סקר שבועי!!

RJlake

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifסקר שבועי!!

חחחח זה לא ממש שבועי כי מזמן לא עשינו את זה אבל לא משנה.... אז השאלה של היום היא: איזה שירים אתם חושבים יותר טובים של ג'סטין סולו או של אנסניק?ונמקו לחדשים-כול כמה זמן אני אשאל שאלה שקשורה לג'סטין ויפתח דיון לגביה! כול אחד מוזמן להגיב לשאלה או לתשובות של אחרים אבל שאתם עושים את זה בלי קללות ובלי לרדת אחד על השני לכול אחד יש זכות לחשוב איך שבא לו!
ועוד משו קטן... אם למישהו יש שאלה מוזמן גם לכתוב אותה שבוע הבא!

RJlake

New member
דעתי!!!

אני חושבת שכמובן שהשירים של ג'סטין סולו הרבה יותר טובים!!! השירים שלו הרבה יותר איכותיים ונשמעים הרבה יותר טוב!! לעומת השירים של אנסניק שאני בכלל לא אהבתי חוץ מאיזה שניים שבינהם יש את gone שג'סטין כתב!

.

אני חושבת שהשירים שלו סולו יותר יפים ויותר מושקעים ויותר עכשיויים אבל אני גם ממש אוהבת את אנסינק ככה שאין לי העדפה גם וגם

jt fan

New member
אממממ...זאת תשובה מורכבת...

קודם כל שיהיה בארור שאני חושבת שהשירים של ג'סטין שולטים[
] אבל מה שאני אל אוהבת באנסינק זה המסחור שלהם ואת שלושת האיכסות[כריס,ג'ייסי וג'ואי
] אבל...לאנס וג'סטין מושלמים
וגם ג'ואי די חמוד.. אני רק מתעבת את ג'ייסי שכל כולו צועק צומי,ואת כריס...בלי שום סיבה מיוחדת
יש לאנסינק שירים טובים למדי..אבל הם לא נכתבו על ידם,מה שאוטומטית מוריד מהערך של השיר בעיניי.. אפילו שאני מכורה קשוווווות לשיר "Ill never stop".. נמממ... השירים של ג'סטין שולטים
אבל כבר נמאס לי מהם
בקיצור- התשובה שלי מסובכת מאוד

הדיעה שלי!!!

לפי דעתי השירים של אן סינק יותר יפים. כי אני לא ממש אוהבת את השירים שיש לו באלבום חוץ מהקליפים שהוא הוציא כי השירים באלבום שלו זה ארנבי ואני אוהבת פופ!

RJlake

New member
חחח אהבתי...

"שלושת האיכסות(כריס,ג'ייסי וג'ואי) מסיכמה לגמרי!!!

מיכל תשני את הסקר..

כי לא תיהיה הופעת איחוד של אנסינק כי הם לא חוזרים..

jt fan

New member
הסקר נוגע להופעת האיחוד שהתקיימה

ב23 ליולי
וזה עבר כבר...

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mrs CoStA

New member
לאאאאאאאא!!!!!

ג'ייסי!! אחחחחחחחחח..
אני מתה עליו!!!!!! ומה הקשר צומי?? למה ג'סטין לאהיה כזהה?? הוא אפיול היה יותר גרוע ממנו.... וחוץ מזה לאנס הוא חמוד מינוס...

NarihS

New member
אני מעדיפה את השירים של

אנסינק מאשר של ג'סטין לבד..

ADI42

New member
אני אוהבת גם

את השירים לבד וגם עם אן סינק... למה איכסות???

RJlake

New member
חחחח לא יודעת מעצבנים כאלה...

הם בכלל לא שרו והם סתם היו משהו נלווה ללהקה שלא עשו יותר מדי....

I LOVE JT

New member
אני עונה!!

אז ככה לדעתי ג'סטין לוקח בגדול כי השירים שלו ממש יפים ומושקעים לדעתי אפילו יותר מאן סינק.. אני התחלתי להעריץ את אן סינק ואת השירים שלהם אחרי התקופה שהם יצאו לחופש והכל ויש להם באמת שירים יפים.. אבל מה את האמת אני לא הערצתי אף פעם ממש את אן סינק כי אני הייתי מעריצה שרופה של באקסטריט בויז ואפשר להגיד שהחשבתי את אן סינק לאויבים שלהם אז ככה שאהבתי את השירים של אן סינק פה ושם ולא יותר מזה ואת האמת אני מצטערת שהערצתי את באקסטריט במקום את המושלמים ביותר אן סינק.. בחזרה לנושא אני אישית התחלתי להעריץ ממש את ג'סטין כשאר החלטתי להוריד את האלבום שלו(ולא לדאוג יש לי את המקורי..) ואז התחלתי לשמוע והתאהבתי אין אלו היו השירים הכי יפים שיש ואם ג'סטין גרם לי להתאהב בו דרך השירים ולא אן סינק שהיו להם גם שירים מהממים אז כנראה שג'סטין עשה לי את ובגדול..לבד..באלבום הסולו שלו.. אז ככה שלדעתי ג'סטין לוקח בגדול כי לאן סינק רוב השירים לא נכתבו בידיהם חוץ מהאלבום השלישי שרוב השירים נכתבו בידיהם..וג'סטין כפרה גוף נשמה עיניים שיליייי כתב הכל בעצמו מה שאני מאוד מעריכה כי האלבום הזה באמת בא מהלב שלו..ולא מידיים אחרות..תפנימו!!!

למעלה