Gleek Of The Week

אהלן!

אז קודם כל- איזה שם יפה יש לך!!
אז..... איך הולך בבית ספר בינתיים? מקצוע אהוב ושנוא? יש לך משקפיים?
איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? להקות\זמרים אהובים? יש לך תחביבים מיוחדים? יש לך אחים\אחיות?

A TotalGleek

New member
Oh,Hello there !!

שונאת את שמי :(
.. גם את שלך במידה מסוימת . אז..... איך הולך בבית ספר בינתיים?-בלעעכס . זאת המילה המדויקת . מקצוע אהוב ושנוא?אהוב-אנגלית,שנוא-מתמטיקה יש לך משקפיים?יש , אבל אני לובשת רק כשצריך לראות מהלוח ו/או טלויזיה ו/או סרט או וואטאבר ... איזה סגנון מוזיקה את אוהבת?הכל , אולי חוץ ממזרחית וקלאסית . במיוחד רוק ופופ :) להקות\\זמרים אהובים?קולדפליי,מארון 5,גרינדיי,דארן כריס (
) יש לך תחביבים מיוחדים?-מיוחדים .. ? לא נראה לי .. אגיד מה שעוד לא אמרתי - צילום קצת,עבודה בפוטושופ ומחשב בכללי ,סרטים,החלקה על הקרח .. יש לך אחים\\אחיות?-אח אחד קטן :)

כיף על המשקפיים ../images/Emo9.gif באותו מצב בול ../images/Emo8.gif

די... נשמע מפחיד אבל את כל כך מזכירה לי את עצמי...

אני לוחצת על עדשות... לא יהרוג אף אחד לנסות..

אמא שלי לא נחמדה XD יש לי עיניים כחולות ולכל המשפחה שלי [הקרובה] יש חומות. אז אמא שלי כזה אומרת לי, נקנה לך עדשות חומות שתרגישי מה זה לא להיות עם עיניים כחולות. איזה נחמדה
אני ואח שלי עדיין בעד סגול אבל... סתם סתם

אויש תודה ../images/Emo9.gif הלוואי שהיה יותר מסמיק מזה ../images/Emo9.gif

אני רוצה לנסות... אבא שלי מכיר איזה רופא עיניים שיכול לבדוק ולתת לי מרשם ואז אבא שלי יקנה לי בארה"ב שיהיה יותר זול וננסה, מקסימום, חזור למשקפיים
אם היו לי עיניים כאלה
החיים היו טובים אנשים אומרים שיש לי כחול עם אפור... מפחיד, אבל יש בזה אמת כל שהיא

ג'ו ווקר/ וולקר אני לא יודעת איך כותבים את זה

בעברית... סטארקיד אמור להסביר הכל
אולי אנשים אם הסברים יותר טובים ממני יוכלו להסביר לך O_O

5ifi

New member
זה ווקר ../images/Emo9.gif

אפרת, יצא לך לראות את AVPM? כי הוא משחק שם את וולדמורט. ומעבר לזה, בזמנו החופשי הוא חתיך הורס.

אמרתי ככה כי פשוט.. טוב נו את יודעת ><

באנגלית כותבים את זה עם L אז כאילו... תלוי איך מתרגמים את זה
לפי שמיעה או לפי הכתיבה...

X יו יו S

New member
ווקר הזה? ../images/Emo26.gif

כי זה ווקר היחיד שאני מכירה (באופן שטחי לחוטין) מה זה AVPM ? חשבתי רייף פיינס משחק את וולדמורט

חחחח לא זה לא זה ../images/Emo6.gif

אממ... AVPM זה.. מותר לקרוא לזה פרודיה? זה מחזמר שסטארקיד [חברת הפקות שדארן אחד מהמקימים שלה, אני מקווה שאני לא טועה באף פרט ואם כן אז תסלחו לי, השעה...] והוא שיחק שם את וולדמורט, וגם בAVPS שזה המשך, הוא שיחק את אמבריג'

גם אני לא

הרבה שנים התנגדתי לקרוא ולראות הארי פוטר, אבל שמעתי מלא תגובות טובות שהחלטתי לנסות לראות... אני ממליצה לך

למעלה