Gleek Of The Week

פאק אני עקומה.... ><

סורי, אני כבר אמורה לישון אז זה המצב המוחי שלי... ובקשר לתגובה שלך למטה... אצלי זה ממש לא ככה, אצלך במשפחה זה עבר, אצלי... זה כל כך לא! להורים שלי שניהם יש חום, אח שלי חום, סבתא שלי ירוק בהיר, סבא שלי חום, סבתא שניה שלי גם חום אם אני לא טועה. סבתא רבה שלי אמרה שאני קיבלתי את העיניים ואת השיער הבהיר [כשהייתי קטנה
] מסבתא שלה... אמא שלי לא מאמינה שזה עבר כל כך אבל.. מי יודע

עיניים כחולות יכולות לעבור

גם אם יש איזו סבתא או דוד שיש לו זה יכול להגיע אלייך גם אם לשאר המשפחה המצומצמת שלך אין... אחחח ביולוגיה

חחחחח תראה...

כשזה סבתא של סבתא רבה שלי... אפשר להתחיל לפקפק בזה... אתה לא מסכים איתי? זה לא שאני לא מאמינה או משהו, כי זה הגיוני, אבל... גנים יכולים להתפוגג מתי שהוא לא?
ואם באמת זה ממנה, אז אפשר להגיד שכאילו... יצאתי ממש ממש ממש מזליסטית! כי למשפחה של אמא שלי כולם עם חומות, ואח שלי גם קיבל את החומות, ורק אני משום מקום עם שיער חום ולא שחור כמו רוב המשפחה, ועיניים כחולות XD

A TotalGleek

New member
בלעעכככ ביולוגיה !

אני נגיד קיבלתי את העיניים מסבא שלי , לאמא שלי יש עיניים ירוקות-חומות ולאבא שלי כחולות -ירוקות ממש בהירות .. וכמובן שאני היחידה שנדפקה במחלקת העיניים .

חחחח לי יש בול את ההפך XD

אני "נדפקתי" עם כחולות טוב אני יפסיק "לעודד" אנשים וילך לישון.. אעאעאע!! 5 וחצי שעות שינה יש לי
טוב כדי לי ללכת לישון

לרוב../images/Emo6.gif

לאבא שלי יש עיניים כחולות וגם אחותי קיבלה אותן. לאימא שלי ירוקות ואחי קיבל אותן. ואיכשהו יצא שאני קיבלתי שילוב של שניהם (סוג של טורקיז) וזה מאוד משתנה ויש יום שזה יותר כחול ויש יום שזה יותר נוטה לירוק, אבל לרוב (בעיקר עם העדשות) הן כחולות. אגב עוד משהו הזוי שאם מסתכלים על העיניים שלי ממש מקרוב יש בהן אפילו קצת צבע צהוב (נשמע הזוי אבל לדעתי זה מגניב לאללה
)

5ifi

New member
עיניים צהובות! יפי אוהבת!

למדריכה שלי היו עיניים צהובות! זה כלכך מגניב! (כלומר, הן היו ירוקות עם זהב כזה, חום ממש בהיר... ענברי. אניוואי זה היה נראה צהוב. שגעתי לה את המוח.)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענברי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי בהתחלה שקראו לה ענבר ואת היית קוראת לה ענברי, ואז קראתי שוב את המשפט והבנתי שאת מתכוונת לגוון ענבר וזה ממש הצחיק אותי לקרוא את זה ענברי חחחחחחחח טוב עזבי כנראה גם השעה שלי הגיעה... לילה טוב :)

R e f a e l a

New member
היה לי ידיד שלעיניים שלו היו 3 צבעים ../images/Emo110.gif

בחוץ חום, ואז כתום ואז ירוק

A TotalGleek

New member
צריך להקים קומונה !!

עיניים כחולות לשלטון ! (חוץ מהקטע של המשקפיים .. THAT SUCKS)

למעלה