

וברור שיום לפני שנכנס נתקין מזוזות חדשות. אפילו לא לוקחת את אלו שבבית.(הן עשו את שלהן...)

באדי בבית שלי אין אפילו מזוזה אחת

והכל מתנהל כשורה. אגב האם קראת פעם מה כתוב במזוזה? אני לא מאמינה בנשיקות של עצמים.

g u r a

New member
מעולם לא נישקתי

ולא קראתי מה כתוב שם!!!! אבל זה נותן לי הרגשה טובה ואפילו בטוחה כלשהיא... שאני מוגנת! נשמע מוזר - אני יודעת אבל, כל אחד והשריטה שלו
אשרייך- שהכל כשורה
שהכל גם ימשיך כך.

maybesure

New member
הגשמתם לכם חלום!

בשעה טובה! מאחלת לכם אושר ואהבה בביתכם החדש שיתמלא לכם בכל טוב.

lulit

New member
מזל טוב יעלי!!!!!!!!

איזה כיף לשמוע כאלה חדשות טובות. שנשמע רק בשורות טובות (ואמא שלי הייתה מוסיפה "אמן!")

g u r a

New member
בשמי ובשם הגורים

וכמובן האיש היקר שלי "אני מודה ,מודה , מודה," על כל האיחולים והברכות. וסוכות..לא כל כך רחוק.

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifורק אושר ואהבה../images/Emo23.gif

ובאדי בהחלט צודקת...מזוזות חובה...בחזית שימי מהודרת..ועוד דבר באם יש לך בעת כנסת או רב בישוב שבו את גרה..עשי גם חנוכת בית.. ותרמי את האוכל שיישאר לכאלו שחסר להם...אל תחסכי בזה..זה יעשה לכם רק טוב ויעשה לך המון הגנה וברכה על הבית טוב סוכות לא רחוק...אבל איפה הישוב? אל דאגה לא נבוא לפני סוכות... (או שאולי נעשה לך אמבוש כל הפורום...בשבועות..

g u r a

New member
sorry

בשבועות נהיה בבית הנוכחי. עוברים ב-1.9.2005 חנוכת בית למשפחה המצומצמת כנראה אשלב עם ראש השנה.. (במילא אני המארחת הקבועה
) ובסוכות-לחברים עם הילדים יאללה באלגן... מקבלת בברכה את רעיון תרומת האוכל. אני לא דתיה- אבל מאמינה!! תודה

Tully Is Here

New member
אלופינדון

אתמול ראית US OPEN של סנובורדס וישר חשבתי עלייך
הם לא ממש שפויים בראש האנשים האלה

Tully Is Here

New member
אתה יודע שאתה תמיד מוזמן ../images/Emo24.gif

לא שיש לנו איפה לסנברד, אבל נשלח אותך בכיוון הנכון

למעלה