Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

אז אור הקורבנית של שבוע שעבר בחרה לנו את הקורבנית שלנו השבוע .. קבלו במחיאות כפיים סוערות את הקורבנית הטרייה שלנו dilan angel הידועה בציבור גם כ שיר אז שיר ,נתחיל עם שאלות בסיס ונזרום הלאה.. מאיפה את? שירים אהובים? דמויות אהובות .ץ יאללה תהני

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif ווווווווואאוווווו ../images/Emo250.gif

מאיפה את? ראשון לציון
רשימת השירים הכי הכי הכי אהובים עליי: (כן הרוב זה ליה
) SING -הכי הכי הכי give you hell dont you want me take me or leave me dont stop beliving poker face take a bow דמויות אהובות ? רייצ'ל , קורט, סנטנה ואמה (אף אחד לא מתייחס אליה)

שירררררררררר!

למרות שאת יחסית בין החדשות פה, את החביבות עליי
אז מה קורה? איזה עוד אומנים את אוהבת? ושירים (לא של GLEE)? מה התחביבים שלך? עובדת? לומדת משהו? שיהיה אחלה שבוע

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif שהם../images/Emo24.gif

וואלה הכל טוב בדיוק חזרתי מהעבודה :] איזה עוד אמנים אני אוהבת? אני אובססיבית עם מייקל ג'קסון
ומדונה
אוהבת בעיקר פופ (שנים התכחשתי לזה וניסית לאהוב דברים "איכותיים" ואני לא מצליחה!!) הייתי מכורה בעבר לנו דאוט (הלהקה) הייתי מנהלת הפורום שלהם בתפוז לא כל כך חזקה במוזיקה ישראלית אבל עדיין הולכת להופעות של היהודים (הלכתי לעשרות הופעות מהתיכון) זאת להקה שאני הכי מעריכה בארץ כרגע אני עובדת (והרבה) באתר אינטרנט , סושייה ופה ושם מורה פרטית לאנגלית- חוסכת לטיול גדול קוסט טו קוסט בארה"ב קיץ הבא ואחרי זה מתכננת ללמוד מדעי בעלי החיים בתקווה להמשיך לוטרינריה....
תחביבים הכל רגיל וזה לא משו מיוחד...

5ifi

New member
הלו!!!!

למה השרשור הזה נרדם!??!? אז, שיר- היי! בתור וטרינרית לעתיד, איזו חיה את הכי אוהבת? יש חיה שאת לא אוהבת?
למה וטרינרית בכלל? מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה?!
ואמה קולית! עם מי את מעדיפה אותה- עם וויל או קארל? איזה שיר את ממש רוצה שהגלי קלאב יעשו? האם גם את היית שולחת את סאנשיין לקראק-האוס? והשאלה החשובה ביותר! פאקלברי או פינצ'ל? נ.ב.- אני מזדהה איתך בקטע של הנסיון לשמוע מוזיקה איכותית וליפול בחזרה לפופ. פופ פשוט כיפי מדי. ממממ האב פאן

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifיפי../images/Emo23.gif

איזו חיה את הכי אוהבת? אני הכי אוהבת כלבים מסוג סמוייד ---> היה לי בדיוק כלב מהגזע הזה והוא נפטר לפני שנה בדיוק
יש חיה שאת לא אוהבת? ג'וקים ונחשים
אמה- עם מי את מעדיפה אותה- עם וויל או קארל? מעדיפה אותה עם וויל! קארל עיצבן אותי... הוא חמוד רק בתור אנקל ג'סי איזה שיר את ממש רוצה שהגלי קלאב יעשו? אני מחכה כבר לספיישל מייקל ג'קסון
! האם גם את היית שולחת את סאנשיין לקראק-האוס? באאארור!! והשאלה החשובה ביותר: פאקלברי או פינצ'ל? פאקלברי!! אין מה לעשות הם נראים יותר טוב ...

5ifi

New member
אוו סמויד!

