כנסו כנסו

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif כנסו כנסו

נתחיל בזה שאנחנו לא מחפשים תגובות ציניות ולא נחמדות... הערב (אם לא יהיו בלתמ"ים שכרגע נראים באופק) נשדר את השידור האחרון שלנו בבלוג. כולם יודעים שלא תזיק לנו הפסקה מכל הבלגן הזה שכבר הגיע עד כאן
אנחנו מזמינים את כל אלו שבאמת באמת רוצים לבוא ומבקשים ממי שלא בא בשביל להנות, לא לבוא. אז אם אתם נכללים בין אלו שרוצים להעביר איתנו את הערב האחרון הזה בכיף, כנסו כנסווו
שיהיה לכולנו ערב מהנה, צפייה נעימה, חג שמח ואביב פורח ומאושר!! אוהבים, זוג מהחלומות

../images/Emo24.gifלזוג היקרים

דבר ראשון שימו פס לשונאים שלכם שימו פס לאלו שמקנאים בכם שימו פס לאלו שלא רוצים לראותכם (זה מקנאה) אני יבוא בטוח חבל שזה שידור אחרון אבל זה בחירה שלכם בהצלחה בהמשך דרככם המון אהבה בזוגיות שלכם אני יתגעגעעעעעעעעע במיוחד לך אנג'ל יקירתי מצד שני לא לשכוח יש לי מזכרות ממכם בהצלחההההההההההההההההההההההה

באמא ש'כם?????? ../images/Emo2.gif זו המכה ה-11!!!

אנג'ל... דין... למהההההההה????????????? בעעעעע לעכל את זה זה כמו לנסות לעכל אבוקדו... ירוק ולא טעים... (ענבר, מה קשור????????????????) אין לי מילים... אני עצובה! ואנג'ל, כפרע על הציציים הגדולים שלך... ולך אקדיש שיר ש לך שיער בלונדיני (שטני...) ועיניים כחולות (חומות אם נדייק) תחת כמו של בריטני (יותר קרובה לג'יי לו) ורגלייך ארוכות אבל אין לך - ציצים גדולים זה מה שאני אוהב - ציצים גדולים וגם קצת, אהבה מבפנים ואת מגעילה לי את התחת (מגעילה זו מילה קצת בוטה... אל תתייחסי לכל מילה...) יצאנו (את ודין) לבלות בערב, את היית פצצה הייתי חרמן כמו כלב, עד שהורדתי לך את החולצה ראיתי שאין לך - ציצים גדולים זה מה שאני אוהב - ציצים גדולים וגם קצת, אהבה מבפנים ואת מגעילה לי את התחת יצאתי עם אחת אחרת, חרא של בחורה היא ממש מכוערת, אבל יש לה אחלה גזרה... יש לה - ציצים גדולים זה מה שאני אוהב - ציצים גדולים וגם קצת, אהבה מבפנים ואת מגעילה לי את התחת אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ענברבור.

נבוא../images/Emo13.gif

ותרגום חופשי למפגרים והדיסלקטים וחסרי הבנה בקשר למה שהזזוג רשם אז...התרגום הוא בלתמ"ים (אפשרויות בלתי צפויות של הבחור)

zako25

New member
לדעתי, בגלל שהשידור התפקשש..

בגלל תקלות תכניות, תהיו חייבים לחזור לעוד יום שידור
ודוקא ביום שהייתי מנהל...

כן... ../images/Emo4.gif

לא ברור אם התקלות היו אצלנו או אצל תפוז אבל מצטערים שהשידור לא היה BEST....... אנחנו בספק אם בכל זאת נשדר שוב אבל אולי נבוא לבקר בחדרים אחרים
שיהיה לכולם חג שמח ותודה למי שבא ולפחות ניסה להנות איתנו בשידור

soofgania

New member
זוג בהצלחה../images/Emo24.gif

מקווה שלפחות מהפורום לא תפרשו

תודה מתוקים ../images/Emo9.gif

גם אנחנו נתגעגע למי שיתגעגע אלינו... נשתדל לבקר בפורום ואולי בחדרים של אחרים מדי פעם
חג שמחחחחחח

למעלה