Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

אוווולה יאללה עוד שבוע עבר חלף לו והגיע הזמן לקורבנית חדשה .. Her Majesty For U העונה לשם ניצן יאללה תנו לה בכפיים ובשאלות מאיפה את? דמויות אהובות שירים אהובים

A TotalGleek

New member
שאלותשאלותשאלות !!

מה קורה? אוהבת את שמך ? (או שמנו .. ) תוכנית טלויזיה אהובה ( שהיא לא גלי .. )- שחקן/שחקנית אהוב/ה - זמר/זמרת/להקה אהוב/ה - סרט אהוב- מאכל אהוב / שנוא - סתם משהו מגניב על עצמך -

תשובות!../images/Emo3.gif

מה קורה? מעולה :) אוהבת את שמך ? (או שמנו .. ) האמת שמאוד, איך את לא אוהבת אותו?! תוכנית טלויזיה אהובה ( שהיא לא גלי .. )- המשרד והאוס שחקן/שחקנית אהוב/ה - אממ אני אוהבת את השחקנית הזאת מאבק כוכבים, נראהלי לי קלייר דיינס. וגם את זואי דשנל המהממת. שחקן תביאי לי כל אחד שרירי ומהמם ואני מסודרת
זמר/זמרת/להקה אהוב/ה - דפש מוד זאת הלהקה האהובה
סרט אהוב- נראהלי ש"שיער" מאכל אהוב / שנוא - אהוב זה כל דבר שוקולדי, שנוא- חצילים
סתם משהו מגניב על עצמך - בעברי הלא מאוד רחוק עשיתי גלאח ועכשיו השיער שלי סופסוף מספיק ארוך בשביל להיכנס לקוקו, אז אני מאוד מאוד מתלהבת מהעניין

אין סיבה מיוחדת

אני פשוט ממש אוהבת שיער קצר, אין לי יותר מידי סנטימנטים לשלי, ואני אחת כזאת שחייבת לשנות תספורת כל כמה זמן או שנהיה לי משעמם בראש

אני לגמרי יכולה להתחבר לזה

אמנם מעולם לא היה לי אומץ להוריד לחלוטין, אבל להסתפר כשמשעמם זו מסורת ארוכת שנים אצלי. ריספקט על האומץ!

אהלן!!../images/Emo152.gif

מאיפה את? ראשון לציון דמויות אהובות: קורט וסנטנה בעיקר שירים אהובים: אחת השאלות הקשות
בואו נאמר שכמעט כל מאש אפ שהם אי פעם עשו, landslide, ואני יודעת שאף אחד לא מזדהה איתי אבל השירים של רוקי הורור שואו
והיי תפציצו בשאלות אני מתה על דברים כאלה אם תחפרו מספיק אני אולי אפילו אוסיף תמונה

5ifi

New member
יש לי רעיון.

במפגשפורום, שיהיה מחר, עוד שנתיים ו/או בחופש סוכות- לבחירתכם, צריך לעשות ערימת שלטים, על כל אחד מהם יהיה שם, ואז כל האנשים שקוראים להם בשם הזה יצטלמו איתו. יש פה יותר מדי שמות חוזרים. (איילת, לדוגמא. אהמ אהמ.) אבל ניצן! מה הסיפור עם הכינוי שלך? איך התחלת לראות גלי? פינצ'ל או פאקלברי? סם או מאט? (תודו שלא חשבתם על זה אף פעם) שניצל תירס או במבה במילוי חלבה? פה נגמרו לי השאלות ההגיוניות. עימך הסליחה.

../images/Emo6.gif

אבל ניצן! מה הסיפור עם הכינוי שלך? טוב בהתחלה רציתי רק her majesty אבל זה היה תפוס בכל וריאציה אפשרית, אז הוספתי את הפור יו הלא קשור שיהיה סטייל |סנוב||חומה| איך התחלת לראות גלי? פעם ראיתי מלאאא סדרות (בתקופה שהיה לי זמן. וחיים
) ותמיד ראיתי את גליי ברשימות בצד של הסדרות, אז אמרתי יאללה ננסה וגיליתי שזה בדיוק כל מה שאני אוהבת
פינצ'ל או פאקלברי? כל כך לא אכפת לי, אני רק מעדיפה שהם יחליטו כבר ויפסיקו עם הזיגזגים!!! (אבל פינצ'ל) סם או מאט? (תודו שלא חשבתם על זה אף פעם) מאט זה הרקדן מהעונה שעברה? אם כן אז ברור שסם! שניצל תירס או במבה במילוי חלבה? חלבה
אז שניצל תירס

שאלות בסימן אמי

מתעניינת בטקסי פרסים? אם כן - צופה או רק מתעניינת בתוצאות? מי רצית שיזכה אתמול? (בכל קטגוריה שהיא) מה לגבי אופנת שטיח אדום, מתעניינת? ולמקרה שכל זה לא מעניין אותך, ספרי על הדבר הכי ספונטני שיצא לך לעשות.

