Gleek Of The Week

A TotalGleek

New member
מכירה,לא הכי אוהבת ..

זה פשוט השיר הספציפי הזה שהוא נורא נוסטלגי בשבילי ובזכות גלי גיליתי אותו מחדש . אני מחבבת + את EVERYBODY'S CHANGING

Ayelet 363

New member
אה, אני דווקא דיי אוהבת אותם

ממש בא לי פרק מחווה. אם כי אני צריכה להסתפק בזה שהגשימו לי את המשאלה שבליין ישיר את SOWK. ד"א - איך התאמצתי חזק לא לפלוט את הספויילר על זה ליד אחותי (כמו שאני תמיד חופרת- היא זו שהכירה לי את הלהקה והיא הסיבה העיקרית שלפעמים אני בוכה-טוב, מזמן לא, אבל בעבר- כשאני שומעת את השיר הזה)- ואז חברה אמרה לה שהוורבלרס יעשו שיר של קין... ואחותי ישר חשבה שזה או זה או אחד ספציפי אחר, והייתה דיי בטוחה שזה יהיה זה... ישר כשהוא התחיל לשיר היא אמרה "ידעתי"...

Bell J

New member
קורבן... *מוציאה סכין ומניפה אותו באוויר*

*חותכת את העגבנייה שעל השולחן* (אני באמת מכורת הפיג'מות) כמו תמיד, השאלות ההזויות של בל J! הוריי! (נוט פור יו...) אם היית יכולה לבטל מקצוע אחד (בין אם זה בבית ספר או בין אם זה בחיים), מה היית מבטלת? 11.9.11 - תאריך קשה מאוד לתושבי ארה"ב... *מרכינה ראש* איפה את היית בתאריך הזה ומה אכלת? D: אם היו אומרים לך שיש פיות במטבח, שחדי קרן באמת קיימיים והם בסלון, צ'ינצ'ילות ענק בחצר(אני באמת צריכה להפסיק לשחק סימס ימי הביניים), ודרקונים חיים בעלית הגג השלך - את מי היית הולכת לבקר ראשון, ומה היית מביאה לכל אחד? והשאלה הקבועה: שלום או צדק? BTW - Love your name!
(ראיתי חולצה כזו בתמנון ולא קניתי! *בוכה*)

A TotalGleek

New member
היי !! WELCOME TO HE CLUB !!

הפיג'מותת !!! למרות שמעונה 6 הם נהיו סופר גרועים .. אם היית יכולה לבטל מקצוע אחד (בין אם זה בבית ספר או בין אם זה בחיים), מה היית מבטלת?-הייתי אומרת מתמטיקה ,כי המקצוע המתסכל ביותר שקיים ,אבל שימושי .. אבל אני חושבת שכל מקצוע הוא חשוב בצורה מסוימת . אז אגיד- מתמטיקה אבל לבטל אותו רק בשבילי .. שכל השאר יידפקו :) * אני טובת לב * 11.9.11 - תאריך קשה מאוד לתושבי ארה"ב... *מרכינה ראש* איפה את היית בתאריך הזה ומה אכלת? D:-הייתי בת 4 וחצי .. אז כנראה בגן מנשנשת איזה סנדוויץ' עם שוקולד .. אם היו אומרים לך שיש פיות במטבח, שחדי קרן באמת קיימיים והם בסלון, צ'ינצ'ילות ענק בחצר(אני באמת צריכה להפסיק לשחק סימס ימי הביניים), ודרקונים חיים בעלית הגג השלך - את מי היית הולכת לבקר ראשון, ומה היית מביאה לכל אחד?לאף אחד , הייתי ננעלת בחדר . אני מפחדת מחיות * תיבת פנדורה נפתחה זה אתה * . ווהוו !! סימס !! איך ימי הביניים אגב ?? אני עוד בסימס הרגילים .. נראה לי אני אשאר שם .. טוב לי שם בינתיים :) והשאלה הקבועה: שלום או צדק?-אושר . כי אני באמת מאמינה שזה תלוי בנסיבות . אבל אני מאלה שמאמינים שהכל לטובה,ואם משהו קרה הוא כנראה היה אמור לקרות . אז אם יהיה שלום או צדק לא משנה לי -העיקר שיהיה טוב . BTW - HATE MY NAME . וגם את תמנון .. או שאני לא מוצאת שם כלום,או שאני מוצאת,קונה ולא נוגעת בזה יותר ..

Bell J

New member
נסי עונה רביעית

מעונה רביעית הכל נדפק, פחות להקה יותר עלילה וצופים בבית, וגם ככה זה לא היה איכותי. סורי, אני דבקה בשלוש עונות עם אלונה טל! אין לי *מושג* מה זה מתמטיקה (חע חע חע)! אבל פיה זו לא חיה! סימס ימי הביניים אדיר, זה יותר משימות כזה מאשר משחק רגיל, תראי מדריכים של זה ביוטיוב, את תביני איך זה מתנהל. זה כמו משחק אונליין (כמו מייפל סטורי), רק יותר אדיר. הנה עוד שאלה, סימס 2 או סימס 3? אבלאבל, זה תמנון! הכל שמה אדיר T^T. אני מתה על החנות הזו...

