Gleek Of The Week

תודה! זה באמת הפתיע אותי.

מורידה למחשב. לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי כל מה שאני רוצה, ועם כל כמה שאני מתה על דיסקים מקוריים, אם כבר רכישות אני מעדיפה לקנות ספרים, זו התמכרות שלי. תלוי מי מבשל... סתם, בגדול מבחינת טעם אני מעדיפה אוכל של בית (אני גם אוהבת לבשל), אבל אני אוהבת את האווירה של לאכול בחוץ, שמישהו אחר עושה את כל המאמץ...
ערב רגוע בבית, any time. אני יוצאת מסיבות לעתים די רחוקות וגם זה אם יש לי מצברוח ספציפי (או יומולדת לחברה שאוהבת מסיבות). בגדול בנושא של יציאות אני מעדיפה פאבים. טיול רגלי! ברחבי הארץ, העולם, החלל, או אפילו רק השכונה. אין כמו ללכת ברגל קצת... |סמייליצועד| בעיקרון אין משהו ספציפי שאני 'מתמחה' בו, ברגע שיש לי השראה אני מכינה... יצא לי להכין ציורים, פוטושופ, פסלים/דגמים, מכתבים וסיפורים, שלטים, חולצות, משחקים ומה לא

hodaya96

New member
לקחת אותי בדוקטור הו..

דוקטור אהוב? מלווה אהובה? הסייברמנים או הדאלקים? משפט אהוב של הדוקטור? ושאלה על פסיכולוגיה- היית במגמת פסיכולוגיה? כי אני הולכת לזה שנה הבאה ואני מתה לדעת איך זה^^ ושאלות כלליות זמר/ת/להקה אהובה? שחקן אהוב? מקום מגניב שהיית בו? מקום מגניב שאת רוצה להיות בו?

דוקטור הו ../images/Emo99.gif

אני חייבת שצפיתי רק בסדרה החדשה, את הישנה אני מכירה רק מקריאה ומעיון בקבוצה של דוקטור הו בפייסבוק. ולכן - דוקטור אהוב זה כמובן דייויד טננט, ומלווה - דונה. הם היו כ"כ טובים ביחד! וואו, האמת שגם הם וגם הם מעצבנים אותי, נחרשו ברמה מטורפת, נראים מגוחך באופן כללי והקולות המתכתיים שלהם מביאים לי עצבים. אם אני חייבת, אז דאלקים כי לפחות מאחוריהם יש היסטוריה מעניינת והצורה המגוחכת שלהם היא רק שריון ולא הם בעצמם. משפט אהוב זה קשה, אני אחשוב על זה ואחזור אלייך (מבטיחה!) הייתי במגמת פסיכולוגיה וזה נטו תלוי במורה. שמעתי כבר על כאלה שלא נהנו כי המורה לא הייתה משהו. שלי ספציפית הייתה מדהימה והפכה אפילו את הנושא הכי משעמם למרתק, פתחה הכל לדיונים וזרמה עם כל מה שהכיתה רצתה והיה פשוט תענוג בשיעורים שלה. בגדול אבל רוב מי שאני מכירה שלמד במגמת פסיכולוגיה נהנה. להקה - אירוסמית'. שחקן - סטיב בושמי. מקום מגניב: זה לא בדיוק מקום, אבל בטיול בת מצווה שלי שכרנו יאכטה וגרנו עליה שבוע, שטנו לאורך נהר בצרפת וזה היה הדבר הכי מגניב שעשיתי בחיי (ואפילו השטתי אותה קצת!) מקום מגניב שאני רוצה להיות בו: סקוטלנד!
וגם פסטיבל המסכות בונציה, מפלי האיגואסו ופסטיבל הburning man במדבר נוואדה. (יש לי קטע עם פסטיבלים)

נזכרתי!

זה אמנם לא בדיוק ציטוט, אבל אני מתה על הקטע של לתמצת דברים מסובכים ב"Wibbly-Wobbly, Timey-Wimey". אני רוצה חולצה כזו.

5ifi

New member
סיפור מצחיק על אנה.

לא עלייך, על השם 'אנה'. הלכתי לבית דין רבני עם כמה חיילים שהיו בתהליך גיור, והיה שם חייל שעבד שם, והוא היה אחד המפגרים. הוא מסתכל עליי ומתחיל לצחוק ואומר: "וואי, איך היא נראית דוסית..." (אהמ, כי אני באמת כזאת
) ואז המדריך שבא איתנו זרם על הקטע והוא עונה לו: "כן, זאת אנה, היא הגאווה של הקורס..." ואוכל לו את הראש שעה וחצי. לקח לו בערך את כל הראיונות כדי להבין שאני לא באמת מתגירת....
זה היה הסיפור המצחיק שלי
שאלות עכשיו, של ווי?
אוהבת דוקטור הו? אני לא! אבל אני אוהבת את הפאנארטים! מה איתך? אגב, שמעת על Chameleon Circuit ? אני מאוהבת בהם. ממליצה
פורים זה באמת החג הכמעט הכי מגניב בשנה (אני תמיד אומרת שאין חג יותר טוב משמונה ימים של זלילה והדלקת נרות חגיגית), מה התחפושות הכי מגניבה שיצא לך להתחפש? או שראית? או שתיהן?
בנוגע לספרים- קראת את 'משחקו של המלאך'? (אעאעאע!) וכרגיל- אני מבקשת תמונה.

