היי ../images/Emo13.gif
אני מאוד אוהבת לקרוא, תמיד יש לי איזשהו ספר בתהליך קריאה, לראות סדרות ולחפור במאחורי הקלעים שלהן, כנ"ל עם סרטים, להכין כל מיני שטויות בעיקר בתור מתנות, לטייל ובכלל להסתובב ברגל, לשמוע מוזיקה, לבשל... אני לא חושבת שיצא לי כבר להגשים משאלות כל-כך, אולי רק להתגבר על מכשולים קטנים פה ושם. אין לי 3 משאלות, אלא רק אחת די רצינית - לעשות שינוי כלשהו או לגלות משהו חדש בתחום שלי (שעדיין לא קיים, אבל הולך להיות פסיכולוגיה). אני יודעת שזה נשמע קצת מופרך ושאפתני מדי, אבל אני ממש רוצה להשאיר חותם וללמוד מספיק בשביל להצליח לשנות משהו, אפילו אם קטן. במוזיקה אני בעייתית, כי אני באמת שומעת כמעט הכל. הMP שלי לא מחולק לתיקיות, יש לי רשימת השמעה אחת שמשתנה תמידית ונעה מפופ, לרוק, מטאל, פאנק, ג'אז, אולדיז, ישראלית, ראפ R&B ומה שרק תרצו. סדרות (אני אלך על כאלה שמשודרות כרגע): גלי כמובן, דקסטר, דם אמיתי, המפץ הגדול ודוקטור הו. חג אהוב: לגמרי פורים. אני אוהבת להתחפש ושביום הזה כולם חוזרים להיות ילדים ולעשות שטויות זה לא רק תקבל אלא גם מתבקש. אני גם מתכננת מתישהו בחיים להגיע לקרנבל המסכות בונציה, שמתרחש בפברואר ולפעמים נופל על פורים. מאכלים אהובים: עוף בתנור, סלטים משודרגים, פירה, פירות של קיץ ושוקולד כמובן. שתייה מועדפת: לימונדה/תפוזים סחוט. 5 אנשים שאני מעריכה: למרות שזה די בנאלי, אני מעריכה את ההורים שלי ואחותי המון, בגלל כ"כ הרבה דברים. בכלל המשפחה שלי מדהימה בעיניי. מעבר לזה, יש רק אדם אחד שאני יכולה להגיד שאני מאוד מעריכה, וגם הייתי מאוד רוצה לשבת איתו לאיזה כוס קפה וחפירה, וזה פרופסור פיליפ זימבארדו, חוקר מאוד מוערך בפסיכולוגיה שערך כמה מחקרים פשוט מרתקים בנושא הפסיכולוגיה של הרוע ולגמרי החזיר לי את החשק ללמוד פסיכולוגיה אחרי שכבר ויתרתי על הרעיון. וואו, התשובות שלי מאוד פוליטקלי קורקט...