Gllek Of The Week

../images/Emo124.gif Gllek Of The Week

שלומווות אז כן התחיל לו עוד שבוע ויש לנו קורבנית חדשה
אתם מכירים אותה בשם o0Invisible0o אבל היא גם עונה לשם איילת
אז שאלות בסיס ונתחיל מאיפה את ? דמויות אהובות שירים אהובים יאללה להפציץ

riktal

New member
מספר שאלות

שלוש סדרות שאת יכולה לראות את הפרקים שלהם בלי הפסקה שוב ושוב סרט הכי אהוב זמר/זמרת/להקה אהובים שיר הכי אהוב מהו הדבר הכי משוגע שעשית בחיים? מהו החלום הכי גדול שלך?

o0Invisible0o

New member
להלהלה

שלוש סדרות שאת יכולה לראות את הפרקים שלהם בלי הפסקה שוב ושוב: חברים, בנות גילמור ובונז ומסתמן שגם מד מן. [ובגדול, אין לי בעיה עם שידורים חוזרים של סדרות שאני אוהבת.
] סרט הכי אהוב: תקופות, תקופות..אבל כבר ממש המון זמן נוטינג היל ולאחרונה גם 500 ימים של סאמר. זמר/זמרת/להקה אהובים: אני אוהבת נשים זועמות.
אלאניס מוריסט, פיונה אפל, טורי איימוס, אנני דיפרנקו..אדל [אני יכולה להמשיך.
] אה וכדי להשמע קצת נורמלית אז אני מחבבת את טיילור סוויפט, ממש אוהבת את she & him וכמה שירים של the fray ו one republic ורדיוהד. טוב, די.
שיר הכי אהוב: אהההההה..אני לא מסוגלת לבחור אחד. שוב, תקופות וכאלה.. מהו הדבר הכי משוגע שעשית בחיים? שאלה טובה! מבחירה? אמממ כנראה לגור באוהלים באמצע שומקום עם אנשים שאני לא מכירה לתקופה שנעה בין כמה ימים לשבועות ובמצטבר ל4 חודשים של התנדבות [עם ציוויליזציה כל כמה שבועות, כמובן] מהו החלום הכי גדול שלך? אה, לעבוד בתור תסריטאית טלוויזיה [ולהפוך לשואוראנר בסופו של דבר, אבל פרה פרה.
]

o0Invisible0o

New member
יוצר של סדרה הוא השואו ראנר שלה

הוא אחראי על הכל מעלילה עונתית, צוות תסריטאים, שחקנים וכו'..בגדול, בגלל שתסריטאים חשובים יותר מבמאים בטלוויזיה אז נקרא לו הבמאי של הסדרה. [אבל יש במאים, מתחלפים..והם זניחים למדי.
] למשל, ריאן מרפי הוא השואוראנר של גלי ושונדה ריימס של האנטומיה, הארט הנסון של בונז וג'וס ווידון של באפי..

sondheims Dot

New member
אז בגדול, זה שחתום על הסדרה

אוווי מגניב!! עבודה קשה מאוד, אבל נשמעת יצירתית ומספקת. לכי על זה!

o0Invisible0o

New member
אה, הלוואי וזה היה כזה פשוט אממ ללכת על זה.

אבל תודה על התמיכה!
אנחנו כזה פורום של חולמים, זה נחמד.

sondheims Dot

New member
אם זה היה פשוט

זה לא היה מיוחד הדברים הקשים בחיים הם אלה ששוה להתאמץ בשבילם, ויש לי אמון מוחלט בך!

TwilightFan

New member
באמת פורום של חולמים ../images/Emo13.gif

אבל זה דבר טוב! אנחנו אופטימיים. שיהיה בהצלחה
אני מאמינה שמי שהולך אחרי החלום שלו עד הסוף ישיג אותו מתישהו
(אוקיי, אני מושפעת גלי
) קראתי עכשיו את כל (!) השאלות והתשובות שלך וממש נהניתי
את ממש מעניינת. וכבר שאלו את הכל בערך

A TotalGleek

New member
אפרופו מושפעת גלי ..

don't stop believing , Never say never ועוד ועוד .. :) youre not alone!!! (אם ראית AVPM .. אם לא אז סורי- פשוט הייתי חייבת לשים את התמונה הזאת)

Bell J

New member
השאלות המוזרות של Bell J!

