Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

תודיות רבות לגברת העל שלנו - יפעת שהייתה מאה-ממת. היא גם בחרה את הקורבנית הבאה שלנו. אז תעלה ותבוא mich223 AKA מיכל שאלות בסיס ומתחילים: מאיפה את? דמויות אהובות בגליי? השירים האהובים בגליי? יאללה תהנו

Bell J

New member
שתי שאלות:

1.מה הבעיה בשם מיכל?! 2. עוד כמה הוכחות את צריכה בשביל להבין שדארן כריס גיי בארון?!

mich223

New member
הכשלת.

1.לא אוהבת את הצליל.וגם זה מתאים ל,לא יודעת,נשים מבוגרות.דודות.סבתות.רווקות זקנות. 2.הרבה,אוווו,הרבה.(בעיקר בגלל שזה יהיה קשה להודות בפני חברה שלי שעוד שחקן שאני אוהבת הוא גיי.)

mich223

New member
כי,

היא כל הזמן טוענת שאני אוהבת רק שחקנים גייז,וכל פעם שהיא מגלה שמישהו גייז היא אומרת לי שאני אוהבת אותו אפילו אם אין לי מושג מי הוא בכלל D: ואז יום אחד באתי אליה,"אני אוהבת שחקן מגלי!והוא לא גיי!" אז היא צחקה ואמרה שאם אני אוהבת אותו אז הוא כן.

Bell J

New member
לא אמרתי את זה!

התחלתי בטענה שדארן הומו כי הוא התנשק עם כריס, ואי אפשר להישאר סטרייט אחרי נשיקה עם כריס קולפר! כל מי שתנשק עם כריס מקבל אחרי זה חתיכת תפקיד - בריטני, קורפסקי ובליין. ודארן מסן פרנסיסקו, שיחק במחזות זמר, נישק בחורים ובמיוחד את כריס קולפר - הבנאדם גיי בארון.

mich223

New member
לאלאלאלאלא,

דיברתי על מישהי אחרת. זה בדיוק מה שהוא מוכיח שהוא לא בארון.למה שהוא יהיה בארון?מה אכפת לו להיות גיי?

Bell J

New member
אמרתי כבר

כדי לא לשבור את האשליה לבנות כמוך שמאוהבות בו

Bell J

New member
בסופו של דבר את תהיי זקנה XP

חכי קצת זמן, השם יתאים לגיל (מוחעחעחעח) אל תדאגי, בסופו של דבר הוא יצא בהצהרה חד משמעית

mich223

New member
או שאני אתאבד לפני או משהו בסגנון P:

אני אהרוג אותי לפני.שלא יעז.

Bell J

New member
כמה שגיאות לשוניות במשפט אחד ._."

נו, מה אכפת לי - סיימתי לשון! מוחעחעחעח!

shoham95

New member
מיכלללללללללללללללללל

מה קורה? את עדיין אוהבת את אביתר?
מה את אוהבת לשמוע? ושאלת השאלות: מה את מוצאת בבליין?
ביי ברחתי

mich223

New member
../images/Emo122.gif

הכל טוב. וכן,אני עדיין עדיין שומעת אביתר-אבל פחות... לשמוע-מוזיקה?המ הרבה.אבל שירים בודדים,לא זמרים ולהקות. אבל נגיד שגרינדיי,קטי פרי,גלי כמובן,גו גו דולס,ואין לי מושג.פשוט שירים. בליין.ובכן,כן. נתחיל מהסיבה השיטחית-כי הוא חתיך
והוא גורם לקורט (
) להיות מאושר,אז מגיע לו שיאהבו אותו. והוא גם נורא חמוד,מצד אחת הוא נראה נורא שוויצר עם יותר מדי בטחון עצמי אבל בסה"כ הוא די מפוחד ולא סגור על עצמו.והוא מתוק ואחלה חבר ואני מתה על..כמה שהוא רוצה צומי,זה.הוא מופיע בפרום של החבר שלו-כמה קשור.והריקודים שלו!
אמג,זהו. (אני די חולה ולא בפוקוס אז יכול להיות שיצאו לי משפטים לא מובנים,אז המ,סורי)

mich223

New member
יאיי מי!

אז: מאיפה את?מעלה אדומים דמויות אהובות בגליי?קורט
בליין ורייצ'ל השירים האהובים בגליי? זה פעם ראשונה שאני עונה על דבר כזה,וזה כואב לי- defying gravity,i feel pretty\unpretty, בורן ד'יס וואי,גט איט רייט,סינגינ' אין ד'ה ריין/אמברלה,קיפ הולדינג אן, כל השירים של הוורבלס כי אני אל יודעת מה לבחור... ועזבו, אם אני אמשיך זה לא ייגמר. אני באמת לא יודעת.

riktal

New member
אוקי, בואי נראה...../images/Emo268.gif

כלב או חתול? מה הדבר הכי ספונטני שעשית בחיים? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי (אם יש לך כזה)? טוב זהו לבינתיים

mich223

New member
../images/Emo228.gif

כלב או חתול?כלב
אני לא סובלת חתולים מה הדבר הכי ספונטני שעשית בחיים?אני לא בנאדם ספונטני בשיט.אם מישהו ספונטני אני אזרום איתו,אבל זה לא קורה הרבה. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי (אם יש לך כזה)?לקרוא,לכתוב ולשמוע מוזיקה.

hodaya96

New member
שאלות../images/Emo9.gif

ספר אהוב? סרט אהוב? סדרה אהובה? מקום אהוב? זמר/ת/להקה אהובה? מקום אהוב? חיה אהובה? שחקן אהוב? צבע אהוב? מאכל אהוב?

למעלה