גדול ../images/Emo6.gif

לא הייתי מצליחה לא לצחוק במקומך, אני ממש גרועה בקטעים האלה. ראיתי כמה פנארטים חמודים, אבל דווקא בדוקטור הו לא ממש התעמקתי בפאנדום. אבדוק את Chameleon Circuit, מהגיגול הקצר שעשיתי הם בהחלט נשמעים משעשעים ואני תמיד בעד דברים חדשים לשמוע
אני לא מעריצה גדולה של סופגניות, ולביבות אני פשוט מכינה כשמתחשק לי, אז אני אשאר עם פורים ברשותך
הכי מגניבה שיצא לי להתחפש הייתה ממש מאולתרת, קמתי בבוקר בלי רעיון לתחפושת ועם סווצ'ר פליז עצום בצבע תכלת עם ציור של דובון אכפת לי בארון, אז חיברתי אליו טרנינג תכלת ומוצץ גדול על הצוואר, כמה פסים על הפנים והכרזתי על עצמי בתור אמ.סי לולי, ראפרית הבית של ערוץ הופ. זה כלל בעיקר הרבה 'יו יו' בקול תינוקי. הכי מגניבה שראיתי - מישהו בבצפר שלי התחפש לרועה צאן ובא עם כבשה אמיתית לבית הספר. קראתי את משחקו של המלאך, הוא היה פחות מוצלח מצלה של הרוח לדעתי. נוותר על התמונה?

boopy 1

New member
היי אנה ../images/Emo13.gif

מה שלומך? כמה שאלות נחמדות ליום האהבה: מי הזוג הכי מושלם בכל הזמנים בענייך? מי הזוג הכי מושלם בגלי? מי שני האנשים שחייבים להיות ביחד ואיך זה קרה שהם לא? ובין הזוגות המוכרים לכולנו את מי את מעדיפה: פינצ'ל או פאקלברי? ארטיטני או סנטיטני? סאם וקווין או סאם וסנטנה? שוסטר עם טרי, הולי או אמה? ומה סצנת הנשיקה הכי יפה בענייך? (שאלה רטורית שחייבת להשאל!!) והנה עוד שאלות סתם בשביל הכייף: אהבה מבט ראשון או ידידות של שנים? דייט ראשון- מסעדה, ים או סרט? הופעה או מוזיקה באוזניות? סרט רומנטי או מוזיקה רומנטית? בראד פיט או ג'וני דאפ? (הייתי חייבת) ט"ו באב או וולנטיין? ובמיוחד ליום האהבה איזה שוקולד היית מעדיפה לקבל חלב, מריר או לבן?
דרך אגב מאוד אוהבת את השם שלך

יום אהבה שמח ../images/Emo13.gif

אצלי הכל בסדר, מה איתך? האמת שאני לא הבנאדם הכי רומנטי, בלשון המעטה, אבל אני מאוד אשתדל! הכי מושלם בכל הזמנים? לא חושבת שנתקלתי אי-פעם (לא במציאות ולא בפיקציה) בזוג שעשה עליי רושם מדהים, אז לא נראה לי שיש. בגלי - מייק וטינה! צריך לתת להם קרדיט על זה שהם הזוג היחיד בסדרה שהחזיק עונה שלמה בלי לריב ו/או להיפרד 3 פעמים בפרק. האנשים הכי חייבים להיות ביחד - פאק ופאק! הוא צריך להיות עם עצמו ודי לדחוף לו מערכות יחסים לא קשורות. וברצינות - ויל ואמה, רק בשביל להפסיק לחפור על הדרמה המיותרת לחלוטין הזו. פינצ'ל, מהסיבה שהזכרתי קודם וכי איכשהו ביחד המעצבנות שלהם מבטלת אחת את השניה. ארטיטני. אני חושבת שהרעיון של סנטיטני הוא מצוין, אבל הביצוע שלו לא מוצלח במיוחד והן פשוט לא גורמות לי להרגיש לי שזה אמיתי. סאם וקווין, סנטנה יותר מדי סנטנית בשבילו. שוסטר עם אמה, שוב בגלל מה שאמרתי קודם. כמובן שקליין, אבל רק בגלל שהיא היחידה שאשכרה עשו ממנה סיפור (אולי חוץ מהנשיקה של פינצ'ל בניו יורק, שגם ממנה עשו סיפור, אבל הוא לא היה מוצלח במיוחד). כל השאר הנשיקות די זרמו עם העלילה ולא באמת היה שום בילד-אפ או ציפייה להן. ידידות של שנים. אני מאמינה בקראש ממבט ראשון, אבל מבחינתי אהבה זה 100% עניין של אופי, ולכן אני לא רואה איך אפשר באמת להתאהב בבנאדם שראית לראשונה. דייט ראשון - ים. אבל בערב, סתם לשבת על החוף ולבהות בגלים, לדבר על שטויות. כיף. הופעה! הייתי הולכת להופעות בלי סוף אם זה לא היה עולה כ"כ הרבה כסף. מתה על הופעות חיות. ג'וני דפ
בראד פיט יותר מדי מושלם, זה לא כיף. לא זה ולא זה
בדיוק דיברתי עם חברות שלי על זה שהימים האלה נראים לא מיותרים. לא מתוך אידיאולוגיה או עיקרון, סתם חסר פואנטה בעיניי. חחח חיכיתי לשאלת השוקולד! חלב, כי מריר לא מתוק לי מספיק ולבן מתוק מדי, והוא אפילו לא באמת שוקולד. ואם לדייק - שוקלד חלב עם אגוזים וצימוקים (הידוע בפי רוב הציבור כ'איייייכס'). תודה
שנאתי אותו במשך שנים (במיוחד בגלל אנה בננה/נענע/ג'ננה וכו'), אח"כ כבר התרגלתי והיום אני אפילו די מחבבת את השם שלי...

למעלה