היי !! WELCOME TO HE CLUB !!
הפיג'מותת !!! למרות שמעונה 6 הם נהיו סופר גרועים .. אם היית יכולה לבטל מקצוע אחד (בין אם זה בבית ספר או בין אם זה בחיים), מה היית מבטלת?-הייתי אומרת מתמטיקה ,כי המקצוע המתסכל ביותר שקיים ,אבל שימושי .. אבל אני חושבת שכל מקצוע הוא חשוב בצורה מסוימת . אז אגיד- מתמטיקה אבל לבטל אותו רק בשבילי .. שכל השאר יידפקו

* אני טובת לב * 11.9.11 - תאריך קשה מאוד לתושבי ארה"ב... *מרכינה ראש* איפה את היית בתאריך הזה ומה אכלת? D:-הייתי בת 4 וחצי .. אז כנראה בגן מנשנשת איזה סנדוויץ' עם שוקולד .. אם היו אומרים לך שיש פיות במטבח, שחדי קרן באמת קיימיים והם בסלון, צ'ינצ'ילות ענק בחצר(אני באמת צריכה להפסיק לשחק סימס ימי הביניים), ודרקונים חיים בעלית הגג השלך - את מי היית הולכת לבקר ראשון, ומה היית מביאה לכל אחד?לאף אחד , הייתי ננעלת בחדר . אני מפחדת מחיות * תיבת פנדורה נפתחה זה אתה * . ווהוו !! סימס !! איך ימי הביניים אגב ?? אני עוד בסימס הרגילים .. נראה לי אני אשאר שם .. טוב לי שם בינתיים

והשאלה הקבועה: שלום או צדק?-אושר . כי אני באמת מאמינה שזה תלוי בנסיבות . אבל אני מאלה שמאמינים שהכל לטובה,ואם משהו קרה הוא כנראה היה אמור לקרות . אז אם יהיה שלום או צדק לא משנה לי -העיקר שיהיה טוב . BTW - HATE MY NAME . וגם את תמנון .. או שאני לא מוצאת שם כלום,או שאני מוצאת,קונה ולא נוגעת בזה יותר ..