Gleek Of The Week

../images/Emo124.gifGleek Of The Week

אז אחרי שבוע פורה ומלא חפירות אנחנו מתפנים לקורבנית הבאה שלנו
הלא היא אנה הידוע בציבור כ שוקוהולית אז.. שאלות בסיס ואנחנו מתחילים מאיפה את ? דמויות אהובות שירים אהובים : יאללה תנו בראש

X יו יו S

New member
שלום שלום :)

מה נשמע? מה תחביבים שלך? 3 משאלות שהגשמת? 3 משאלות שהיית רוצה להגשים ? מוזיקה אהובה? 5 סדרות טלויזיה שאת אוהבת או אהבת? חג אהוב? מאכלים אהובים? שתייה מועדפת? 5 אנשים שאת מעריכה?

היי ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת לקרוא, תמיד יש לי איזשהו ספר בתהליך קריאה, לראות סדרות ולחפור במאחורי הקלעים שלהן, כנ"ל עם סרטים, להכין כל מיני שטויות בעיקר בתור מתנות, לטייל ובכלל להסתובב ברגל, לשמוע מוזיקה, לבשל... אני לא חושבת שיצא לי כבר להגשים משאלות כל-כך, אולי רק להתגבר על מכשולים קטנים פה ושם. אין לי 3 משאלות, אלא רק אחת די רצינית - לעשות שינוי כלשהו או לגלות משהו חדש בתחום שלי (שעדיין לא קיים, אבל הולך להיות פסיכולוגיה). אני יודעת שזה נשמע קצת מופרך ושאפתני מדי, אבל אני ממש רוצה להשאיר חותם וללמוד מספיק בשביל להצליח לשנות משהו, אפילו אם קטן. במוזיקה אני בעייתית, כי אני באמת שומעת כמעט הכל. הMP שלי לא מחולק לתיקיות, יש לי רשימת השמעה אחת שמשתנה תמידית ונעה מפופ, לרוק, מטאל, פאנק, ג'אז, אולדיז, ישראלית, ראפ R&B ומה שרק תרצו. סדרות (אני אלך על כאלה שמשודרות כרגע): גלי כמובן, דקסטר, דם אמיתי, המפץ הגדול ודוקטור הו. חג אהוב: לגמרי פורים. אני אוהבת להתחפש ושביום הזה כולם חוזרים להיות ילדים ולעשות שטויות זה לא רק תקבל אלא גם מתבקש. אני גם מתכננת מתישהו בחיים להגיע לקרנבל המסכות בונציה, שמתרחש בפברואר ולפעמים נופל על פורים. מאכלים אהובים: עוף בתנור, סלטים משודרגים, פירה, פירות של קיץ ושוקולד כמובן. שתייה מועדפת: לימונדה/תפוזים סחוט. 5 אנשים שאני מעריכה: למרות שזה די בנאלי, אני מעריכה את ההורים שלי ואחותי המון, בגלל כ"כ הרבה דברים. בכלל המשפחה שלי מדהימה בעיניי. מעבר לזה, יש רק אדם אחד שאני יכולה להגיד שאני מאוד מעריכה, וגם הייתי מאוד רוצה לשבת איתו לאיזה כוס קפה וחפירה, וזה פרופסור פיליפ זימבארדו, חוקר מאוד מוערך בפסיכולוגיה שערך כמה מחקרים פשוט מרתקים בנושא הפסיכולוגיה של הרוע ולגמרי החזיר לי את החשק ללמוד פסיכולוגיה אחרי שכבר ויתרתי על הרעיון. וואו, התשובות שלי מאוד פוליטקלי קורקט...

