אסנתוש

בוליפלג

New member
אז יאללה.תוכלי להוועץ בנו מחר דרך הסלולרי../images/Emo6.gif

אני זוכרת אותי ואת אישי, יושבים על הספסל מחוץ לאיכילוב, שוקלים מה לעשות, אחרי שאמרו לי שאני צריכה 'לחתום ויתור'... לאחר כמחצית השעה, החלטנו, כאמור ללכת עם הרופאים, שלחתי אותו לקניות בסופר (כי ידעתי שזה עומד לקחת זמן...
) ואח"כ נכנסנו חזרה והודענו שאנחנו שם כדי להישאר. נסי את הטבליה, אלא אם יאמרו לך שהיא לא תתאים לך..

אחרי יום ארוך של לבטים....

נראה לי שאני אלך על הזירוז. אז הכנתי היום: ריבת תאנים, עוגיות פיסטוקים, עוגיות חלבה, חצילונים ממולאים, קציצות, פשטידת פטריות, חלה ולחמניות. זה יספיק להם ליומיים, נכון? מחר בבוקר אני אתייצב בבי"ח. אני אעדכן אתכן בSMS.

shan26

New member
סתם לידע כללי

לא יודעת אם זה מענין אותך בכלל... אבל מסתבר שיש קטע הזוי כזה של אסכולות "גיאוגרפיות". ז'תומרת, איכשהוא הרופאים במרכז מתנגדים להמשיך הריון מעבר ל-41 +כמה ימים, ובירושלים "קו הגמר" הרשמי הוא סוף שבוע 42 מלא. מוזר לא? מאחר ואני מאיזור ירושלים, אף אחד לא העלה על שפתיו זירוז לפני סוף 42, ושני רופאים שאני מכירה אמרו לי את התיאוריה הנ"ל...

UmaGuza

New member
../images/Emo24.gif הכי חשוב, שתהיה לידה קלה

ואם זה יקרה מחר אז גם יהיה לכם תאריך יפה...

שיהיה לך הרבה בהצלחה מחר! ../images/Emo24.gif

שתהיה לידה קלה ונעימה (וקצרה!) ותהיי שלמה לגמרי עם עצמך ועם מה שאת מחליטה

בוליפלג

New member
וואו אסנת - ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo70.gif נשמח מאוד לעדכונים

שתהיה הצלחה מרובה
ותהליך קל..

a y a l u l a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עוד אחד יעזור
כ"כ מבינה אותך

זאתי2

New member
אני בהלם , הייתי בטוחה כבר...

שולחת מלא חיבוקים וחיזוקים, זה בטח ממש קשה ...... לא זכרתי שאמא שלך לא עובדת בימי שני.... אבל באמת הייתי בטוחה תחזיקי מעמד אני קיבלתי זירוז בשבוע 38 בגלל הפרעות בדופק, על ידי פיטוצין - אבל זה לא אותה סיטואציה מה שיפה , זה שבעצם זה יכול לקרות בכל רגע....... אז....... את עוד פה? במידה וכן, יש מצב לפיצה מחוץ למתחם?

מיכלי MP3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif איזו תמונה מרגשת!!

בהצלחה אסנתי שתהיה לידה קלה ובריאה
. ואני רק אספר שאת הגדול ילדתי בסוף 42 שבועות כשפתאום הוא החליט שהגיע הזמן (אף אחד בזמנו לא היה מודאג בגלל התל"ם) וכשהגעתי עם פתיחה (ושלשולים) ומוכנה ללדת לגמרי הרופא ניסה להכריח אותי לעשות סטריפינג - בעצתה של גיסתי המנוסה סרבתי (וקיבלתי על הראש מהרופא) וילדתי אחרי 5 שעות.

lulipoop

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gifמקסים

יש צירים??? ספרי לי איך עושים את זה?? אני בשבוע 39 ואין כלום.. כאשר את הבת שלי ילדתי ב 42!!!!!! בהצלחה ושיעבור בקלות ובהתרגשות
ובבריאות

למעלה