סקר!

schizm

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifסקר!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מי ה - JEDI האהוב עליך?
יודה
מייס ווינדו
אובי ואן קנובי\ בן
אנאקין סקייווקר
לוק סקייווקר
פלו קון
קוי ג'ון

schizm

New member
ה Jedi האהוב עלי הוא ...

פלו קון! אני פשוט מת עליו, למרות שהוא מופיע בסרטים החדשים פחות מחמש דקות, אבל הוא ג'די תותח! אני מת עליו במשחקי מלחמת הכוכבים וב Expanded universe אך מכיון שהוא לא דמות ראשית די קשה לאהוב אותו.. אז בכל אופן ה Jedi ראשי הכי אהוב עלי זה אובי ואן קנובי

Padme Amidala

New member
בהתחלה זה היה קשה לבחור...

אבל רגע, מה אני מתלבטת?! ברור שיודה!

schizm

New member
אם כבר ענית על השאלה שלי

אז יש לי עוד שאלה! פלו קו8ן הוא סיבורג? חייזר? אני פשוט לא מבין מהו! ראיתי פעם באיזה אתר שהוא סיבורג בעצם רובוט, אבל זה לא ייתכן שרובוט יכול להשתמש ב Force. אז מה הוא באתר של מלחמת הכוכבים לא נותנים מספיק מידע.. כנראה לוקאס יגלה רק בסרט השמיני.

Padme Amidala

New member
לא יהיה סרט שמיני...

מהסיבה הפשוטה שלא תהיה טרילוגיה שלישית, וכל מה שקורה אחרי הטרילוגיה המקורית (כלומר המשך עלילותיהם של ליה, לוק, האן וכולם) זה פרי דמיונם של הסופרים של ה-EU. ולגבי פלו קון, הוא חייזר, וזה מה שכתוב באתר הרשמי...

Sith Master

New member
לדעתי../images/Emo19.gif

פלו קון הוא אנושי בדיוק כמו כל השאר. אבל יש לו מסכה על הפנים, ובקומיקס עשו את סוג הטקסט שלו, בצורה יפה, שגורמת לך להרגיש בקול המתכתי. נראה לי שזה פשוט מסכה כדי לנשום נכון, נראה לי שהוא לא מהגלקסיה של SW. אחת למה הוא מוגדר חייזר ויודה או דארת' מול לא? אז לדעתי הוא מגלקסיה אחרת, והמסכה הזאת סך הכל מאפשרת לו לנשום!

פעם הייתי אומר אובי וואן, פשוט כי

הוא מגניב. אבל היום ההחלטה שלי היא בהחלט קוי-גון ג'ין, ולא רק בגלל שהוא ראה כבר מההתחלה מה שאף אחד לא הצליח לראות - שביום מן הימים - אנאקין יביא את האיזון לכח (ובואו לא נכנס לוויכוח הזה שוב, בבקשה).

Sith Master

New member
אבל זה לא איזון../images/Emo19.gif

סתם, רציתי לעצבן אותך חיחיחי. באמת לא נתווכח. למרות שזה מזכיר משפט יפה מאימת הפאנטום שאומר מייס וינדו:
You refer to the prophecy of the one who will bring balance to the force. You believe it's this.........Boy?​

Lu Tze

New member
אני מתלבט בין יודה לבן.

נו, נבחר בבן. אבל אם השאלה הייתה מנוסחת קצת אחרת אז אולי הייתי בוחר ביודה.

Sith Master

New member
אתה מוזר../images/Emo8.gif../images/Emo19.gif

אם היית נותן דמויות ראשיות מילא... אבל לתת את פלו קון ולא לתת אחרים??? אני בוחר בקיט פיסטו וקי-אדי-מונדי (וגם קצת במייס, אבל אני לא אוהב להיות סולידי), פשוט כי שליטה בחרב עושה לי את זה הרבה יותר, מראיה מפגרת לעתיד. זה גם למה מהדמויות שיש בסרטים אני הכי אוהב את מול!

schizm

New member
אני??? ../images/Emo12.gif

קי אדי מונדי שולט! הוא באמת אחלה של ג'די אך כמו פלו קון מוזנח הוא בשולי הגלקסיה.. קיט פיסטו בכלל לא מופיע, יש לו רק קטע בודד בסוף מתקפת המשובטים בקרב בג'ינוסיס, הוא אפילו לא זכה להיות ב JEDI HIGH COUNCIL כמו פלו קון וקי אדי מונדי..

למעלה