X יו יו S

New member
../images/Emo171.gif

איזה ספר את קוראת עכשיו? להכין דברים? את טובה ביצירה? מה את אוהבת לבשל? חחח אני מאלו שמרגישים לא נוח להתחפש נראה לי בכיתה ו הייתה פעם אחרונה שהתחפשתי אבל אני גם אוהבת את צבעוניות של כל העניין יש לך רק אחות אחת? ואם כן אם גדולה היא כקטן מה גרם לך לוותר על העניין? אהבתי תשובות שלך:)

X יו יו S

New member
מה נסגר עם שגיאות

התכונתי להכין יצירה! אם אחותך גדולה או קטנה ממך

../images/Emo132.gif

עכשיו אני קוראת את משחקי הכס. אם הסדרה כ|כ טובה, הספר אמור להיות מעולה. אני לא כ"כ טובה, אבל זה כיף לי בכל מקרה, במיוחד כי זה משעשע את מי שמקבל את זה בסופו של דבר. בעיקר דברים עם פטריות, זה מה שהכי כיף לי לאכול גם, אז הן מופיעות בהרבה מתכונים שאני מכינה. פורים זה נהדר! חבל שבשנים אנשים פחות משתפים פעולה, וכמובן כל עניין השמתי-קרניים-אז-אני-בתחפושת. יש לי אחות אחת, גדולה ממני. בגדול, השירות הצבאי שלי. שירתתי במקומות שדורשים לא מעט סבלנות (ר"מ 2 ובהמשך בתור קצינת פניות) ויצא לי גם לפגוש כמה וכמה פסיכולוגים במסגרת התפקיד שדי עיצבנו אותי, אז בשלב מסוים פשוט איבדתי את כל הסבלנות שלי.

X יו יו S

New member
אני לא מכירה אני לא אוהבת מדע בדיוני

אבל באמת עם סדרה\סרט טובים הספר צריך להיות מעולה והפך זה לא מדד זה בהחלט נשמע כיף בטח גם יותר שווה ממתנות קנויות מזכיר לי שבדיוק בפורום אחר שאני נמצאת דיברו על סרט שומרת אחותי שלא ראיתי רק קראתי את הספר הייתי בשוק מה ששעשו בסוף סרט מעניין מה שאת אומרת אני גם חושבת שכל למידה של פסיכולגיה כיפית ומהנה אבל אחר כך בשטח הדברים פחות כמו שלומדים בגלל זה אני רוצה ללמוד בפסיכולגיה אבל לעסוק במשהו אחר (זה אף פעם לא מזיק שיש תואר בפסיכולגיה ביד אם וכאשר
)

זה לא מד"ב אלא פנטזיה,

אבל זה לא באמת אומר הרבה למי שלא קורא את הסגנונות האלה... בעיניי הנפש האנושית ותהליכים פנימיים זה הדבר הכי מרתק שקורה בעולם ואני לא רואה את עצמי עוסקת במשהו אחר, אלא אם זה קשור בצורה מסוימת.

הקרנבל בונציה

זה אחד הדברים המדהימים אנשים שם כל כך משקיעים והכל מוקפד ומיוחד ממש

Hello, is it me you're looking for?

אני מאי שם בקריות הרחוקות. הדמויות האהובות עליי הן נושא בעייתי כי זה די משתנה מפרק לפרק, ובגדול אין אף דמות שאני ממש אוהבת או ממש שונאת כי הן כולן כ"כ מופרכות שזה קשה. בכל מקרה, אלה שזוכות אצלי לעקביות חלקית הן קורט, סנטנה ופאק. שירים אהובים: Beth, I feel pretty/unpretty, singing in the rain/umbrella, thriller/heads will roll, defying gravity, hell to the no, raise your glass ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאני לא זוכרת כרגע...

אנה מוכשרת המון פטנציאל..

כמה את שונאת את השיר הזה??? טוב מה קורה? מה הפריט לבוש הכי מגוחך שיש לך בארון ,למה יש לך אותו? קנית אותו? למה? מה הפריט לבוש הכי יקר שיש לך בארון? יאללה גלי לנו כמה הוא עלה? מה הגילטי פלז'ר המוזיקלי שלך (נו הזמר/זמרת/להקה/משהו, שאת לא תגידי בקול שאת שומעת אבל בתכלס עושים לך כיף..) אמרת שאת אוהבת לקרוא.מה את קוראת עכשיו? מה החמישה ספרים שאת הכי אוהבת בעולם? איזה ספר קראת הכי הרבה פעמים בחיים שלך? חוץ מפה, אפשר למצוא אותך בעוד פורומים? אם כן , איזה ,אם לא איזה כבוד לנו ...

