Gleek Of The Week

boopy 1

New member
בכייף

אבל ראי הוזהרת העניין קצת הזוי... בעקרון הרעיון הוא שבמשך שנה כל החיים שלך הם משחק, החוק היחידי במשחק הוא לשתף פעולה עם כל מה שקורה. זה נשמע פשוט אבל זה דורש ממך לשחרר המון מעצורים ודפוסים שמגבילים אותך ביום יום. לדוגמא אחת הדילמות שלי הייתה איך אני משתפת פעולה עם שלבים במשחק שאני בן אדם שאוהב לתכנן דברים לפחות חודש מראש. אבל המשחק זימן לי כל יום לפחות פעולה ספונטנית אחת אם לא יותר... בכל מקרה עברתי את החויה הזאת עם קבוצת אנשים שבמשך הזמן הפכה ליהיות חלק בלתי נפרד ממני... חיינו שנה שלמה במציאות מקבילה וזה היה מספק, מעניין, מהנה אבל גם אחד הדברים הקשים שעברי בעיקר כי מצאתי את זה מקום בטוח להתמודד עם השדים שלי...אתם יודעים..מי אני...מה אני...בנים בנות... בקיצור זה היה ככה על רגל אחת, אני כמובן אשמח לפרט עוד אם תרצו לשאול

אבל מה זאת אומרת מציאות מקבילה?

הייתם במקום מסויים? למשך שנה? לא חזרת הביתה? או שאת סתם קוראת לזה מציאות מקבילה כדי להעביר לנו את הרעיון?

boopy 1

New member
אני קוראת לזה מציאות מקבילה

כדי להעביר את הרעיון שכל דפוסי החיים שאנחנו מכירים יכולים להתקיים ולא להתקיים בו זמנית זה שינוי תודעתי כדי להדגיש את העובדה שהכל אפשרי
אני יודעת שזה לא הכי ברור אבל דווקא בגלל זה זה היה עצמתי

TwilightFan

New member
לא כזה הבנתי

אבל זה נשמע ממש מעניין.... ואת נשמע ממש אמיצה שהלכת על זה

ריקי!!!

את לגמרי אחת החביבות עליי פה, בעיקר כי כל פעם אני מגלה כמה אנחנו דומים, ועכשיו אחרי שקראתי את התשובות אני מגלה עוד דברים דומים
בקיצור נעבור לשאלות: חורף או קיץ? ים או בריכה? ספר או סרט? סרט או סדרת טלוויזיה? דרמה או קומדיה? כלב או חתול? השיר הכי אהוב מהאלבום של איימי? והשאלה הכי אהובה עלייך- שוקולד לבן, חלב או מריר? כיף שאת פה

boopy 1

New member
היי שהם! ../images/Emo13.gif

איזה כייף!! באמת שכיף לי להיות פה
ולשלותייך: חורף או קיץ? חורף בענק! ים או בריכה? זכור לי שדיסקסנו על זה בעבר...בירכה ...יותר נקי...פיפי של ילדים...חול בתחת... ספר או סרט? ספר תמיד סרט או סדרת טלוויזיה? סדרה...אבל שתהיה מוצלחת... דרמה או קומדיה? תלוי באיזה מצב רוח אני...לרוב אני צופה בקומדיות או ראליטי...אבל לפעמים נוחת עלי יום שאני חייבת איזה חוק וסדר ללא עקבות של פרקליטים כלב או חתול? אה..לא זה ולא זה... לי יש דגים..(הדגים הכי מגניבים בארץ: צ'רצ'יל, הרצל ופיטר פטרלי!) השיר הכי אהוב מהאלבום של איימי? הכל !אין מצב שאני בוחרת! במיוחד כי בשבוע האחרון הוא מתנגן בלופים וכל שנייה דעתי משתנה... והשאלה הכי אהובה עלייך- שוקולד לבן, חלב או מריר? אני אגיד לך מה...הכל טעים לי..זה מגיע לרמה שאני לא מבדילה...ואני ממש רוצה להחליט
בגלל זה זאת השאלה החביבה עלי!!! וואו שהם תודה מותק העליית לי חיוך

בכיף../images/Emo24.gif

ויאללה תסיימי לגור כבר באוהל, שנעשה אצלך חנוכת בית!!!

5ifi

New member
העעעיי!!!

