Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

אז היה שבוע חופש אבל חזרנו בכוחות מחודשים והפעם יש לנו אחלה קורבנית ניצן הידועה בכינוי A TotalGleek אז שאלות בסיס ומתחילים .. מאיפה את ? דמויות אהובות ? שירים אהובים

5ifi

New member
הלוהלו!

ניצן! מנשמע? אני מכירה מישהי בשם ניצן ומאז ומתמיד תוקעים לה שמות מעפנים בתור שמות חיבות- ניצנצ ניצי שפיצי וכאלה... גם לך יש כאלה? בת כמה את (אני אתעלם מהעובדה שהיו שלושה שירשורי התפקדות בשבוע האחרון
)? מה את עושה בזמנך הפנוי מלבד להיות עצובה שאת לא כריס קולפר או לפחות הצל של כריס קולפר? איך את סופרת לאחור את הימים שנותרו לגומר? רואה עוד סדרות? תרגישי חופשי לחפור על סתם דברים אם לא שאלתי!

A TotalGleek

New member
../images/Emo40.gif

מנשמע? עצבנית, כואב הגרון , עצוב לי כי 11.9.. אבל Totally awesome חוץ מזה :)
אני מכירה מישהי בשם ניצן ומאז ומתמיד תוקעים לה שמות מעפנים בתור שמות חיבות- ניצנצ ניצי שפיצי וכאלה... גם לך יש כאלה?- יש .. פחות או יותר אותם שמות .. בת כמה את (אני אתעלם מהעובדה שהיו שלושה שירשורי התפקדות בשבוע האחרון)?-14 ו-5 חודשים (דיוק זה חשוב !) מה את עושה בזמנך הפנוי מלבד להיות עצובה שאת לא כריס קולפר או לפחות הצל של כריס קולפר?מנגנת,שרה,מתפאנגירלת,משתעממת... איך את סופרת לאחור את הימים שנותרו לגומר? כן .. מה ?
רואה עוד סדרות?שקרניות .. למרות שיש פגרה , ואני עוד צריכה להשלים 3 וחצי עונות של גוסיפ גירל , פשוט אין לי זמן . :(

5ifi

New member
התייאשתי. |shrug|

אני ומורי לנצח נהיה היחידות ששמו תמונה בGOTW שלהן. גבירות על, אין ספק.

לא זוכר אם בGOTW

אבל בסכמ"שים/התפקדויות בטוח. אני גם זוכר שפעם כשהעלתי כתבתי לך שאני מצטער שאין השבוע תמונה של מארקי פאקי ושבמקום זה אני שם תמונה שלי

5ifi

New member
אני זוכרת את זה!

אבל זאת הייתה תמונה שבה התחפשת לפאק או משהו כזה... בכל מקרה זאת הייתה תמונה טובה

התחפשתי לפאק? חחחחחחחחחחחחחחחחח

מתי? אני לא מספיק לוהט בשביל להתחפש אליו (מתבקש) זאת סתם היתה תמונה ששמתי כובע של קאובוי למיטב זכרוני

5ifi

New member
OMG מתי כבר פורים?! אני כלכך קונה את זה! ../images/Emo6.gif

חחחחח אני הייתי חייבת לכתוב את זה!

הפאה או איך שתקראו לזה, כזאתי עלובה.. רציני XD או שסתם סידרו לו את זה עלוב ברמות

A TotalGleek

New member
עונה !!

ווהוו !! אני אחלה קורבנית !! מאיפה את ?טוב נו .. נחשוף את זה - הרצליה .. עברתי לפני חודש . דמויות אהובות ?-קורט,קווין ובליין . (מחבבת גם את אמה ,פאק ובריטני) שירים אהובים - פיוו .. יותר מדי ה- שניים - Not alone-Darren criss , Sowk-Keane . וגם - iris-Goo goo dolls swallowed in the sea-coldplay talk-codplay **שימו לב** -- Feel-robbie williams וואוו .. זה היה קשה ..

Ayelet 363

New member
את מכירה עוד שירים של קין?

אם כן- אילו שירים נוספים שלהם את אוהבת?

למעלה