Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

שבוע טוב וחם התחיל לו .. ואיתו עולה לו קורבן חדש
אז שיר שהייתה קורבנית מעולה בחרה לנו את הקרובנית הבאה שלנו |תופים| boopy 1 הידועה בציבור גם בשם ריקי אז שלות בסיס ומתחלים.. מאיפה את? דמויות אהובות? שירים אהובים יאללה להפציץ בשאלות

boopy 1

New member
היי זאת אני ../images/Emo13.gif

מאיפה את? דרום ת״א דמויות אהובות? קווין , בנומה, בריטני ופאק שירים אהובים וואו כל כך הרבה חמשת הגדולים שלי הם : never go back I feel pretty / unpretty One of us Valery Back to black אבל כמו שאמרתי יש המון יאללה חברים תשאלו אני יותר מאשמח לענות

riktal

New member
מהו החלום הכי גדול שלך?

משהו שתהי מוכנה לעבור הרים וגבעות בשביל להגשים אותו

boopy 1

New member
זה ישמע מצחיק אבל..

החלום שלי הוא לשנות משהו בעולם... כנראה בתחום בו לכל אחד יהיה מותר לאהוב מו שהוא רוצה ואת מי שהוא רוצה.... ובעיקר אני... אני מוכנה לעבור הרים וגבהות בשביל לאהוב כמו שאני באמת
ואלוהים יודע שכבר עברתי המון כאלה בדרך למטרה..

5ifi

New member
רוצה לשתף?

זה פשוט נשמע מעניין. מה זאת אומרת? אגב, לרצות לשנות משהו זה לא מצחיק. זה יפה. אני בעד.

riktal

New member
זה לא מצחיק בכלל ../images/Emo24.gif

ואני מאוד מסכימה איתך - אני מבלה כבר שבועיים בשתי ערים שבהם לכל אחד מותר לאהוב ולהיות עם מי שהוא רוצה ואף אחד לא רואה בזה משהו מוזר. כאשר הייתי בסן דיאגו ראיתי לא מעט בני זוג מאותו המין הולכים שלובי ידיים וזה היה בסדר גמור ואף אחד לא הסתכל עליהם מוזר או התעניין בהם בכלל ופה, בוונקובר, יש את מצעד הגאווה בכל שנה ואלפי אנשים באים לראות אותו לעודד וגם זה בסדר גמור מבחינת כולם וזה גורם לי לחשוב שהלוואי ויבוא היום שבו גם אצלנו זה יהיה אפשר להיות מי שאתה בלי לפחד מה אחרים חושבים עליך. להבדיל אלף הבדלות - אני נחשבת למשהו מוזר בכל מקום בו אני נמצאת, בעיקר בין האנשים שהכי קרובים אלי, אבל למדתי להכיר ולקבל את המצב וזהו זה - אני זה אני ומי שזה לא מתאים לו שלא יהיה לידי. אולי זה אומר שבסופו של דבר אני תמיד אהיה לבד אבל את יודעת מה - אני מעדיפה להיות לבד ולא עם אנשים שלא מקבלים אותי כמו שאני

boopy 1

New member
הלוואי וזה היה ככה גם אצלנו

קודם כל רציתי להגיד שתמיד מדהים אותי שיש אנשים כל כך מדהימים בעולם ודבר שני אני גדלתי במקום שהוא ההפך הגמור ממה שתארת הציקו לי לא פעם ולא פעמיים לגבי מי שאני ומה שאני ולא פעם ניסיתי להשתנות או לחילופין מצאתי את עצמי לבד והאמת שרק לא מזמן ( ועם המון עזרה) החלטתי לקבל את העמדה שלך ולהגיד שזה בסדר לאהוב בכל צורה ובכלל שאני בסדר ולצערי המחיר ששלמתי היה להשלים עם המבטים והדיבורים הנוראיים אבל זה שווה את זה! ובגלל זה אני חושבת שזה מצחיק כי בעיני זה מצחיק לרצות לשנות מבטים אבל עדיין חלום גדול :)

o0Invisible0o

New member
אוקיי

סדרה אהובה? [חוץ מגלי!] סרט אהוב? מה את עושה בחייך ומה השאיפה?

boopy 1

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

סדרה אהובה? [חוץ מגלי!] אני סוג של ריאליטי ג'אנקי...בעיקר אמריקאי אז השרדות, המרוץ למליון, הרווק הרווקה וכדומה אה ובשנים קודמות קטנטנות והמורדים
סרט אהוב? יש דיי הרבה אבל ליגה משלהן, הארי פוטר ובטח עוד שנייה אני אזכר בסרט ואצטער שלא רשמתי... מה את עושה בחייך ומה השאיפה? כרגע אני עובדת כמשלבת בגן ילדים...שזה לעזור לילד עם בעייה מסויימת להשתלב בגן רגיל...וזאת גם השאיפה שלי... והנה נזכרתי! הנסיכה הקסומה!!

X יו יו S

New member
קטנטנות../images/Emo99.gif

מעצבנים בערוץ הילדים שהם הפסיקו את עונה 1 באמצע מי קונה סדרה ומשדר רק חצי

boopy 1

New member
האמת היא

שהם סיימו את העונה הראשונה במלואה ולא המשיכו לעונה 2 ככה לפחות אחותי אמרה (לי עדיין מחכה מוקלט הפרק האחרון ששל יום שישי)

X יו יו S

New member
בגלל שהם משדרים בשבת

לא יצא לראות את פרקים של השבוע הזה הפרקים האחרונים שלי זה אלו שידרו בשבת בלילה שעבר שעוד לא ראיתם אותם בכל אופן שאלתי על תוכנית גם בפורום טלנבולות זה לא היה סוף עונה אני לא רוצה להורס לך כי אני לא יודעת אם כבר ראית פעם את הסדרה או לא אבל עונה מסתיימת במשהו די גדול שלא התרחש עדיין בפרקים שהם שידרו אם כבר ראית אני אזכיר לך במה מדובר

boopy 1

New member
כן בטח שראיתי

אבל חשבתי שזה בפרק המוקלט... אם זה לא אז באסה איתם! חיכיתי לזה!

X יו יו S

New member
בפורום ההוא אמרו שזה לא

ואנחנו מדברות על תאונה כן? הם שמו קישור לעוצמה פה אבל לא נראה לי שזה יעזור להם

boopy 1

New member
כן ברור

ברור שעל התאונה.. בכל מקרה אני אחתום על העצומה..לא יכול להזיק

למעלה