דרוש/ה

../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif דרוש/ה

גרפיקאי/ת או מישהי/ו ששולט בפוטו שופ לצורך עיצוב כרטיס חבר חדש לפורום. מתנדבים שמוכנים לעזור מוזמנים לפנות אלינו בהקדם.

עינבלית

New member
../images/Emo39.gifגרפיקה ממוחשבת וידנית

ענבל, עוסקת בגרפיקה ממוחשבת וידנית, אשמח לעזור.

t o b i

New member
כל בעלי העסק ומפרסמי הלוחות שימו לב

יותר נכון המפרסמים בלוחות.... התנקו המון הודעות כפולות ברגע זה ממש ויש חנויות שעל בסיס חודשי מעלים הודעה פירסומית חדשה ללא תוכן מיוחד שמצדיק העלאת הודעה נוספת ללוח ההודעות הכפולות הבאות שניתקל בהן-(והכוונה איננה לטעות בשליחה כפולה באותו זמן אלא הודעות דומות מתאריכים אחרים)יביאו לכך שימחקו אוטומטית כל ההודעות הקשורות לבית העסק או למפרסם - מאותו רגע ואילך. תודה רבה ושבת שלום לכולם משכית וטובי

גלריה מיוחדת חדשה - קערות

הגלריה נפתחה בעקבות השרשור המדהים של פרוייקט הקערות. אנחנו מחפשים מתנדב/ת לניהול הגלריה. מי שמעוניין/ת בתפקיד נא לשלוח לי מסר

תפקיד מנהל גלריה מיוחדת:

*יש להעלות לפורום תמונות רלוונטיות לנושא הגלריה. *לבקש אחרים להעלות עבודות שלהם לגלריה המיוחדת על דפי הפורום ו/או במסרים. *לבדוק מידי פעם שלא העלו תמונות שאינן קשורות לנושא הגלריה ואם העלו בטעות, לעמוד בקשר עם המנהלות בנוגע למחיקת מה שלא שייך. *שיקול הדעת מה להעלות לגלריה ומה לא, הינה של מנהל הגלריה בלבד. *הגלריות המיוחדות מרכזות עבודות בנושאים ספציפיים, מתחת לכל עבודה חשוב לכתוב את ניק היוצר ומהות העבודה (זה נעשה בעיקר ע"מ לפרגן ליוצר). אני עוזרת כמיטב יכולתי למנהלי הגלריות בכל בעיה/תקלה באם צצה, אם הם יוצאים לחופשה ומודיעים לי אני ממלאת את מקומם

אילת39

New member
מוכנה בכיף לנהל את הגלריה

אבל הגלריה הספציפית הזו היא רק של הפרוייקט הנוכחי...לפיכך אין כאן עבודת "תיחזוק"...אלא אם כן נפתח גלריה לקערות בכלל, לא?

התפקיד שלך יקירתי../images/Emo140.gif

שמך יתווסף כמנהלת לגלריה, שיהיה בהצלחה
הגלריה היא לקערות באופן כללי
אבל הכוונה להעלות לשם את הקערות גם מפרוייקט הקערות. מכיוון שהעבודה היא רבה, אעזור לך בכך
כמו כן, אני מבקשת מתנדבים נוספים שיוכלו לעזור בהעלאת קערות מהפרוייקט לגלריה המיוחדת הזאת. אבקש לפנות אלי במסרים ע"מ שנוכל לחלק את העבודה ביננו.

ymmy

New member
יש לציין שהפטיציה של הגברים....

הצליחה ומתחילים לדבר כאן בלשון של נקבה/זכר

איציק ../images/Emo140.gif

אם תעקוב אחרי דברים שאני כותבת תמצא שתמיד דיברתי כך. באם פנו אליך בטעות בעבר בלשון נקבה, זה רק משום שלפי הניק שלך אי אפשר לדעת מהו מינך
. כשכותבים תגובה מקצועית למישהו, לא מקפידים להכנס לכרטיס שלו קודם לכן.. אסור לשכוח שבניגוד להרבה פורומים אחרים, אנחנו פורום מקצועי
ובזה אנחנו מתמקדים

הדור

New member
טובי אין אפשרות להכנס למסרים

בעצוב החדש,גם לא לשלך!!!נסיתי לכל מני שמות פשוט זה לא עובד,כתבתי גם לתפוז ,אך הם בטח לא עונים!!!!

אילת39

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifגלריית הקערות הושלמה

ומונה 10 עמודים
אתם מוזמנים להיכנס ולהנות מהמבחר המרשים של הקערות. במידה ופספסתי מישהו, או במידה ומישהו רוצה להוסיף עבודה לגלריה, אתם מוזמנים לפנות אלי במסר. שבוע נפלא לכולם, אילת

smady a

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

eytcor

New member
קערות זה ב-"ק", אז איפה זה?

עברתי 3 פעמים על רשימת הגלריות. ב-"ק" ישנם רק שתי גלריות (קופסאות...). איפה הקערות? הבעיה היא אצלי או בתפוז?

מ ש כ י ת

New member
לא יודעים לכתוב ברור

אצלנו הקערות מתחילות דווקא באות פ... בבקשה הקישור ותודה ענקית לאיילת על הסידור המהיר של הגלריה.

למעלה