ריקי! מנשמע.
הייתכן שקראתי נכון ואת לא מבדילה בין שוקולדים?! וואט!?!?! דבר שני, לא ראיתי אם כתבת כבר, ואם כן אז סורי... אבל- איזה ספרים את הכי אוהבת? ז'אנר, סופר מסויים, ספרים ספיציפיים וכו'... דבר שלישי- סתם שאלות ממני. את מעדיפה לבשל או לאכול בחוץ? לאכול בחוץ או אוכל של אמא? באיזה גנים את עובדת? מתאמת זה אשכרה מקצוע או שזה תפקיד בדרך למשהו? איך הגעת לזה בכלל? ו... אמ... אה! פעם הייתי מציקה לאנשים לשים תמונה ולאחרונה שכחתי מזה. אבל לא ניצלת, חביבתי! תמונה! מואאההאהאהאאה!!!!!

boopy 1

New member
היייי

בוקר טוב
הייתכן שקראתי נכון ואת לא מבדילה בין שוקולדים?! וואט!?!?! כןןן!!! אני לא מבדילה כולם טעימים לי באותה צורה...אה ואם אני אוסיף למוזרות שלי אז אני אלרגית לקינמון...ככה שאין לי מושג מה הטעם שלו גם כן... דבר שני, לא ראיתי אם כתבת כבר, ואם כן אז סורי... אבל- איזה ספרים את הכי אוהבת? ז'אנר, סופר מסויים, ספרים ספיציפיים וכו' ככה ספרים זה החיים שלי. אני קוראת הכל מהכל מהכל אבל הכי אוהבת כמובן הארי פוטר! ואח"כ את פאולו קואלו ... והנה עוד התמכרות מביכה... ספרי הנוער של גלילה רון פדר- אל עצמי, מכתבים לבתיה וכדומה אה ואסתר שטרייט וורצל- אליפים, אורי, עטרות ועוד וואו איזו שאלה גאונית זאת הייתה... דבר שלישי- סתם שאלות ממני. את מעדיפה לבשל או לאכול בחוץ? מאחר ואני שורפת כל דבר אפשרי (כולל חביתה) אז בחוץ לאכול בחוץ או אוכל של אמא? ברור של אמא! אמא גאון קולינרי! באיזה גנים את עובדת? כרגע בשני גנים בת"א מתאמת זה אשכרה מקצוע או שזה תפקיד בדרך למשהו? זה בדרך לתואר שני בחינוך כדי לעבוד בחינוך מיוחד איך הגעת לזה בכלל? אחרי התואר (שזה לא מזמן בכלל) החברה שלי הציעה לי לקבל את העבודה הזאת אצל זוג מכרים שלה עד שאני אתאפס על מה אני עושה בהמשך... והתאהבתי... תודה על השאלות היה כייף לענות

boopy 1

New member
אה ובקשר לתמונה

אני קצת בעבודה אבל אם תקליקי על השם שלי תראי אותי

5ifi

New member
בכיף ../images/Emo24.gif

הוו הספרים של גלילה רון פדר... תמיד כיף לחזור ולקרוא אותם. ציון ובתיה!
אבל ניר ילד כאפות.

boopy 1

New member
תכלס!

ניר ממש ילד כאפות
אבל ציון ובתיה מדהימים! הייתי מתחתנת עם שנהם!

Bell J

New member
שתי שאלות:

אם הייתה לך הזדמנות ליצור משהו, מה היית יוצרת? בעקבות מה שקורה עכשיו עם כל המחאות (והשיר הישן של מוקי): שלום או צדק?

boopy 1

New member
שתי תשובות ../images/Emo13.gif

אם הייתה לך הזדמנות ליצור משהו, מה היית יוצרת? כנראה שהייתי מייצרת מכונת שקט קסומה בכל אחד בעולם יוכל להשתמש בה בכל רגע נתון ולבחור בין: לחליש את העולם ללחישה, שקט מ וחלט ושלווה בעקבות מה שקורה עכשיו עם כל המחאות (והשיר הישן של מוקי): שלום או צדק? כמו רבקה התנכית, אני בעד צדק! אני גם חושבת שאם יהיה צדק יגיע גם השלום אבל לא הפוך...

Bell J

New member
אם את מציירת את המכונה הזו

את יכולה להלוות לי אותה? אחי הקטן צורח כמו פאקצה והקול שלו משתנה, ואני מפחדת על השמיעתי X-X

למעלה