אהלן

מתעניינת בטקסי פרסים? כן אני מתה על זה! אם כן - צופה או רק מתעניינת בתוצאות? אני ממש אוהבת לראות אבל זה תמיד נופל על שעות לא הגיוניות למוח שלי
אז אני מנסה תמיד לראות בשידורים חוזרים אם יש מי רצית שיזכה אתמול? (בכל קטגוריה שהיא) בגלל שאני חסרה חיים לאחורנה אז ידעתי ממש בקטנה מי מועמד... אבל רציתי שיו לורי יזכה כבר על האוס! ושמשהו אחר ממשפחה מודנית ושאר הצפויים יזכה... מה לגבי אופנת שטיח אדום, מתעניינת? כןןן מתה על זה ובמיוחד על כל המצעדים שעושים אחר כך
אין על משטרת האופנה בE אחרי טקס פרסים ולמקרה שכל זה לא מעניין אותך, ספרי על הדבר הכי ספונטני שיצא לך לעשות. טוב אז הגלאח היה משהו די ספונטני
חוצמזה כל מיני דברי אקסטרים שכאלה כמו צניחה חופשית וראפטינג שעשיתי בלי לתכנן בכלל לפני...

כבר הפנמתי שמהאמי לא תבוא הבשורה.

בגלובוס הזהב יש יותר גיוון, אבל בגדול הפרסים האלה מאוד מרובעים. איפה עשית ראפטינג? איך היה?

וואו זה היה אחד הכיפיים

זה היה טיול זה 3 ימים עם קבוצה של אנשים,ישנים באוהלים שכל אחד מקים, והצוות מכין אוכל ומארגן הכל והראפטינג עצמו היה כזה כיף, זה לא קשה בכלל כי רוב הקטעים הם שקטים, ואז הקטעים היותר לחוצים הם קצרים אבל מגניבים ממש ועשיתי את זה בנפאל לפני שנתיים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

מתעניינת בטקסי פרסים? בוודאי!
אם כן - צופה או רק מתעניינת בתוצאות? צופה בהכל, כל שנה..כאילו באוסקר, אמי, גלובוס הזהב וסאג. בפרסי מוזיקה ובטוני רק מתעדכנת ורואה קטעים נבחרים ביוטיוב מי רצית שיזכה אתמול? (בכל קטגוריה שהיא) ואוו. טוב. שחקנית ראשית דרמה - אליזבת' מוס שחקן ראשי דרמה - ג'ון האם סדרת דרמה - מד מן שחקני משנה - לא חשבתי שמגיע לחבר'ה ממד מן ואת שאר המועמדים אני לא מכירה מספיק טוב. שחקנית ראשית קומדיה - חשבתי שהכי מגיע לאידי פאלקו, הנחתי שלורה לייני תזכה ומבחינתי איימי פולר הייתה הבחירה המושלמת, כי היא אשכרה שחקנית קומית, שלא כמו שתי הקודמות. שחקן ראשי קומדיה - סטיב קארל!!!
שחקן משנה קומדיה - היה נחמד אם כריס היה זוכה אבל טיי בורל שחקן מעולה, אז אני לא באמת מתלוננת, רק הופתעתי. הייתי שמחה גם אם אד אוניל שהאמי אוהבים לשנוא, היה זוכה כבר! שחקנית משנה קומדיה - תכלס? לג'יין לא הגיע בעיני, גם לא לג'ולי באוון ולא לסופיה. בטי ווייט גם לא עפה עליה..מי עוד הייתה מועמדת? וויג? אהה..ג'יין קרקובסקי..חח אבל זה היה ברור שלא. סדרת קומדיה - מחלקת גנים ונוף אבל הם בעצם שכחו לשים את קומיוניטי כמועמדים!! שבאמת היו צריכים לזכות.
אלה כל המרכזיים, לא? מה לגבי אופנת שטיח אדום, מתעניינת - אה כן, בקטנה. נהנית לראות, לא נהנית לקרוא..הדעות הסותרות והלא מבוססות על כלום מעצבנות אותי.

o0Invisible0o

New member
אה, אופס. סתם נדחפתי.../images/Emo122.gif

לא ראיתי לאן זה משורשר. תסלחו לי על אובר התלהבות האמי שלי.
[והעובדה שאני ערה כבר הרבה יותר מ24 שעות. ><]

למעלה