בליקסי!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif בליקסי!!!!!!!!!

אמממ...היי.....
חיחי, סליחה על הצעקה.. בליקס..אנחנו חושבים לעשות טיול לסקולטנד ( כפי שאת כבר שמעת..) ורציתי לשאול האם כדאי להגיע בספטמבר..כלומר האם מזג האויר יתאים לכך לדעתך? לאיזכור: רוצים לטייל בעיקר בהיילנדס.. אנחנו מתכננים לישון בבתי הארחה אך גם קצת קמפינג באוהל עם שקי שינה בין לבין....(ואלי להיך..בתי הארחה בין לבין..) האם זה נשמע לך מציאותי?? אני מדברת על תחיל /אמצע ספטמבר. תודה לך....

blixgirl

New member
../images/Emo124.gifפ-ג-י-!!!!!../images/Emo124.gif

בספטמבר כבר מתחיל הסתיו, הלילות הרבה יותר קרים כבר,דבר שכדאי לקחת בחשבון בשינה בחוץ ( בררר) בשנה שעברה ( כל שנה זה שונה, מזג האויר כאן הפכפכך מאוד) היה לנו קייץ גשום לחלוטין ורק בספטבר זכינו לקיץ אינדיאני, שבועיים של חמימות ושמש...השנה היה חום לןהט כמו בכל אירופה ( 29 פלוס) וכעת יום חמים יום גשום...הטמפ' ביוםעומדות על 16 ממוצע,בלילות בין 5 ל 8 צלסיוס, וכמו שאמרתי לעיתים גשום... תגידי לי באיזה איזורים אתם רוצים לטייל, ואני אשלח לך מחירים של צימרים באיזור...יש גם אכסניות וכו שאין לי עלון של מחירים עבורם אבל ניתן לברר באתרים שונים...מצרפת לך בקישורים :) יאללה תבואו לכוס קפה ?
בליקסי

הממממממממממממ../images/Emo132.gif

קודם כל תודה על המידע החשוב לאין ערוך!! נצטרך לעבד אותו ולחשוב מה עושים- אישית לא מתאים לי לקפוא בשק"ש בקור של 5 מעלות.... בנוסף לכך ביררנו היום עלויות של חציית התעלה- הדרך הזולה ביותר זה עם ה"האבר-קראפט" ..וזה עולה משהו כמו 280 פאונד
(קצת יותר מ400 יורו ולמי שמעוניין = קצת יותר מ2000 שקל) היות ואנחנו על תקציב מדוד- יש לי להרגשה שנצטרך לחשוב על הכול שוב ולנסות למצוא מוצא- כי אם קר ונצטרך מידי לילה לינה בתשלום+ הוצאות דלק+ מעבר התעלה- נראה לי שזה קצת מעבר ליכולות שלנו כרגע..... אם נגיע- אז תסמכי על זה בליקסי שאנחנו פוגשים אותך! אם לא..אז..קיץ הבא ???? ד.א אם הבנתי נכון אז הלינה בהיילנדס זולה יותר, הן בגלל שהעונה אינה בוערת כרגע והן בגלל שזה פשוט סוף העולם... טוב, מספיק לברבר.. לילה טוב פגי

blixgirl

New member
פגי....

יש טיסות סופר זולות לכאן מגרמניה,עם איזי ג'ט מפרנקפורט וכו...וגם רייאן אייר טסים נדמה לי מגרמניה ....אם תזמינו מספיק זמן מראש הטיסה מאוד זולה...ראיין אייר טסים לפרסטוויק שזה נמל תעופה קצת נידח אבל יש רכבת שלוקחת אתכם למרכז גלזגו...איזי ג'ט טסים לנמל התעופה המרכזי של גלזגו,שמקושר היטיב לכל האיזורים. ייתכן ששווה לשכור רכב כאן ( לאיזי ג'ט יש דילים מידי פעם - איזי רנט א קאר) וזה יצא יותר זול מלהביא את הרכב שלכם? יש כמה חברות שאפשר לבדוק דילים וכו. ככל שתמתינו לכיוון אוקטובר הלינה זולה יותר כי עונת התיירות יורדת עד חג המולד. תגידי אם אני יכולה לעזור בעוד משהו.... חיבוקים בליקסי

למעלה