אם היית כרגע על רכבת ליעד מסוים, ונבל אכזרי החליט להשתלט על האוטובוס ששמול, כמה זמן ייקח לך עד שתגמרי לאכול את הבמבה? לא סתם, אני קמתי הרגע
קצת ברצינות: אם הייתה לך אופציה לשנות דבר אחד בעולם, מה זה יהיה? בת כמה את? שלום או צדק? שאלה שראיתי פעם: במידה והיה לך תקציב שאת יכולה להעביר רק לגורם אחד, האם היית שמה את הכסף בחינוך או בביטחון? (כמו שאמרתי, קמתי הרגע... אני פילוסופית ורעבה...)

o0Invisible0o

New member
באמת שאלות מוזרות!../images/Emo163.gif

אם היית כרגע על רכבת ליעד מסוים, ונבל אכזרי החליט להשתלט על האוטובוס ששמול, כמה זמן ייקח לך עד שתגמרי לאכול את הבמבה? אני לא אוהבת במבה!
קצת ברצינות: אם הייתה לך אופציה לשנות דבר אחד בעולם, מה זה יהיה? פחחח..אני לא יכולה לחשוב על דבר אחד בודד שהייתי משנה שהיה מביא לשינוי אמיתי, אז כלום כי צריך לשנות יותר מדבר אחד. בת כמה את? 24 שלום או צדק? שלום. צדק זה כזה דבר יחסי ואף ילדותי! שאלה שראיתי פעם: במידה והיה לך תקציב שאת יכולה להעביר רק לגורם אחד, האם היית שמה את הכסף בחינוך או בביטחון? ואוו, כ"כ בחינוך. הכל מתחיל בחינוך..אחח תקופה בעייתית לצאת בהצהרות כאלה, אה? כן, לא משנה..חשיבה לטווח הארוך מבחינתי היא לשים כסף בחינוך. (כמו שאמרתי, קמתי הרגע... אני פילוסופית ורעבה...) דווקא היה מעניין, תודה.
מקווה שכבר אכלת משהו.

5ifi

New member
../images/Emo4.gif

אם נותנים לך לשנות דבר אחד, את מעדיפה לא לשנות כלום כי יש יותר מדי דברים לשנות??? אם אומרים לך: צאי למסיבה, אבל תחזרי ב12. את מעדיפה להישאר בבית?!

o0Invisible0o

New member
כן.../images/Emo6.gif

זה לא היה שווה את ההתארגנות, זמן, כסף ונסיעות כשמסיבות בדר"כ מתחילות ב11 ובדרך נמצאות בחורים שכוחי אל.
לא יודעת, מה הדבר האחד שאת היית משנה בעולם? זה לא משהו שאני יכולה לשלוף מהמותן וכאילו, להגיד משהו כמו "לסיים את הרעב העולמי" או נניח "שלום עולמי" זאת אמירה של מתחרה בתחרות יופי, דבר אחד שישנה משהו באמת? לא מצליחה לחשוב..

5ifi

New member
שלום עולמי!!!../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

מה רע בשלום עולמי. זאת משאלת GOTW, מותר לה להיות בומבסטית. אנחנו בעד לחלום בגדול בפורום.

Bell J

New member
אכלתי, תודה 3:

אני לא חושבת שצדק זה דבר ילדותי. תחשבי שאין צדק בעולם, כמו בבתי משפט וכל מיני כאלו, שנותנים לעברניים להסתובב חופשי. אני מקווה שאת זוכרת את המקרה של הילדה שנפגעה בתאונת דרכים קשה, שחר גרינשפן, שאחותה יעל כתבה מכתב עליה וחוסר הצדק שנעשה בשפיטת הבחור שפגע באחותה. צדק זה לא דבר ילדותי, ואני לא בהכרח מדברת על הפגנת האוהלים המטומטמת, יש לומר. ישנים באוהלים במקום לנסות באמת לעשות משהו... אבל זו כבר בחירה שלך ^-^. -השאלה של האופציה, את לא חייבת משהו רציני, אפשר כל דבר XD, גם דברים מטומטמים.- ואמגס! אי אפשר לא לאהוב במבה?! זה ה-חטיף! (זה החטיף היחידי שמברכים עליו ברכת שהכל! (אה, החפרנות של בית ספר דתי...))

o0Invisible0o

New member
אויש, רגע..אז אני חייבת להסביר!

ברור שצדק כללי [חברתי, משפטי וכו'..] זה לא ילדותי, התכוונתי צדק לעומת שלום, אני מעדיפה שלום ובלי טילים והרוגים על ויכוח מי צודק ומי היה פה קודם..זאת הייתה הכוונה. אני זוכרת את הסיפור של שחר גרישפן ואת המכתב שאחותה כתבה, זה היה נורא.
לא התכוונתי שזה ישמע ככה, התכוונתי לצדק רק בהקשר של שלום או צדק.

למעלה