גביזון

מוצרלה

New member
רינה, נפש??? את מתכוונת ל....

"נפש יהודי הומיה"? תמשיכי להסניף את הצמחים שלך על הבוקר, ואל תהיי לי תמימה פתאם שאת בריאה בנפשך ומוחך (המעוות). אל'ק נורמלית. חחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי. חחחחחחחחחחחחחחח תגידי, בקיבוץ יודעים על השריטה שלך??????????? לא, כי את יודעת, קיבוצניקים לא אוהבים חריגים. מתה עליךךךךךךךךךך למרות השריטות.

gabizon79

New member
חחחחחח...כן עלית על העיניין...עושה

יותר מידי פוזות של עסוק בעבודה,לא מבין שזה עיניין של חיים ומוות...חחחחחחחחח... הבטחתי כפרות אני יארגן.

מוצרלה

New member
לא צריך בכל מחיר, אבל בינינו???

דירבאלק אם זה לא יהיה מוכן עד מחר בבוקר.
סתם ,סתם צוחקת

gabizon79

New member
בכיף מוצה אין בעייה../images/Emo132.gif

סטיקר הא
...למה איומים,את יודעת שיש לי לב חלש
,עכשיו על המצפון שלך כדי להתמודד עם זה,אני הולך לפרק קצת מהליקר הפצצתי שהכנתי....חחחחחחחח....אורגינל לא ידעתי מה אני עושה,יצא משו אליפות,ועוד 3 ליטר חחחחחחחח... עכשיו בהשראת המוזה של הדרינקים קבלי שיר(על המנגינה של רונה\סמיר שוקרי)|אייקון של כינור חשמלי| "מוצה ואי יא מוצה מוצה אני רעב יאללה שלחי קובנה שאני לא יאכל את המחשב מוצה ואי יא מוצה טמטמת לי תצורה אם אני ממשיך ככה אני אצלך בעבודה פזמון: מי לא שפוי-מוצה מי אוהב שום אפוי-מוצה למי יש שריטה-מוצה כפרה עלייך יא מוצה! מוצה ואי יא מוצה כבר שנה מחפשת שירים תעוגה של מירב פספסת בגלל פנצ'ר בגלגלים מוצה ואי יא מוצה בבית שמש עושה צרות הייתי קופץ אלייך אבל אני יחטוף מכות פזמון: אם אני רעב-מוצה למי אתחנף-מוצה הג'חנון הטרי של-מוצה מי כמוך יא מוצה" חשבתי לסיים או בשיר או ב"כורדי...מכולת...אופניים",הלכתי על השיר....חחחחחחח...

מוצרלה

New member
גביזון????

הפתעת אותי? גם אשדודי, וגם כותב שירים???
אבל לא לא הצלחת להכניס את הכורדי??? אז ככה על אותה מנגינה של רונה: כורדי למכולת נכנס מבקש מהמוכר לחם חדש את הכורדי שואל המוכר שחור? לבן? או אחר? עונה לו הכורדי בדיכי זה לא ממש משנה לי מחכים לי בחוץ 2 גלגלאים בכלל אני עם אופניים. התבעס אז אחד ושמו אשר שלא מצא ת'מילים הלך לקיברו של נאצר ודפק את ראשו על קיברו. ראו זאת שאר הערסים שעל הברזלים ישובים כולם היו מאשדוד ואז נגלה להם הסוד. פזמון: גביזון הכורדי, וואי וואי גביזון מסכן, וואי וואי שינה את שמו לאחר כי אחריו איש אינו ממהר. ושוב.... גביזון הכורדי......

נירהמ1

New member
אני רואה שזו שעתן של המוזות../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

החרוזים שהולכים פה משוּ משוּ. הרגתם אותי שניכם. הבטן כבר כואבת (מוצי אל תציעי אקמול, זה לא עוזר וזהו). נשיקות,

ששק

New member
נירה...

אם היית לוקחת את הכדורים בזמן.... לא היית צריכה עכשיו אופטלגין! מי שטורח בערב שבת...נח בשבת.... ומי שלא בולע כדורים בזמן....נזקק לאופטלגין!

נירהמ1

New member
ששק - התגעגעתי../images/Emo39.gif

הכדורים כבר לא עוזרים. מזמן לא שמענו ממך, מה שלומך ומה שלום אריה?

למעלה