Gleek Of The Week

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifתפוזמפגר...ולשאלות../images/Emo9.gif

למה בופי? גרה בת"א מסכימה עם המחאה? מה את חושבת על זה? היית כבר באחת מהן? איזה דמות בגלי את לא יכולה לסבול?? וזהו מה חוצמזה?

boopy 1

New member
היי ../images/Emo13.gif

למה בופי? כשהייתי קטנה הילדים בכיתה צחקו עלי שהקול שלי נשמע כאילו שאני בתוך בועות סבון אז הם קראו לי בופי..ובשלב כלשהו זה הפסיק להעליב אותי והפך לכינוי שלי גרה בת"א מסכימה עם המחאה? מה את חושבת על זה? אני מאוד מסכימה עם המחאה! אני חושבת שזאת היסטוריה אמיתית שנרקמת בארץ שלנו ושהגיע הזמן שהעם יגיד את שלו! היית כבר באחת מהן? כן אני גרה באוהל בשדרות רוטשילד כבר שבוע וקצת ןהאמת? חוץ מהיתושים והעובדה שאנשים שם שכחו מקלחת מהי זה דווקא מקבל צורה של חיים נורמליים לחלוטין איזה דמות בגלי את לא יכולה לסבול?? לא הייתי אומרת לא יכולה לסבול...אבל קשה לי עם ריצ'ל ופין....בכלל אני נוטה לא לחבב את דמות הגיבור לא בסדרות ולא בספרים...מעדיפה ביצ'ז וזהו מה חוצמזה? הכל טוב באתי הבייתה להתקלח וראיתי מלא שאלות וזה כייף לי

boopy 1

New member
תחביבים

בעיקר טלויזיה, ספרים, התנחלות אצל חברים והופעות חיות

boopy 1

New member
כל זמר רוק ישראלי

אבל הרבה ברי, אהוד, אביתר והיהודים וכשהייתי יותר קטנה הייתי גם במשינה ואביב גפן...

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifגמני הייתי *חייבת להידחף* ../images/Emo3.gif

היה אדיר ברמות אחרות... אין דברים כאלה

boopy 1

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אם היית בהופעה אז היית חייבת להדחף
בתור....
באמת חוויה של פעם בחיים

אז ריקי

מה הדבר הכי ספונטני שעשית בחייך? מה הדבר הכי מטורף שעשית? למה החלטת לעשות את זה? מה השיר שאת הכי אוהבת בעולם (אני יודעת שקשה לבחור אחד , אבל תמיד יש את השיר הזה שהוא קצת יותר מכולם) מה הדיסק הראשון שקנית? והאחרון? את מאלה שקונים או מורידים?

boopy 1

New member
היי מורי ../images/Emo13.gif

מה הדבר הכי ספונטני שעשית בחייך? הכי ספונטני...להתחלתי ללמוד יום אחרי שהשתחררתי מהצבא...בעקבות הצעה של מנהל בית הספר שלי.. ועברתי לגור באוהל...גם זה היה ספונטני מה הדבר הכי מטורף שעשית? למה החלטת לעשות את זה? לפני שנה הצטרפתי לחברה שנקראת המשחק ...זה קצת מסובך להסביר אבל זה לחיות במשך שנה במציאות מקבילה... למה החלטתי לעשות את זה? כי חיפשתי את עצמי והאמנתי ששם התשובה מה השיר שאת הכי אוהבת בעולם (אני יודעת שקשה לבחור אחד , אבל תמיד יש את השיר הזה שהוא קצת יותר מכולם) - וואו כמה שהשאלה הזאת קשה לי!! נכון לעכשיו אני אבחר ב"רגע" של יזזהר אשדות...עם רונה קינן אבל רק כרגע... מה הדיסק הראשון שקנית? אביב גפן המכתב! קיבלתי 50 שקלים ליומולדת 11 וזה מה שקניתי בהם והאחרון? באופן אירוני Back to Black של איימי את מאלה שקונים או מורידים? קונים... קצת כואב בכיס אבל כייף בנשמה

למעלה