האק חדש !!!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif האק חדש !!!

חבל שסיוון לא קוראת כאן בימים האחרונים....
כי זה חשוב במיוחד בשבילה נראה לי. יש האק חדש: 1. אם תיכנסו לפיטריה של האקרים - תקבלו DC והדמות שלכם כאילו תישאר מחוברת על הסרבר צ'ק הבא...... 2. יש באפשרות של האקרים למנוע מכם גישה לחנות שלכם. כל האחרים יכולים להיכנס לחנות שלכם חוץ מכם. מדובר בחנות פיטריה......

Guid

New member
וואו...

נשמע כאילו אני אוותר לי על טיולי FM לתקופה הקרובה...

Don Nirtin

New member
ואם אני קונה חנות רגילה של 90 יום../images/Emo267.gif

אני יכול לקוות שלא ינתקו אותי? דווקא יש לי מה למכור. המון.

עידכון נוסף

גם אם תיכנסו לחנות פיטריה שלכם עצמכם תקבלו ACCOUNT LOCK חנות רגילה אפשר לפתוח ולהתפלל חזק שלא יהיה MAP CRASH. בסקניה אני מקבלת כזה לפחות אחד ביום.....

Hasselblad

New member
אני אכן כמעט לא פה

אבל חייבת להגיד לך שיש פיתרון לזה: 1. לא להכנס נכון לכרגע לאף חנות פטריה. 2. אם אתם משתמשים בחנות פטריה חובה לקנות שלט שניתן להיכנס אליה מרחוק (אם משתמשים בזה ההאק לא עובד) ולסגור אותה דרך שם ולפתוח מחדש. מקווה שמחר יהיה לי קצת יותר זמן להגיב על כל השירשורים החדשים.

אי אפשר לפתוח חנות בשלט רחוק, רק לסגור.

לפחות במשחק את עושה חייל. אנחנו שומעים עליך סיפורים כל יום.....

Hasselblad

New member
סמדר אבל אין בעיה לפתוח חנות

ההאק לא משפיע על פתיחת החנות אלא רק על הכניסה לחנות קיימת, לכן מי שבכל זאת רוצה לפתוח חנות פטריה חייב שיהיה לו את השלט כדי לערוך/לסגור אותה אחרי הפתיחה.

מ י ל ר

New member
מאז שיצא המתנגדים החדשים

אין יום אחד שאני לא מקבל קראש למפה (יש לי חנות רגילה) ההאקרים רוצים שרק החנויות שלהם יהיו ב-FM, איזה הגזמה! יש לי מלא מגילות למכור, נכון שזה מגילות קנות של 3 מיל -2.5 מיל וכול זה, אבל זה מזו, וזה סתם נתקע לי בתיק כי כול הזמן מקריסים את המפה ואני לא יכול למכור דברים :( אתמול בלילה לא מכרתי כלום :(

מ י ל ר

New member
סמדר תודה על העדכון D:

עד להודעה חדשה אני גם לא אכנס לחנויות פטריה

SimsY

New member
גם לא בחנות פטרייה אבל לעשות את זה ולא בצורה

של האק פשוט להכנס מ-4 מחשבים למייפל סטורי ולהכנס לחנות של מישהו מסויים ואז אף אחד לא יכול להכנס כי זה תמידית מלא

למעלה