A TotalGleek

New member
עונה רביעית הכי טובה !!

ואני מצטטת את גרי , אלונה ... אלוווווווווווונננננננה !!!! מה שהכי מעצבן זה שהם מנסים להכניס את רובי לכל פרק .. כאילו , מה נהיה ? הוא הבמאי,לא השחקן . בנוגע לפיות .. הבנת את הכוונה שלי ..
לא נראה לי שאני אוהב את ימי הביניים .. אני יוצאת אוהבת מציאותיות :) ולשאלתך - סימס 3 By Far !

Bell J

New member
אני בעד עונה שלישית

היא באמת העונה הכי טובה שלהם. מה?! אני המכורה האחרונה של סימס 2 *בוכה בפינה*...

riktal

New member
מספר שאלות ../images/Emo8.gif

חתול או כלב? חורף או קיץ? המקום הכי קסום בעולם לדעתך? אם היית יכולה לחיות בכל מקום בעולם - איפה היית בוחרת לחיות ולמה? סרט הכי אהוב? סידרה הכי אהובה (מלבד גלי
) דמות בסדרה כלשהי שאת הכי מזדהה איתה (עם פירוט ונימוק!) סדרה טלויזיה שהכי אהבת כילדה

A TotalGleek

New member
עונה :)

חתול או כלב?כבר אמרתי,אני מפחדת מחיות .. לכן כלום . חורף או קיץ?-חורף !! בעע קיץ ..
המקום הכי קסום בעולם לדעתך?-לפני שנה בדיוק טסתי לארה"ב ,הייתי במדינת מיין המדהימה .. ועשיתי שם קייקים באגם הכי יפה ושקט ורגוע בעולם !! אז אותו אגם כנראה :) אם היית יכולה לחיות בכל מקום בעולם - איפה היית בוחרת לחיות ולמה?-ניו יורק,לוס אנג'לס או לונדון . בלונדון ולוס אנג'לס לא הייתי אבל אני יודעת שברגע שאהיה שם אני אתאהב . בזמן האחרון הגעתי למסקנה שאני כאילו חיה בארה"ב .. רואה רק סדרות אמריקאיות,לומדת בכיתת דוברי אנגלית,בטוויטר וטאמבלר כל היום .. סרט הכי אהוב?-הארי פוטר (4,5,7-1,7-2 בעיקר) ושודדי הקאריביים . סידרה הכי אהובה (מלבד גלי )- לא יודעת אם הכי אהובה כי הכמה פרקים האחרונים קצת אכזבו .. אבל שקרניות . דמות בסדרה כלשהי שאת הכי מזדהה איתה (עם פירוט ונימוק!)-רייצ'ל (שתינו אוהבות מאוד לשיר ויודעות טוב מאוד מה אנחנו רוצות),טינה (סופר ביישנית) ואמה ( קשה לי מאוד עם דברים מלוכלים .. ) סדרה טלויזיה שהכי אהבת כילדה- אני עדיין סוג של ילדה ... אני זוכרת שכשהייתי בת 8-9-10 בערך הייתי מכורה לשמינייה , התמכרות לא נורמאלית ... ועד השנה (העונה האחרונה) הייתי מכורה (כן,כן,תצחקו) לכמעט מלאכים . וכדי שלא יגידו שאני תת רמה אני נוהגת להגיד שהם לימדו אותי ספרדית :)

riktal

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo6.gif

לי אומרים כל הזמן (ואני מסכימה עם זה במאה אחוז
) שנולדתי בטעות בישראל כי אני כל הזמן עם האנגלית - בפורום של סייק, בטוויטר (אליו התמכרתי לאחרונה
) ובעובדה שכמוך אני רואה רק דברים באנגלית. בקשר ללוס אנג'לס - אני בטוחה שתגיעי לשם יום אחד ואני יכולה להגיד לך שזה אחד המקומות הכי כיפיים בעולם! הייתי שם כבר פעמים ואני מתה לחזור לשם שוב ביום מן הימים. באמת את מפחדת מחיות? מכל החיות?

A TotalGleek

New member
באמת .. ומכולם :(

אני לא יכולה לשבת בשקט כשמסתובב סביבי איזה חתול ..

5ifi

New member
מיי פריגינ' גוד.

את צריכה לפגוש את טומי. הוא הדבר הכי פלאפי שקיים. אם תפחדי ממנו, את צריכה תרופות, אחותי.

A TotalGleek

New member
ידעתי שזה יגיע ..

הסבר- כשאנשים מפחדים מחיה מסוימת ,להגיד להם "אבל הוא לא נושך","הוא לא עושה כלום" או וואטאבר .. לא מעלים את זה .

למעלה