הודעה חשובה

ישRאל

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה../images/Emo148.gif

מסיבת פורים של פורום חמישים + תתקיים כידוע לכם ביום חמישי ה- 16/3/06 ניפגשים בשעה 20:00 . כל מי שיודע היכן המקום יגיע בלי בעיה לכל אותם חדשים וותיקים שאינם יודעים אנא שילחו לי מסר ואחזור אליהם עם שם המקום מיקום ומפת הגעה תודה לכולכם ולהתראות ישRאל

שרונהה

New member
ישראלללללללללל../images/Emo124.gif

שלח לי מסר עם כל הפרטים הרלוונטיים כולל דרכי הגעה. בידי רשימת הנרשמים. אני מתחייבת לשלוח לכולכולם מסר עם כל הפרטים. גם לאלה שהיו שם וגם לאלה שיהיו.

שרונהה

New member
עוד הודעה חשובה

1 האם יש מי ממשתתפי המסיבה שיכול להביא מערכת דיסקים ניידת? ישראל ורדרד לא יכולים. מי יכול? 2 כולכם מוזמנים להביא דיסקים עם מוסיקה קצבית כדי שנרקוד לצליליה. אני מציעה לכל מי שמביא דיסקים, לשים עליהם מדבקה עם השם כדי למנוע טעויות.

טוסקה

New member
שרונהה, אני יכולה להביא מערכת

דיסקים ניידת . מבטיחה לא להביא דיסקים

קיבלתי את המסר,תודה ישראל

נגיע ברצון. שרונוש,לאט לאט תגענה התמונות,רכבנו על פילים,ושוורים,ראינו מקדשים של בודהה מהממים,שטנו על רפסודה בקייקים ובספינות, ראינו המון מתאילנד הירוקה היפייפיה,אכלנו פרות עסיסיים וטריים,נהנו מהחבורה שהתגבשה לה במהלך הטיול,אכלנו טוב,לא ידעתי רגע אחד של שעמום. התאילנדים,חביבים עדינים נעימים מוכנים לעזור ,מחייכים למרות מצבם הלא מזהיר כלכלית,יש לנו בהחלט מה ללמוד מהם .אנשים מנומסים ושקטים,למרות החם הנוראי שם. נשיקות לך שרונוש

odrie

New member
פורפוריקה איזה יופי../images/Emo140.gif

קודם ליאונה עם תמונות נהדרות מסין ועכשעיו את עם תמונות מקסימות מתאילנד. עשיתן לי חשק גדול לנסוע.

ירוק ופרחוני שם

הסחלבים גדלים שם מעצמם,שלל צבעים ויופי,הנה אחד מהעצים שצילמנו בדרך.

ראינו חוות של סחלבים,

טיילנו על הנהר קוואי,זוכרים אותו? בשיט על הנהר ראינו מרחוק את לאוס ובורמה.זהו קזינו על שפת הנהר בבורמה.

ראינו מפעלים שונים

משי וקריסטלים אבני חן ,עבודות מעץ ומבמבוק. כאן מייצרים שמשייות. אני שמחה שאתם נהנים מהתמונות,מאחלת לכל אחד ואחת מכן שתגיעו למקום מהמם זה.

ראינו שבטים שונים

שחיים די בבדידות בתוך היערות ,שבילי הגישה אליהם די נוחים. הנה אחת מהם,שבט ארוכות הצואר,בנות שנולדות בירח מלא מקבלות על צוארן במשך כל שנה צמיד לצואר. מסתבר שהצואר לא מתארך להן,הצלעות נוטות כלפי מעלה.ומה שנראה כצואר ארוך זוהי אשליה.

itaf10

New member
פורפור, התחלת לנדב לנו קצת מהטיול?

יופי של תמונות, תמשיכי לספר לנו חוויות

למעלה