אה- הא!
T the metal girl New member 29/11/06 #21 קארין עוד שאלה ../images/Emo9.gif את יודעת אולי אם הם יוציאו עוד דיוידי של הסיבוב ההופעות האחרון?..
M milkshakit New member 29/11/06 #23 לא יודעת ../images/Emo12.gif יש מצב. זה הדיוידי האחרון שיצא להם, לא יודעת אם זה הופעות גם או רק ריאיונות ודברים נדירים.
לא יודעת ../images/Emo12.gif יש מצב. זה הדיוידי האחרון שיצא להם, לא יודעת אם זה הופעות גם או רק ריאיונות ודברים נדירים.
C corala New member 29/11/06 #22 ../images/Emo103.gifג'י, איזה השקעה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אלאביו. ^-^
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/11/06 #24 תודה רבה קארין!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif וואו העטיפות ממש יפות
F Fragile Dream New member 29/11/06 #28 הוו. איזו עטיפה נחמדה^^../images/Emo79.gif תודה רבה D: וכל הכבוד על ההשקעה^^.
D danduuu New member 30/11/06 #29 וואוו תודה אהובתי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מאיפה את משיגה את כל החדשות האלו? אני כל הזמן מחפשת ולא מוצאת כלום תודה בכל מקרה באמת עטיפות יפות
וואוו תודה אהובתי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מאיפה את משיגה את כל החדשות האלו? אני כל הזמן מחפשת ולא מוצאת כלום תודה בכל מקרה באמת עטיפות יפות
D danduuu New member 1/12/06 #32 הנה כתבה על מה שקארין הוסיפה ../images/Emo9.gif http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=62858
הנה כתבה על מה שקארין הוסיפה ../images/Emo9.gif http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=62858
D DanaValo New member 1/12/06 #33 וואו, קארין ../images/Emo7.gif לא להאמין איזו השקעה כל הכבוד זה ממש מעניין ואיך את יודעת את כל זה? !!!111 אני. לאהוב. אותך. דה-נה.
וואו, קארין ../images/Emo7.gif לא להאמין איזו השקעה כל הכבוד זה ממש מעניין ואיך את יודעת את כל זה? !!!111 אני. לאהוב. אותך. דה-נה.
M milkshakit New member 1/12/06 #34 עוד עדכון (HIM) ../images/Emo26.gif - באם עומד להתחתן בקרוב עם חברתו מיסי. *כנראה* (ואל תתפסו אותי במילה) שהחתונה תשודר ב-MTV, וכמובן שוילה יהיה שם עם יונה, הם יהיו השושבינים או משהו כזה וכמובן ש-HIM, CKY ועוד להקות יופיעו. - HIM מקום ראשון בפינלנד עם In Joy And Sorrow (String Version)
עוד עדכון (HIM) ../images/Emo26.gif - באם עומד להתחתן בקרוב עם חברתו מיסי. *כנראה* (ואל תתפסו אותי במילה) שהחתונה תשודר ב-MTV, וכמובן שוילה יהיה שם עם יונה, הם יהיו השושבינים או משהו כזה וכמובן ש-HIM, CKY ועוד להקות יופיעו. - HIM מקום ראשון בפינלנד עם In Joy And Sorrow (String Version)
M milkshakit New member 2/12/06 #40 איפה את רואה שרשמתי תחרות? ../images/Emo12.gif חחח סך הכל רשמתי שHIM מקום ראשון בפינלנד, במצעד כלומר, עם הסינגל הכפול החדש מהאלבום עם הגירסאות המיוחדות
איפה את רואה שרשמתי תחרות? ../images/Emo12.gif חחח סך הכל רשמתי שHIM מקום ראשון בפינלנד, במצעד כלומר, עם הסינגל הכפול החדש מהאלבום עם הגירסאות המיוחדות