../images/Emo9.gif
מתעניינת בטקסי פרסים? בוודאי!
אם כן - צופה או רק מתעניינת בתוצאות? צופה בהכל, כל שנה..כאילו באוסקר, אמי, גלובוס הזהב וסאג. בפרסי מוזיקה ובטוני רק מתעדכנת ורואה קטעים נבחרים ביוטיוב מי רצית שיזכה אתמול? (בכל קטגוריה שהיא) ואוו. טוב. שחקנית ראשית דרמה - אליזבת' מוס שחקן ראשי דרמה - ג'ון האם סדרת דרמה - מד מן שחקני משנה - לא חשבתי שמגיע לחבר'ה ממד מן ואת שאר המועמדים אני לא מכירה מספיק טוב. שחקנית ראשית קומדיה - חשבתי שהכי מגיע לאידי פאלקו, הנחתי שלורה לייני תזכה ומבחינתי איימי פולר הייתה הבחירה המושלמת, כי היא אשכרה שחקנית קומית, שלא כמו שתי הקודמות. שחקן ראשי קומדיה - סטיב קארל!!!
שחקן משנה קומדיה - היה נחמד אם כריס היה זוכה אבל טיי בורל שחקן מעולה, אז אני לא באמת מתלוננת, רק הופתעתי. הייתי שמחה גם אם אד אוניל שהאמי אוהבים לשנוא, היה זוכה כבר! שחקנית משנה קומדיה - תכלס? לג'יין לא הגיע בעיני, גם לא לג'ולי באוון ולא לסופיה. בטי ווייט גם לא עפה עליה..מי עוד הייתה מועמדת? וויג? אהה..ג'יין קרקובסקי..חח אבל זה היה ברור שלא. סדרת קומדיה - מחלקת גנים ונוף אבל הם בעצם שכחו לשים את קומיוניטי כמועמדים!! שבאמת היו צריכים לזכות.
אלה כל המרכזיים, לא? מה לגבי אופנת שטיח אדום, מתעניינת - אה כן, בקטנה. נהנית לראות, לא נהנית לקרוא..הדעות הסותרות והלא מבוססות על כלום מעצבנות אותי.