אני לא רוצה מלא עונות
אני רוצה קצת וטובות. מבחינתי שהעונה השלישית תהיה טובה ושזה יגמר שם..אם זה ממשיך כמו השנייה אז אני מפסיקה לראות..
וקצת חפירה - ככל שאני רואה יותר סדרות איכות [זה ז'אנר, אני לא מפלה או משהו] ככה יותר קשה לי עם סדרות שמזלזלות בצופים שלהם, כמו גלי. נניח בונז היא לא איכות אבל היא לא מזלזלת בצופים, היא תבניתית ולכן מוגבלת אבל בהגבלה שלה היא ממש טובה. גלי עונה 2 הייתה מזעזעת!! ואז הלכתי וראיתי מד מן והגאוניות!!ו ההשקעה בצופים! והזיכרון שיש לסדרה הזאת.
נניח בגלי עונה 2 התעלמו לחלוטין מהעובדה שקווין ילדה בעונה הקודמת ושהיא עברה ממש שינוי ומשבר וזה, נכון? במד מן הגיעו בעונה הרביעית לסיטואציה שמזכירה את הפיילוט של הסדרה והפכו את היוצרות, סצינה לסצינה - הפכו את הסדר, את הכיוון ואת מערכת היחסים בין הדמויות כדי להגיד לנו, הצופים "תראו איך הכל השתנה" וטוב, זה קצת מוזר להסביר את זה כשלא מכירים את הסצינות אבל אה, רק המחשבה והחזרה אחורה לפרק הראשון כדי לראות מה היה שם ולעשות את הסדר ההפוך בדיוק, מראה שאכפת להם מהסיפור שהם מספרים ולא רק מעוד להיט של קייטי פרי שלפני יומיים יצא כדי לעשות עוד כסף במכירות באייטונס. איכס. וככה, אם בליין לא משנה את אופיו כל פרק אפשר באמת לאהוב אותו, אם אין את הצביעות והזיוף הדוחה שבאותו פרק קורט ממש סובל מביריונות אבל כשפאק עושה את זה זה מצחיק ומבדר [באותו פרק!] אז זה לא רק כדי שכריס יהיה מועמד לאמי, זה כי
באמת אכפת מהמסר. לא באמת אכפת להם, הם רוצים כסף והם רוצים להשתיק את ההורים של הילדים שצופים בסדרה..ההפך הגמור מהעונה הראשונה. טוב, צריך לערוך את ההודעה הזאת, היא לגמרי מבולגנת..את מוזמנת להתעלם, אני לא יודעת איך גלשתי רחוק כ"כ.
בכל מקרה, אין לי ממש כל צורך או רצון שגלי תרוויח יותר כסף, גם אם אני ממש אוהבת את הדמויות. החידוש לעונות נוספות נעשה על סמך רייטינג ולא על סמך מרצ'נדייס, לפחות ברשתות השידור [כמו פוקס]