אני אוהבת אותם, הם כאלה פלאפיים! הייתה לחברה שלי סמויידית.. היא קפצה עליי מעחור והיא הייתה יותר גבוהה ממני, זה היה כמו שמיכה ממש ממש כיפית ומסריחה

TwilightFan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

"תחביבים הכל רגיל וזה לא משו מיוחד..." אין דבר כזה! מה התחביבים שלך? (כמובן, חוץ מלגלוש באינטרנט מהעבודה - משותף לשתינו
) מתי התחלת לאהוב את מייקל ג'קסון? (באיזה שלב בקריירה / חיים שלו) קוראת ספרים? איזה? למה את אוהבת את אמה??
זהו בינתיים :)

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif אמה ברבורה!../images/Emo235.gif

קודם כל השחקנית של אמה - אני זוכרת אותה עוד מתקופה הירוז (למי שראה היא הייתה חברה של הירו איזה 3 פרקים) הדמות שלה מצחיקה ואדירה! היא גם תמיד מצילה את המצב איכשהו.... מתי התחלת לאהוב את מייקל ג'קסון? תמיד אהבתי שירים שלו עוד מגיל 12 הוא תמיד היה לי בווקמן-> דיסקמן ->אמפי3->אמפי4 ואז לפני שנתיים שהוא מת לקחתי את זה ממש ממש קשה הייתי בדיוק מ"מ בצבא ועשיתי לו פינת הנצחה במשרד עם תמונות ונרות (זה היה כאילו בצחוק כי פאדיחות מכולם מ"מ וזה, אבל בלב זה היה רציני
) ומאז התחלתי יותר להעמיק במוזיקה שלו (פחות מהמיינסטרים שכולם מכירים) ספרים אני מתביישת להודות שאני לא קוראת בלי תירוץ מיוחד
תחביבים: פעם הייתי מנגנת בחשמלית (שנים שלא נגעתי בזה), לצייר, סרטים, אינטרנט, מטקות בים (זה גם תחביב?
), חברים חברות רגיל כזה....

צ'ארלייייייייייייייי איך הרגו אותה איך?

ועוד בצורה כזאת רעה
ווקמן
דיסקמן

boopy 1

New member
היי שיר ../images/Emo13.gif

שאלות שאלות שאלות... אז בקשר לגלי מה את מעדיפה: * ארטיטני או סנטיטני? * קורט בדלטטון או במקינלי? * שירי ברודווי או מיינסטרים? * וויל עם אמה, טרי , הולי או אמא של ריצ'ל (שלבי אם אני לא טועה...) *הולי הולידיי או אפריל רודס? ועכשיו לכמה לא קשורים אבל עדיין כיפיים בעיניי: * ים או בריכה? * חורף, קיץ , סתיו או אביב? * אנגלית או מתמטיקה? הארי פוטר או שר הטבעות? *ליידי גאגא או מדונה? ואחרונה חביבה- שוקולד חלב, מריר או לבן? זהו קצת חופר אבל אני אשמח אם תעני

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif היי בופי (?)../images/Emo24.gif

* ארטיטני או סנטיטני? סנטיני - ב-ר-ו-ר!
* קורט בדלטטון או במקינלי? במקינלי * שירי ברודווי או מיינסטרים? בתקופה האחרונה- ברודווי :] * וויל עם אמה, טרי , הולי או אמא של ריצ'ל : עם אמה *הולי הולידיי או אפריל רודס? הולי הולידיי- כי גוונית' זה ליגה אחרת
* ים או בריכה? ים (לא מכירה מישהו שיגיד בריכה
) * חורף, קיץ , סתיו או אביב? אביב
* אנגלית או מתמטיקה? אני מורה פרטית לשניהם- ותמיד אני מעדיפה גם ללמד וגם ללמוד אנגלית:] הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות, הארי פוטר לא ראיתי *ליידי גאגא או מדונה? אוווווץ', קשה אבל אני אלך על מדונה למרות הקראש שיש לי כרגע על ליידי גאגא ואחרונה חביבה- שוקולד חלב, מריר או לבן: לבן הכי טעים!

5ifi

New member
|מרימה אצבע|

אני מעדיפה בריכה על ים. חול בתחת זה לא כיף.

boopy 1

New member
גם אני האמת...

בריכה נותנת לי הרגשה יותר נקיה ויותר בטוחה

boopy 1

New member
חחח גדול ../images/Emo13.gif

אבל כן.. אין שם חול ויצורים חיים שעוקצים אותי...

mich223

New member
חול בתחת זה שולט.

(אומרת זאת שהתבכיינה חצי יום שישי על החול בתחת....אבל בא נגיד,זה היה שווה את זה) אז חוץ מהמדוזות (שגורמות לי לברוח בצווחות),ים

למעלה