סקר חדש...

חן j

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif סקר חדש...

אוקי , אני רואה שאנשים לא מחדשים הודעות, ואם כן הם לא ממש קשורים לנושא הפורום.. אז לכל מי שכן מתעניין, נעשה סקר
איזה שיר של עברי לידר (מכל שלושת האלבומים) הוא הכי אוהב? אני אישית אוהבת הכי הרבה את " כמה שאני אוהב" ו"אגדות"

חן j

New member
ואם כבר מדברים על..

על השיר אגדות, אני זוכרת בהופעה האחרונה שלו היו הרבה בנות שצרחו שישיר את השיר אגדות והוא פשוט לא שר אותו..מאוד מאכזב...

אוווווו...

אני תמיד הכי רציתי שישיר את חורף והוא לא שר... עכשיו אני מת שהוא ישיר "לידו" או "אלף בנות דתיות" אבל אני יודע שזה אבוד מראש.... וגם אני כמוך - אם היית מחטטת טוב טוב בפורום היית מגלה שגם עליי השיר האהוב ביותר הוא כמה שאני אוהב... פשוט שיר - אדיר!

חן j

New member
אה...

"לידו" "אלף בנות דתיות" מאיפה השירים האלה? בטח שלא משלושת הדיסקים, וגם בקאזה לא ראיתי את השירים האלה... בקאזה השירים היחידים שיש שם שלא מהדיסקים שלו זה הגירסה שלו לברבי גירל (מצחיק מאוד) פנסים (עם שרון חזיז) ו"בוא" מאיפה הבאת את השירים האלה?

אלה שירים קצת יותר נדירים בקאזה...

אלו שירים שהוא כתב לדעתי עוד לפני צאת הדיסק הראשון שלו! את תוכלי למצוא את המילים להם באתר שלו! תשמעי אותם פעם אחד - תתאהבי! משום מה הוא לא בכניס אותם לאף אחד מהדיסקים שלו... אם תרצי אני אשלח לך אותם באייסי 120326552

שלי זה

כמה שאני אוהב ביום שמש יפה והכוס הכחולה ונדמה לי שעשינו שרשור כזה בעבר..... ובקשר ללידו ואלף בנות דתיות ורעל... ובכן הוא לא שם אותם בדיסקים שלו אבל לי יש אותם על המחשב את מוזמנת ליצור קשר באיסיקיו 137110874

Shani5

New member
ללא הספק

השרשור הכי חרוש בפורום אבל אין יותר חרוש ממנו!!!!!!! עשו אותו לפחות שמונהתלפיםמליוןאלף פעם!!!!!!!!!!!!1 ארג! ואם את כבר שואלת, אז כבשים...

חן j

New member
אני מצטערת..

אני חדשה פה וובדפים האחרונים לא ראיתי את הרשרוש הזה... וכבשים? באמת? מה אהבת בשיר?

למעלה