תודה! זה באמת הפתיע אותי.
מורידה למחשב. לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי כל מה שאני רוצה, ועם כל כמה שאני מתה על דיסקים מקוריים, אם כבר רכישות אני מעדיפה לקנות ספרים, זו התמכרות שלי. תלוי מי מבשל... סתם, בגדול מבחינת טעם אני מעדיפה אוכל של בית (אני גם אוהבת לבשל), אבל אני אוהבת את האווירה של לאכול בחוץ, שמישהו אחר עושה את כל המאמץ...
ערב רגוע בבית, any time. אני יוצאת מסיבות לעתים די רחוקות וגם זה אם יש לי מצברוח ספציפי (או יומולדת לחברה שאוהבת מסיבות). בגדול בנושא של יציאות אני מעדיפה פאבים. טיול רגלי! ברחבי הארץ, העולם, החלל, או אפילו רק השכונה. אין כמו ללכת ברגל קצת... |סמייליצועד| בעיקרון אין משהו ספציפי שאני 'מתמחה' בו, ברגע שיש לי השראה אני מכינה... יצא לי להכין ציורים, פוטושופ, פסלים/דגמים, מכתבים וסיפורים, שלטים, חולצות, משחקים ומה לא
מורידה למחשב. לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי כל מה שאני רוצה, ועם כל כמה שאני מתה על דיסקים מקוריים, אם כבר רכישות אני מעדיפה לקנות ספרים, זו התמכרות שלי. תלוי מי מבשל... סתם, בגדול מבחינת טעם אני מעדיפה אוכל של בית (אני גם אוהבת לבשל), אבל אני אוהבת את האווירה של לאכול בחוץ, שמישהו אחר עושה את כל המאמץ...