בערך מיליון

והם בכלל כתבו את השיר הזה על ענת, פשוט אנה יותר הסתדר להם עם הלחן. אני חושבת שהפריט הכי מגוחך שיש לי בארון הוא כותונת עם ציור של דינוזאור שאח של סבתא הביא לי במתנה כשהייתי בת 12 בערך ואני כ"כ אוהבת אותה שאני לא מסוגלת לזרוק אותה לא משנה כמה זמן עובר. האמת שאני די גרועה עם בגדים, במיוחד כי אני לא אוהבת שופינג, אז הכל אצלי במחירים זולים עד ממוצעים... אני חושבת שהכי יקר זה ג'ינס ב350 ש"ח שאני אפילו לא כ"כ אוהבת. קשה לבזבז הרבה על בגדים. הגילטי פלז'ר המוזיקלי שלי - פופ ניינטיזי מטופש (והכוונה לא ללהקות בנים, אלא ברמה של אקווה וסוליד הרמוני). זה פשוט כל כך כיף! עכשיו אני קוראת את משחקי הכס בתקווה שאני אמצא מאיפה להשיג את המשך הסדרה בעברית. הספרים האהובים עליי: הרוזן ממונטה כריסטו, הארי פוטר, פרחים בעליית הגג (גם לא משהו שאני מודה בו לעתים קרובות), כמעיין המתגבר ובורות. אני חושבת שלגבי הכי הרבה פעמים התחרות צמודה בין ספרי הארי פוטר (בעיקר השלישי) והרוזן, אבל כנראה שבכל-זאת הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. ממש פעילה אני רק פה, בדוקטור הו אני כנראה אתחיל לצוץ כשיחזרו לשדר את זה, והייתי פעילה לפני שנים (עד צאת השביעי בעברית בערך) בהארי פוטר וטיפה בפאנפיקים, אבל אין ספק שפה הכי כיף!

כן אני יודעת שהשיר נכתב על ענת ..

ופופ ניינטיז זה הכי אחי . אקווה זה כיף גדול

עשיתי לא מזמן לחברה דיסק ניינטיז לאוטו

ועכשיו יש לי פלייליסט די רציני על המחשב וזה פשוט תענוג לשמוע את השטויות האלו.

חחחח ../images/Emo6.gif בזכותי היה מלא חפירות XDD

טוב אני גרוע בשאלות אבל אני ישאל אחת
איזה סוג מוזיקה את הכי אוהבת? מה אפשר למצוא אצלך באייפוד/ במחשב [בתחום השירים
] יצא לי שתיים, כבוד

אחח מוזיקה מוזיקה

שומעת הכל מהכל. יש לי בMP רשימת השמעה אחת בלבד שיש בה הכל החל מפופ, לרוק, מטאל, פאנק, ג'אז, אולדיז, ישראלית, ראפ R&B ועוד ועוד. במחשב זה יותר גרוע כי יש לי עליו אלבומים שלמים ואוספים שחברים יצרו לעצמם או בשבילי וסה"כ בסביבות ה4000 שירים שכולם גם בפלייליסט אחד שרץ אצלי קבוע ברקע, כל זמן שאני בבית.

חחח וואו, בהחלט הכל XD

את יכולה להתחרות עם אח שלי, יש לו משהו כמו 2,000 שירים עם לא יותר >< כשהוא אמר את זה זה היה ממזמן אז כנראה שכבר יותר XDDD

אהלן :)

קודם כל מזל טוב שהתקבלת לאוניברסיטה! אז.... את קונה דיסקים או מורידה למחשב? מעדיפה אוכל של בית או מבחוץ? ערב רגוע בבית או מסיבה? מעדיפה בטן גב באילת או טיול רגלי ברחבי הארץ? ואחרון חביב כי לחשוב על שאלות זה קשה- איזה יצירה את אוהבת לעשות? ספרי לי אני מתעניינת

למעלה