Gleek Of The Week

mich223

New member
תשובות!:)

ספר אהוב?ניקח כמה-הארי פוטר,בשורות טובות,טרילוגיית חומריו האפלים,טרילוגיית ברטימאוס. סרט אהוב?מלך האריות
דיסני
סדרה אהובה?המ,כרגע גלי. מקום אהוב?איפה שנמצא המחשב
זמר/ת/להקה אהובה?כמו שכתבתי למעלה,זה יותר שירים בודדים מאשר שירים של כל הלהקה. מקום אהוב?אי אמורה לענות על זה שוב?זאת שאלה מכשילה כאילו?
חיה אהובה?סוסים
שחקן אהוב?הממ,ג'וני דפ נראהלי. צבע אהוב?סגול וכחול מאכל אהוב?כל דבר יתקבל בשמחה (חוץ מחלווה,חצילים,אבוקדו,תרד וכבד.ועוד אלפי דברים אחרים,אבל כעיקרון אנלא בררנית כשזה קשור לאוכל)

boopy 1

New member
היי ../images/Emo140.gif

כמה שאלות בשביל הכייף * מה היה הפרק הראשון של גלי שראית? * איזה סצנה את הכי אוהבת? (כאילו דיי ברור אבל בכל זאת) * פינצ'ל או פאקלברי? * אם היית יכולה לשדך את מרסיידס עם כל אחד מהקאסט עם מי זה היה? ועכשיו לכמה לא קשורות לנושא
* אם היית דרדס איך היה הכינוי שלך? * אם היית יכולה ליהיות כל דמות בהארי פוטר מי זה היה? * מה את מעדיפה ארוחת בוקר או ערב? * שוקולד לבן, מריר או חלב? * לשמוע מוזיקה בקולי קולות או באזניות? ואחרונה חביבה: טיול אוהלים או נופש בבית מלון...?

mich223

New member
הלו ד'ר

* מה היה הפרק הראשון של גלי שראית?פרק 1,עונה 1. התחלתי לראות כמו ילדה טובה. :) * איזה סצנה את הכי אוהבת? (כאילו דיי ברור אבל בכל זאת) קליין קיס!
אבל גם את סמוואר אונלי ווי נואו. * פינצ'ל או פאקלברי?המממ קשה. מצד אחד,פאק ורייצ'ל מדהימים ביחד.אבל אם פין חייב להיות עם מישהי,אז עדיף רייצ'ל מקווין-כי היא הרבה יותר מתאימה לו. אז למרות שאני שונאת את פין-פינצ'ל,כי אין ברירה. * אם היית יכולה לשדך את מרסיידס עם כל אחד מהקאסט עם מי זה היה?קודם כל,ממש לא סאם.הם לא קשורים בשיט. אולי פאק? * אם היית דרדס איך היה הכינוי שלך?אני שונאת דרדסים,אני גרגמל. גרגמיכל!
* אם היית יכולה ליהיות כל דמות בהארי פוטר מי זה היה?פרד,חוץ מהבעיה הקטנטנה שהוא מת בסוף. * מה את מעדיפה ארוחת בוקר או ערב? אני שונאת בוקר בכללי,אבל בדר"כ אני לא ממש אוכלת בערב-אז ארוחת בוקר. * שוקולד לבן, מריר או חלב?חלב ומריר,אני לא אוהבת לבן ._. * לשמוע מוזיקה בקולי קולות או באזניות?באוזניות בקולי קולות,שזה אומר כל כך חזק שגם מי שעומד מאחורייך שומע את זה D: טיול אוהלים או נופש בבית מלון...?עדיף בכלל צימר ג: (אבל לבית מלון,למרות שאני יוצאת להמון טיולי אוהלים)

boopy 1

New member
LIKE

גם אני ככה.. תמיד שומעת באזניות ואנשים מבקשים ממני להוריד ווליום..

מיכל מיכל

קודם כל את ממעלה
(בת כמה את אמרנו??*הולכת לחשב אם את מכירה את אחיינית שלי*) נותנים לך לבלות יום שלם עם תקציב לא מוגבל ,אם מי את מבלה ומה את עושה? את טיפוס של בוקר או לילה? איזה כשרון אין לך אבל היית רוצה שיהיה לך? כמה חברים יש לך בפייסבוק? כמה מהם את מהם את מכירה באמת???

mich223

New member
יאא,את מכירה אנשים משם!

איך קוראים לה?D: נותנים לך לבלות יום שלם עם תקציב לא מוגבל ,אם מי את מבלה ומה את עושה?שופינג.אוכל.סרטים.שופינג. ועם,אה,כריס או משהו.כי הוא מגניב D: את טיפוס של בוקר או לילה?טוטאלי לילה. הבוקר היחיד שאני אוהבת זה זה שמתחיל משעה 12. איזה כשרון אין לך אבל היית רוצה שיהיה לך?זה לא כישרון-אבל אני רוצה שאני אצליח להתמיד בדברים. אני יכולה להגיד שאני נורא רוצה כישרון לנגן בגיטרה,אבל יכול להיות שיש לי-אני לא יכולה לדעת כי אני נוטשת על האקורד הראשון. בקיצור,התמדה!
זה חשוב כמה חברים יש לך בפייסבוק?302 כמה מהם את מהם את מכירה באמת???חחחחחחחח D: את הרוב אני מכירה,אולי איזה 10 לא. וגם זה רק בגלל שיצא לי לדבר איתם דרך חברים משותפים.

