גביזון

מוצרלה

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif גביזון

תעזוב כבר את המעטפות מהחתונה של אחותך, לא תקבל כלום אל תתאמץ. יאללה בוא כבר לפה.

מוצרלה

New member
אני קצת דואגת לו ,כי הוא סיפר שהלין

אצלו בלילה של החתונה 3 רומנים בחדר, אולי הם גנבו אותו???????
גביזון השמע קול, ולא סיירת פורום מתכונים יוצאת לחיפושים באזור אשדוד והסביבה עם שכפצ"ים (נגד הגרוזינים).

r66

New member
מילא את שמוציאה את השיגעון

בפורום, אבל אצלי כל מי שרואה אותי אחרי שאני קוראת את ההודעות שלך... .פאדיחותתתתתתתתתתתתתת
בשידור חי..

מוצרלה

New member
רנה, אל תיתממי פתאם, "מי שרואה אותי

אחרי שאני קוראת את ההודעות שלך" תגידי שזאת את ובלי תירוצים.

odedee

New member
סליחה, כן?

אבל מה יש לך נגד הגרוזינים? זה לא יפה ללכלך ככה על העדה שלי. גם אני יכול לספר על העדה שלך בדיחות, למשל, יש אחת שמתחילה ב... אחד נכנס למכולת וביקש לחם...

מוצרלה

New member
../images/Emo9.gif אופס סליחה עודדי שכחתי שאתה

ג.ט. (גרוזיני טהור). מתנצלת, סולח??? שב,שב לך "בסן פרנסיצקו על המים, תטבול את העינים בכחול ובשחור" תעשה חיים למה לא.

gabizon79

New member
חחחחחחחחחחחחחחח....

מניינים מוצה...
שו מעטפות נראה לך שהיא נותנת לי להתקרב לירוקים...לא שמים חתול לשמור על השמנת
. היסתדרו תאמיני לי...ב-3 בבוקר הקפצתי אותם לנתב"ג,ל-3 שבועות של תענוג,גם התחתנו,גם קיבלו ג'ובות,גם ירח דבש...כמה רעש הם עושים...חחחחחחחח...... נו למה לא באת לפה...פה לא צריך שכפצים,מה עשית מאשדוד בית שמש? חחחחחחחח...תבואי עם שמשייה ואבטיח את מסודרת... בסוף אני לא טס לברצלונה כי לא היסתדר התאריך עם הדיל...פראג מיום חמישי,אז יניב אח שלי,אין חמון מותק,מקסימום BEHEROVKA
התחילו לצוץ לי מלא סידורים אז אני לא נכנס לפורום כמו פעם,בודק מה ניינים פעם ביומיים-3,מקבל תיאבון והולך למטבח...חחחחחחחח...איפה הימים של החופש איפה... אההה....עוד משו...איצ'יקידנה,איצ'יקידנה דנה וקוובדנה איצ'קידנה...זה בשביל הקוצ'יני מהעבודה....חחחחחחח.... תהיי בקשר הא?!

מוצרלה

New member
גביזון ../images/Emo124.gif

נראה לי שאחותך התחתנה, עשתה לך אצבע משולשת וטסה לה לשלושה שבועות של שכרון חושים, עם הכסף של כולם. ורק אתה נשאר בארץ
. וחוץ מזה, אם אני באה לאשדוד, האבטיח עליך
(מה אני פראיירית?) ו...... שכחת אותי עם המוזיקה???????????

gabizon79

New member
אותך לשכוח? פחחחחחחח....את גם תתני

לי עלק... וואלה טוב שהזכרת לי הכל רשום אצלי באיזה קובץ,נראה מה אני יוכל לעזור... סבבה האבטיח עליי יא קמצנית,את לעומת זאת מביא כיכר יפה של קובנה,ולא צריך בכלל להגיד ג'חנון.נכון?..נכון
זרקי לי איזה מתכון לליקר על הדרך... תגידי,יש מצב להביא מפראג איזה מישהי שתגיד לי "כ...גדול...תהת קטן..."? אם כן כמה זה עולה...

מוצרלה

New member
מופרע.....

תגיד, מה לי ולליקרים????? ליקרים תמצא באשנב של R66 היא מומחית לזה, בגלל זה היא גם מסתובבת מסטולית כל הזמן. ומה עם הסטיקר????? לא תקבל קובנה עד שיהיה סטיקר.

gabizon79

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח......

הרגת אותי בחיי...טוב לדעת שR66 מסטולית מזה ולא מדברים אחרים...
אילתרתי ליקר קפה\שוקולד יצא איזה 3 ליטר,בתור הטועמת שלי תתכונני לטעימות של איזה חצי ליטר,תבואי בלי הרכב...חחחחחחחח.... תסטיקר את תקבלי אני מבטיח,אבל בהכנה ביתית כנראה.

r66

New member
../images/Emo46.gif הלו, יש נפש מאחורי הניק הזה

מזה צ"ל
אשר מה קורה? רוצה אבסינט? תיכך אכין לך

gabizon79

New member
ועוד איזה נפש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תגידי לחברה שלך ה"גבינה" שלא תעליל עלייך עלילות הא...
זה שאת מכינת ליקרים סידרתית לא אומר שאת צורכת אותם בטירוף,בשביל זה יש אותי
אבסינט? אמרת אבסינט? מתי לבוא?

למעלה