HOLA HOLA

אלון 58

New member
../images/Emo124.gifHOLA HOLA../images/Emo124.gif

אין יותר לאף-אחד ממכובדינו עוד תמונות לגלריה שלנו?רוצים גלריות אישיות?לא להתבייש,דברו!חבל"ז,אני לרשותכם,חברים וחברות,יקרים ויקרות.

aviv lu 606

New member
שלום

לי יש המון תמונות הייתי ביולי אוגוסט חודש וחצי בארגנטינה אני יעלהנ שבוע הבא פשוט אין לחי כמעט זמן בגלל הצבא אני בקושי בבית למזלי יצא לי טוב גם שבוע הבא אני יהיה בבית אז אני יעלה מלא תמונות ממש יפות אפילו אולי היום בערב אני יעלה כמה תמונות ורציתי להגיד שהפורום ממש מעולה תמיד שאני בבית אני נכנס

אלון 58

New member
../images/Emo51.gif רבה,נשמח לראות../images/Emo70.gif

בכל זמן שיסתדר לך,ושיהיה לך שרות קל ונעים.

skooby

New member
אני מודה

שאני עצלנית. התמונות גדולות מדי לא היה לי כח להקטין אותם, אבל אני אעשה את זה בהזדמנות.

אלון 58

New member
אני מקטין תמונות באמצעות ה-e'mail.,

זהו אמצעי פשוט ויעיל,אני מעלה תמונה גדולה מ-500 KB לדוא"ל,קובע לה הקטנה,ובדרך כלל אני מקבל אחר-כך תמונה בגודל שבין 85 ל-180 KB,ואם אני רואה טוב,האיכות נשמרת(את הדואר עם התמונה להקטנה אני שולח לעצמי,ואת התמונה המוקטנת אני שומר בתיקיה הרלבנטית,ומשם הדרך קלה להעלותה לפורומים וקומונות),

MiAdi

New member
עוד דרכים להקטנת תמונות.......

* דרך ה- Microsoft Photo Editor * והשניה דרך תוכנת Picasa - ברגע שמורידים את התמונות למחשב, ה- Picasa מקטינה אוטומטית זו תוכנה מאוד נוחה, קלה לעבוד איתה ואפשר לעשות קולג'ים ועוד דברים מאוד נחמדים.

hagith1

New member
יש לי הרבה תמונות

מדרום ארגנטינה, אבל בגלל שאנחנו בונים וגרים כרגע בשכירות, אז הכל ארוז בקרטונים והשד יודע איפה זה נמצא, אבל ברגע שנעבור ונעשה קצת סדר, אני מבטיחה לשלוח !!!

Viva Peron

New member
רוצה גלריה אישית מאוד !

אני רוצה לפתוח גלריה פרוניסטית ! יש לי מיליון וחצי תמונות של אווה היפיפיה ואני רוצה לשים אותם כבר !

למעלה