5ifi

New member
מיכמיכ

אם אני בחרתי בך ואני לא אשאל שאלות, אני אצא הכי טונה בארץ. אבל בלי קשר לזה, אני רוצה לשאול שאלות! כדי שיהיה מגניב, נעשה את זה על בסיס אמת או חובה, סבבה? סבבה. אמת:
ש... דארן כריס הוא בןגיי בארון!??!? (לא יכולתי להתאפק, סליחה...)
מעולם לא ראית ביצוע של פין לבד עד הסוף בצפייה חוזרת בפרק? (סתם כדי שאני לא ארגיש לבד...)
את ישנה עם תמונה של כריס מתחת לכרית ותמונה של דארן מעל הראש?
את לומדת ביולוגיה כדי להמציא תרופה לנכות של ארטי כדי שהוא יוכל לרקוד סופסוף?
אמממ אין לי עוד אמיתות... רק רציתי שתודי שדארן בןגיי.
אבל יש חובה! חובה עלייך:
להעלות את התמונה שאת הכי אוהבת של כריס, של דארן ושל שניהם ביחד.
להעלות את הפאנארט האהוב עלייך - כל שיפ לבחירתך (אבל יש לי הימור...)
לשים קישור של הפיק הכי טוב שקראת
לצטט את כל פרק 16 (מוחאחאחאחא) טוב, רק את החלקם הטובים...
ואת יכולה לכתוב גם חיבור קטן על עצמך- מה את עושה עכשיו, מה את אוהבת ללמוד, מה את הולכת לעשות אחרי הלימודים ומה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif לגבי הביצוע של פין

טוב לדעת שגם אני לא לבד!

mich223

New member
את חייבת להפסיק לגרום לי לצחוק בקול

אמת: ש... דארן כריס הוא בןגיי בארון!??!? הוא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעולם לא ראית ביצוע של פין לבד עד הסוף בצפייה חוזרת בפרק? (סתם כדי שאני לא ארגיש לבד...)אני כןD: פעם אהבתי אותו.רילי. את ישנה עם תמונה של כריס מתחת לכרית ותמונה של דארן מעל הראש?מה,לא.אני ישנה עם כריס ודארן בתוך הראש. את לומדת ביולוגיה כדי להמציא תרופה לנכות של ארטי כדי שהוא יוכל לרקוד סופסוף?מה ביולוגיה?לא! אמממ אין לי עוד אמיתות... רק רציתי שתודי שדארן בןגיי. -ביזבזת מילים לשווא D: חחחחח אני באמת צריכה לעשות את כל החובות האלו?!אני אעשה יותר מאוחר. בכז"א בוקר

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifבוקר ב12:30?!?!?

החיים שלך תותים ואם כבר שאלות בואי וספרי לנו איך זה ש12:30 זה בוקר בשבילך?

mich223

New member
הלוואי חיים תותים ><

לא הרגשתי טוב היום בבוקר,אז חזרתי לישון-קמתי ב12-סטלה D:

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif תרגישי טוב../images/Emo24.gif

חח הכל היה מקנאה (קמה כל יום ב7:00
)

mich223

New member
אמגג החובות!שכחתי!

התמונה של כריס האהובה עליי
אני גרועה בלצטט!אני תמיד זוכרת את המשפטים שאף אחד לא שם לב אליהם,אבל את העיקריים אני תמיד שוכחת. נסתפק ב-יו מוב מי,קורט.
פיק-אין לי כח,אבל בכללי,יש בפורום פאנפיקים מלא טובים.תקראו! חיבור על עצמי?
אני לומדת (עאלק
) וחיה. אוהבת ללמוד רק אנגלית,ובכללי שונאת ללמוד.כל דבר.התוכניות שלי כשאני אהיה גדולה-אוקיי,זה הולך ככה- יש 2 אפשרויות. אפשרות א'- אני מתחתנת עם מיליונר,חיה לי באושר ועושר בבטלה גמורה וכותבת ספרים להנאתי. אפשרות ב'- אני מתחתנת עם אמריקאי,הוא נבחר לנשיא של ארצות הברית,ואני והוא ביחד משתלטים על העולם. כן.אני מציאותית. כיף לי עם זה.

sondheims Dot

New member
טוב, שאלו כבר הכל ../images/Emo122.gif

אז אני רק אאחל לך החלמה מהירה ושתקומי כל יום ב12 בלי רגשות אשם

mich223

New member
אם מתאמצים מספיק יהיו שאלות ../images/Emo3.gif

אמג,אני לגמרי צריכה את הלקום ב12 הזה.שנה הבאה אני הולכת לקום ב6:00

למעלה